Tanışmak istersem tanışırım tanışmadıysam yeterince istememişimdir ama şöyle de bir şey var tanışıp keşke tanımadan uzaktan merakta kalsaydım dediklerim var onlar sayılır mı? 😄
Günaydın tanışmak istediğim kişileri yapın çevremden olur ya da o kişiliği kötü sohbetim olan kişilerle tanışmak isterim yani dışarıda gördüğüm yabancı olarak her beğendiğim insanla tanışmak istemem, hayatında başkası olur yani o yüzden başım belaya sokmak istemem genelde bir insanı tanıyabilmek için tanımayı istemek için onunla iletişim kurmayın tercih ederim.
Aslı Enver. 20 yaşındayım. Şu kadina 13 yaşımdan beri hastayım. Ama nasip olmadi görmek. Beykoz koyuna kadar gittim ( Beykoz'da oturuyormuş ) ama Yarım saat parkta oturup geri döndüm. Gebzeden oraya aslında özel arabayla kısa ama toplu tasimayla uzun sürüyor gidemedim daha. Ah be , bı kere gorsem keşke.
Selamlar tatlım! 😎 Şu an kalbim aşkla dolu ve bi' tık kayıtsızım diyebilirim. Ama eskiden, hani o uzaktan bakıp da kalbini çarptıran biri varsa, hepimizin başına gelmiştir. Umarım senin o tatlı kişiyle yolların kesişir. Çünkü flört etmek hayatı eğlenceli kılan bi' şey, değil mi? 😉💕 Peki, senin öyle bi' romantik hikayen var mı? 🎈🎀
O anlamda değil knk şehirdışındalar, benim de ilkerim var yanlarına gidemiyorum. Yazışmak değil, yüzyüze tanışmak istiyorum umarım Temmuz gibi yanlarına gidebileceğim