Yani yeni konuşmaya başladık ve buluştuk ama hep yanıma gelmek istiyor ve beni görmek istiyor. Neden böyle?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Buluşun o zaman güveniyorsanız
seni her yorumda görüyordum bana mesaj atacağın aklıma gelmezdi. Sorun buluşmak değil, emin olamıyorum. İyi birisi ve bunun farkındayım ama neden buluşmak ister ki? Daha 3 gün olmadı buluşalım vakit de geçmedi çok ama gelecektim sürpriz yapacaktım dedi bana ve beni sevdiğini söylüyor 15 günde birini sever misin? Konuştukça anladım nasıl biti olduğunu da dedi
Mesaj derken? görüş demek istediniz sanırım. ben kimseye yazmam
Hayırrrr insanlara yorum arıyorsun ya hep senin yorumlarını okuyorum onu demek istemiştim
Anladım teşekkür ederim. ben sevmem 15 günde birini
Bende sevmem işte bana da saçma geliyor samimi mi değil mi emin olamadım o yüzden soru sordum 🤷🏼♀️
Aşık olmuş bende kimle görüşsem 2. buluşma olmuyor 😅😅😂
ya ama 15 günde ne aşkı bana anlamsız geliyor bir de uzak mesafe o kadar yol geleceğim diyor bilmiyorum gerçekten seviyor mu yani bu arada ilk konuştuğum kişi
Haşlanmış olabilir aplaa
yani ablacığım 15 gün oldu konuşalı sende gerçekten hoşlanmış mı? Ben emin olamıyorum da
Hareketlerini takip et apla, illa öyle sana bakıp dalıyor gibi oluyorsa kızlar anlar böyle şeyleri, zamanla anlarsın derdini
ya haklısın da ben hiç anlamam ilk konuştuğum kişi o yüzden emin olamıyorum dürüst mü değil mi diye offff
Dikkat et sansar olmasın aplaa, Senle normal şekilde iletişim kurmaya çalışıyor ve hala gelmek istiyorsa iyi olabilir ama rol da yapabilir.
normal konuşuyoruz zaten yani kanım ısındı ama bir an da benden hoşlanması bana saçma geliyor bunu ona da dedim herkes senin gibi olmak zorunda değil dedi. Her insan duygularını farklı yaşar falan
Hoşlanmak başka sevmek başka, miseelaa ben birini gördüm yaa ne hoş kız dedim takip ettim az kendine ilgi hissettim misaall
dimi ya bence de bir insanı 15 günde sevemezsin vallahi sağ ol mantıksız düşünmüyorum demek ki
Rica ederim aplaa, zamana bırak eğer senin açtığın konu dışına çıkmıyorsa ve hala. geliyorsa gerçek hoşlanma sevgi ilerlemesi olabilir. Ama dikkat et sabırlı sansarlarda var aplaa
tamamdır çok sağ ol bir şey olursa buranın altına yazacağım bana yardımcı olursun artık kıwşqjqşqkqlq
Elimizden geldiğince aplaa, benden dipnot, yelkenleri erken suya indirme yoksa gemi alabora olurr
çok doğru söylüyorsun zaten kolay bir insan değil bende hele bir erkeğe güvenmek… bakalım zaman gösterecek ne olacağını
Hakkında hayırlısı aplacim
eyvallah
Eyvallah bizden apla
Konu nedir
Konuşmaya başladık biri ile ve buluştuk ama hep buluşmak istiyor sana sürpriz yapıp gelecektim diyor bilmiyorum emin olamıyorum hemen beni bu kadar sevmesine
Uzak mesafe bu arada
Uzak mesafe ilişkisi yaşadım kışın
Hiç başlama valla bak gerek yok
ya onu değil de bu yaptıkları neyi gösteriyor gerçekten yardıma ihtiyacım var lütfen söyle
Yani senden çok etkilenmiştir ve yeni ilişki heyecanı içerisindedir erkekler ilişki başında çok heyecanlı ve aceleci davranır genelde
yani etkilenmiş olabilir gerçekten tamam aklımda bulunduracağım bunu o halde
Uzun zamandır da sevgilisi yoksa normal ama dediğim gibi başlama bence mesafe ilişkisine
Haklısın bence de ya zaten böyle şeyleri sevmem her şeyin zamanı var bir olsun, ömürlük olsun. Yaşım da erken (21) o yüzden en iyisi bitirmek
Bencede yaş ile alakalı değil de mesafede cidden büyük sorunlar çıkıyor
bence de haklısın zaten eğer ondan hoşlansaydım bunları sormazdım bana samimi gelirdi demek ki kısmet böyleymiş
Evet hakkında hayırlısı olsun
amin sağ ol
Aşık sana
15 günde mi aşık olmuş ben inanamıyorum sence mantıklı mı
İlk görüşte aşk
Bu gerçekten var yani
İlk görüşte aşka inanmam
Bende inanmıyorum işte sence mantıklı mı yani harbiden seviyor mu beni
Bence sevmiyor
neden böyle dedin
Bir bildiğim var güven bana
o anlamda buluşuyor diyorsan o şekil biri değil bende değilim gerçekten inan. Sadece bunun nedenini merak ediyorum. El ele tutuşma falan da yok ona göre bir yorum yap lütfen gerçekten seviyor mu beni
Sevmiyor dedim. Kabul et artık
tamam ona gidip diyeceğim beni sevmiyorsun diye o halde sağ ol
Sinirli söyle. Sonra sert bir tokat atıp kaç oradan
uzak mesafe engel atarım artık
Tokat resmi at o zaman. Bunu atabilirsin
cinsel mi
hayır tabii ki de