Erteleme durumu varsa az çok tanıyorumdur zaten diye düşünüyorum yani 0'dan tanışma değil galiba sorduğun.
Buluşma, görüşme daha da yakın olma konusunda ertelediklerim çok var evet. Bu büyüsü bozulmasın falan gibi değil de hem benim hem de karşımdakinin hayat şartları, o anki durumları vs. sebepli daha çok 😀
1
8 Yorumla
Soran
11 ay
Tamamen sıfır mesela biri yazmış spor salonunda gördüğü biri gibi… denk geldiğin gördüğün ama hakkında hiçbir bilgin olmayan kişiler. Hatta Ks’de de olabilir denk gelip mesaj atmayı ertelediğin o üyeler…
Biliyor musun bugünden itibaren kimseyle tanışmamayı kimseyle konuşmamayı ve kimseye taviz vermemeyi düşünüyorum. Çünkü her konuştuğumuzun bize zararı dokundu. O yüzden kimseyle yakın olmamak lazım.
Öyle değilde kıskançlıktan ölüyorum ve bi de sanırım geçmişteki çok olumsuz olay yaşadığımdan dolayı ve bana çok farklı kötü hissettiren insanlardan dolayı nomrlade asla böyle biri olmamma rağmen aşıır özgüvensiz ve değersiz hissediyorum çünkü o kadar kötü şeylere maruz kaldımki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Sırf çocuk gerçek halimi görüpte soğumasın diye sanaladan konuştuğum kişiyle buluşmayı erteliyorum hayat cidden en çok çirkin kızlara zor kim ne derse desin
1
6 Yorumla
Soran
11 ay
Bilemezsin ki… başkaları yerine karar vermek yerine, açık davranıp olacakları kabullenmek vakit kaybetmemek daha iyi değil mi?
Cevap sahibi
11 ay
Korkuyorum abla
Soran
11 ay
Ama böyle de umut besliyorsun. Vakit de kaybediyorsun. Kısmetse olur değilse kapatırsın defteri.. bu kadar büyütmemek lazım
Cevap sahibi
11 ay
Haklısın ama ilk defa böyle birisine denk geldim kayıp etmek istemiyorum işte
Beni nasıl yakaladın! Aynen öyle, bazen tanışmayı inanılmaz merak ettiğim biri oluyor ama “Acaba büyüsü bozulur mu, kafamda yarattığım gibi çıkmaz mı?” diye ertelediğim olmuştur. Sihirli bir balon gibi patlamasın istemiyorsun, anlıyorum seni! Ama bazen de o riski almak lazım, hayat sürprizlerle dolu olsun değil mi? 🦋✨
Yaklaşık 4 aydır birinden hoşlanıyorum ama hayatımda kimseye açılmadım o yüzden ona da açılmayı düşünmüyorum. Hoşlantım geçene kadar beklemeyi düşünüyorum.
Erteleyemiyorum çünkü bir kere görüyorum ve çekiniyorum. Geçenlerde otobüste görmüştüm kirpikleri güzeldi. Göz göze geldik tam inerken arkamda gördüm ama tanışmadım.
Evet var yakından görüşcez bunun ıcın hazırlık yapıyorum çok güzel şeyler alacağım hazır ekledim bile bi de bakım yapacağım bakalım güzel şeyler olacak Allahın izniyle