Güncellemeler
+1 yıl
yagay olucam ya intihaaaredecem başka çare bırakmadınız
Güncellemeler
+1 yıl
KENDİMİ NAISL ÖLDÜRREBİLİRİM?
kızlar beni erkek yerine koymuyor zargana tipsiz ezik mallgibi tabirler kullanıyorlar çoğu zaman tipime küfür ediyorlar bıktım artık ne yapaım yani , bana çocuk diyorlar çocuksu görünüyormuşum napayım ya :( :( :(intihaaarmı edeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Manyak mısın onların lafına bakılıp intihar edilir mi bırak takma kafana desinler
Vallaha kanka beni de erkek yerine koymuyorlar sert mizaçlı değilim diye eciş bücüş tipim yok diye tekinsiz tipe sahip değilim diye
Bana da çocuksu görünüyorsun diyorlar ama intiharı boş ver , ben japonya ya gidicem orada çocuksu tatlı sempatik tipleri seviyorlar
kimseye bakma her kafadan bir ses çıkıyor zaten sen kendine bak öyle insanlarıda sokma hayatına
Vallaha hepiniz aynısınız çocuksu tipe sahipse eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekse hicbiriniz bakmıyorsunu
ne alaka? ben öyle bir şey mi dedim? ona kendisini kötü hissettirenleri hayatından çıkarmasını söyledim ben onu elestirdimmi cirkinsin diye elestirmedim insaniz otada aşık oluruz b*kada afedersin
Evet siz genelde bo"Ka aşık oluyosunuz ruh hastasısınız
Sonra da erkekler sevmiyor dersiniz
ulan sende tartışacak yer arriyosun
Yer aramıyorum hepiniz gereksiz yere çocuğu kandırmaya çalışıyosunuz
Büyük ihtimalle sende aynısın, sende o türe bakmıyosun
Tiplere
niye kandiralim ne dedik sanki illa onu sevecek aşık olacak biri çıkar karşısına tiple bişey olmuyo ilk önce insan olsun
Aha bak tiple bidey olmuyor diyosusn
Kandırma
Sizin için her şey tip
Sert mizaçlı kasıntı bir tip değilse tehditkar tipe sahip değilse, kaypak olduğu tipinden belli değilse , tekinsiz bir tipe sahip değilse, serserik puşt bir tipe ve karaktere sahip değilse bakmıyosunuz
Tip her şey bu ülkede sizin için
İlla ki aşık olucak biri çıkmaz tipi coxuksuysa sert mizaçlı değilse hayat boyu sap kalıcak böyle bir lanet var bu ülkede
bak aşık olunca insanın gözü tip mip görmüyor ama ilk tanışınca insan tipe bakıyor ondan hoslaniyo
İşte sorun bu aşık oldugunuz tipler hep saydıgım tipler
Eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkeklere yer yok sizin yapınız bu
lan sovecem şimdi ya
neden yokmuş anasını satim ne yaşadın sen bukadar sanki ben reddetim seni ya
Bak eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli sempatik sevecen bir erkek , gökyüzüne cıksın yıldızı parçalasın avucunda ufalayıp süpermen gibi ufalayıp kolye yapıp versin , siz sert mizaçlı değil diye aşık olmazsınız
İşte sorun bu insan ilk önce tipe bakıyor ve 42 milyonunuzun sevdiği tip aynı
karşınıza çıkmamıs demek düzgün biri beni tanımadan neden yargılıyosun
Hakedenlere şans yok o nedenle japonya ya çıksın diyorum oranın kadınları dediğim tiplere bakıyorlar eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkeklere yüzünde nur olan erkeklers
Ya karşınıza cıkmamıs ne lan İstanbul da yaşıyorum
En kalabalık yerdeyim anasını satim , yaşıtlar8m 9. kızı sdikiyor sevgili oluyor
Bize gelince mı karşılaşmadınız oluyor kes ya
İnsan olsunmus medeni olan insan olan erkekler size göre eril degil erkeksi değil
Ben mi reddettim demişsin sende reddersin zaten sende aynısın çünkü sende sert mizaçlı tehditkar tipe sahip olmayan tiplere bakmıyosundud
Şu and ao kadar yazdın ya yemin ediyorum sende aynısın
Neyse ben kaçtım ya boş ver , erkek zevkinizde boğulun
Erkeksi olmak ve fit olmak önemli.
al işte başladık gine
Erkeksi olmak yani sert mizaçlı olmak mı sadece
Ya cılızsan kilo almalısın mesela. Çok bebeksi görünüyorsa yüzün, sakal bırakmalısın.
Kanka soruyu soran kişi kolay gelsin sana
Ondan sonraa romantik ya da kibar olmak da kız yapmaz Bi insanı.
Erkeksi dediği mafyatik tipe sahip olmak , sert mizaçlı olmak eciş bücüş tipe sahip olmak 🤣 allahım ya cidden manyaklar bunlar
Ama cesur da olmalısınız. Eğer kendinize guveniyorsaniz tip olarak.
@cemm_cemm57 aynen kanka
Evet Aslı aynen kanka , niye inkar edersin ki doğru iste erkeksi ol demekle bunu kastettin
@cemm_cemm57 yazdıklarımı oku nelerden bahsettiğimi gör
Tamam işte okudum sakal bırak dedin ya i illa ki sert mizaçlı olması gerekiyor senin için de , sonra kilo al dedin bunda sorun yok ve kendinden eminsen yani tipinden dedin bakmıyorlar işte
Yani kaslı fit ama eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekse bakmıyosunuz illa ki hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkek olması gerek
Yani aslı tipinden belli ne tip erkeklere baktıg8n sende aynısın mesela burada çocuga dedigin şeye bak
sana ozguven lazım evlat
Alaksı yok cidden çocuksu ve sert mizaçlı değilse reddediyosunuz
Özgüvenle alakası yok
alakası yok keko değilim sert değilim diye bakmıyorsunuz erkek yerine koymayıp dalga geçiyorsunuz
İlla sert mizaçlı tehditkar tipe sahip olmak gerek sempatik bir tipsen bakmıyorlar , eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkeksen kadınlar çirkin buluyor
gayette var kendini degistirebilir ozguveni olsaydi bskasinin soyledigi seyi takar miydi
Soran kişi boş ver burada böyle soru sorma daha da ezik görürler salla gitsin yurt dışında dene şansını bizimkiler ruh hastası
Sorun sende değil bizimkilerde
anlatsana biraz kendini ona gore yorum yapicam
@user1011yf
lan çıldırtmayın beni babayfaceim kısa boyluyum kaslı değilim diye umrunuzda değilim
dalga geçiyor kızlar benle
Değiştirmek mi çocuk tipini nasıl değiştirsin istediği kadar atılgan olsun özgüvenli olsun serserik bir tipe tehditkar bir tipe sert bir mizaca sahip değilse bakmıyorsunuz , millet bu hale hemen gelmiyor erkek zevkinizi anlıyorlar ondan sonra bu sonuca varıyorlar , özgüvenle alakası yok
o zaman tabiri caizse sklemiceksin kimin ne dedigini spora durumun varsa gidebilirsin boyun kac 170 olup cok cekici tipleri de gordum
Neyse ben tartışmadan çekiliyorum
boş ver knk bu ülkenin kızlarını , yurtdışına gitmeye çabala hayatının şu andan sonrasını yurtdışına gitmek için cabala
he cem aynen ozguveni var ama buraya gelip bana boyle diyolar ne yapicam diye yaziyo aynen ayrıca tipini degistirmesinden degil kendisinin farkina varmasindan bahsediyorum sen kendini nasil gorursen oyle sekillenirsin hadi bye
Japknya ya git Avrupa'ya git Amerika da az da olsa şansın var
Hadi ben sustum
Hayır yok öyle bişey kendini nasıl görürsen gör bu ülkede iyi erkeklere eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkeklere yer yok konu kız olunca hadi BYE
dm gelmiyorum nyse
Özgüvenli Ol Aw Zayıflıkla Ne Alakası Var
Alakası var sert mizaçlı değilsen bakmıyorlar özgüvenle alakası yok , baslıycam özgüveninizden
Özgüvenle oluyor olsaydı...
Sert mizaçlı tehditkar tipe sahip değilsen bakmıyorlar çocuksu tipe sahipsen bakmıyorlar eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli sempatik bir tipsen bakmıyorlar
@cemm____cemm57 yüzde yüz katılıyorum
He Aw Tamam Şimdi Özgüvensiz Olmaya Devam Et Aw
Bak bu arkadaş tuzu kuru he bunuN dediklerini dinleme , sert mizaçlı bir tip kesinlikle o nedenle özgüvenli ol diye sallıyor ohhh ne rahat aq
Ya Tamam Toz Ol
Kes lan , toza bak
Tuzu kuru
Klavye Delikanlısı Seni Hahahaha
Olum defol lan kes işte ruh hastası, tuzun kuru gelmiş konuşuyosun özgüvenli ol bahanesini satıyosun kes lan , yorumda kız var diye sözde erkeklik yapmaya çalışma aq toz ol lan
Bak Dostum Uzatma Sıkıntı Yapmak İstemiyorum Sana Toz Ol Konuştukça Geriyorsun Sabrediyorum Ama Yapamıyorum Arkadaşımdan Yerini Tespit Ettiririm Hiç Tahmin Edemeyeceğin Yerde Beliririm Efendi Ol
Sende beni geriyosun dostum , tehdidini başkalarına yap tuzun kuru gelip konuşma , efendiligi senden ögrenmiycem
Tamam Şimdi Defol
Yoruma özgüvenli ol aw diye başlamışsın bunu sana benim demem gerekiyor , uza
Lan Bak Uzatma Diyorum Bas
Olum kes sesini kız var diye racon kesme uzatma , tuzun kuru gelip konuşmak gibi bir saygısızlık yaoma
Defol şimdi hadi lan senle mı ugraşcam
Kız Kim Aw Kızların Yanında Profili Olmayan Kişininmi Gururu İnciliyor?
Korkaklığın Belirtilerinden Bir Tanesi :/
Bak hala yazıyor aw ya hala yazıyor olum drfom kan bu kadar mı kırılgan egon var
Yazma lan sus iste
Lan Ne Egosu Sana Toz Ol Diyorum Uzatıyorsun Bak Uzatma Sus Germe
Olum sitenin çoğunluğu resimsiz zaten , onlarca yabancının arasında niye foto koyim
Kes yazma şimdi crvap vermiycem
Errrrrrrrrrkekkk yağggg
Sen İyice Kaşındın Haddinide Aştın Bunu Bil Yeter
Senin ilacın spor salonu kanka