Kafam çok karışık bu kızdan olur mu olmazmı?

Merhabalar arkadaşlar başımdan geçeni anlatıp fikrinizi almak istiyorum biraz uzun kusura bakmayın

Snapten bir kıza yürüdüm hoşuma gittiği için konuşmaya falan başladım günlük iltifat falan derken bir kaç gün sonra instagramını aldım kızın bakışını merak ettiğim için biraz ağzını yokladım son ilişkisinde büyük bir güven kaybı oluştuğunu, canının çok yandığını aynı şeyleri birdaha yaşamak istemediğini hayatında kimseyi istemediğini söyledi bende yanında olmak istediğimi illa bir ilişki için sevgili veya flört olmak için değil ister isen dost arkadaş olurum dedim o ise konuşalım ama şu an için manita ve flört işlerine girmeyelim dedim tamam dedim öyle konuşmaya başladık günlük konuşmaya falan başladık ama 10 dakika sonra yazıyor hep sinirli biri geçen birbirimizi tanımaya çalışırken bir konu geçti arada baya sinirlendi ağzıma edip gitti ben özür dilemiştim ertesi gün kendisi özür diledi sağım söküm belli olmaz falan dedi öyle geçti işte dünde konuşuyoruz iyi değilim demişti bende neyin vsr diyince regl oldum dedi biraz destek çıkmaya falan çalıştım aklıma koydum bir kız regl döneminde yapılanı unutmaz derler bende buna hediye gindermeye karar verdim işten izin alamadığım için arkadaşa çikolata kek eti puf süt aldırıp hediye yaptırttım gönderdim sürpriz olsun diye hediyeyi demedim aşağı çağırdım baya bir şüphelendi niye iniyim şöyle falan dedi ısrar etti biraz daha kabalasinca bende söyledim 1 saattir seni bekliyor çocuk aşağıda dedim madem öyle bıraksın aşağıya ben alırım dedi canım sıkıldı baya bir sonra yazdı yaş çok teşekkür ederim essek seni çok ince bir davranış ama lütfen birdaha içinden dahi gelse yapma ben böyle şeylere alışkın değilim dedi falan dedi bende sinirden biraz çıkmıştım bu sefer özür diledi falan sizce olur mu bu kızdan kafam çok karışık

Kafam çok karışık bu kızdan olur mu olmazmı?