erkek sayılmıyorum , kısa boylu, fakir, zargana, 1 snde bosaliyorm, tipsizim
nasıl geberebilirrrim?
erkek sayılmıyorum , kısa boylu, fakir, zargana, 1 snde bosaliyorm, tipsizim
nasıl geberebilirrrim?
Cevap
4Cevap
Tip ve fakirlik halledilir boyun var spor yap ise gir para kazan kıyafet düzenini yenile sonra doktora gidersin tedavisi var süre dakilara çıkar kasma
boy kısa
çalışıyorum zaten
kıyafetle alakası yok
kısa tipsiz zarganayım çocuksuyum
Sen dene denemeden bilemezisn
p*rno 1 saniye sürüyor
1 snde bosaliyorsan fakirlik problemini Guinness rekorlar kitabını zorlayarak aşabilirsin 😂
Kendin için boyle düşünme her şey dış görünüş değil ayrıca ben kısa erkek severim
öyle sizin için boşa maval okuma param yok boyum kısa diye kimse bakmıyor
Kendine gel değer ver kendine
hahahaha yav kendimi sevmekle sorunum yok kızlar sevmiyor karar verdim artık femboy olucam
abla kısa derken kast ettiğin boy ne kadar acaba
1.75 falan 😂😂
175 kısa mı umarım dalga geçiyorsundur orta boy o
Erkeğe göre kısa
hayatımda kısa erkek seven kız görmedim daha 1000 kişiye sormuşumdur
ya nasıl kısa ben 160 ım ortalama 175
1.60 mısın
evet uzama plaklarımda kapalı doktora gittim
Seni seven her halinle sever sevmeyen gitsin
herkes gidecek o zaman abla ): öyle olmuyor sen olur muydun 160 biriyle sevgili
Seversem olurdum ki sevdigim adam da çok uzun değildi hatta onu ilk gordugumde bu adam yerde demistim sonra deli gibi aşık oldum
abla yanlış anlamada boyu kaçtı adamın senin uzun tanımınla benimki çok farklı sanırım
1.70
yani istatiksel olarak 175 orta boy olduğu için çokta kısa değil gibi ama sana göre kısa galiba
Kardeş kendine böyle davranma özgüvenini kaybetme
başka çare kalmadı
Ne bilelim biz
bilmiyorsan cevaplama lann hem cinslerin yüzünden bu haldeyim
Senin saniyede boşalman özgüvensiz olman çirkin ve zayıf olman bizim suçumuz mu? Sen kendini seviyorken biz niye sevelim merhamet mi edelim?
sevmemekle alakası yok , sevdiğim zaman da kimse yüz vermedi
Kimsenin sana borcu yok kadınlar sana sevgi borçlu değil annen değiliz erkek adam olmayı öğren
alakası yok öğrenmekle işimde gücümde bile olsam fayda yok
İşinde gücünde olacaksın tabii ki nasıl bir cevap bu slxkskdkd
La olum sen kızlara ne bakıyorsun onlar geri kalmış kendilerini ilerletememis varlıklar ben feministim gerçek femnist eşitlik diye bağırırken biz bunları yapamayız diye bağıran tipler bunlar sen ilk firsatta yurt dışına çık oradaki kızlar daha akıllı bizimkilerin çoğu kezo yok para yok tıp yok araba ulan Avrupa'ya gitse bizim kızlar yakışıklı çocukların yanlarında çirkin kızlar güzel kizlarin yanında çirkin çocuklar çünkü önemli olan sadaket aile kurma yeteneği o da herkeste yok
işte diyorum ya kimseyle münasebetim olmuyor yapamıyorum
@KolikOyuncu Türkçen çok kötü bi şey anlamadım
Ya sana tavsiyelerim var ama inan bu kafadan çıkman lazım
kafayla alakası yok tavsiyen varsa soruyu begen ulaşırım
Kafayla çok alakası var inan. Senin profesyonel destek alman lazım. Yetişkinlik dönemine kadar olması gerektiği şekilde sosyalleşememişsin bu da sosyal zekana ve becerilerine ket vurmuş. Olmuyor olmayacak kafasından çıkmak bir şeyleri değiştirmek kendi işini kendin halletmeye başlaman lazım. Kiminle yaşıyorsun? Yaş kaç? Ne iş yapıyorsun? Ha birde en önemlisi bence sen cinsel tüketimi çok fazla yaptığım için gerçeklikten kopuk yaşıyorsun ve erken boşalmanın bir diğer nedeni de bu senin gibi çok vaka gördüm
destek falan denedim çaresi yok , sanırım femboy olucam napalım madem kız yok olmayacak başka yapcak bise kalmadı , ailemle ileyim yaş 23 boyacıyım
Femboy kafasına girdiysen demek ki tamamen ilgi alanın kızlar değil. Keşfetmemişsin kendini. Tamamen hetero olan erkekler hayatı boyunca kadınlarla başarısız olsa dahi bir erkekle ilişki düşünmezler
hayır ilgi alanım kızlar ama olmuyor yapacak bir şey yok zaten yanlışlıkla biriyle yatsam tatmin edemem tokatı yerim 1 sn bosalan bir insan erkek değildir olmayacaktır ancak erkekleri kölesi olurum ben
Kız ol
nasıl olurum femboymu olsam
Ol ol böyle erkek mi olur
sanırım başka çare yok...
Müthiş bir kombinasyon gerçekten knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy dostum, sen bayağı karamsar takılmışsın ama kendine bu kadar yüklenme, tamam mı? Herkesin kendine göre çekici yanları var ve bazen bunları henüz keşfetmemiş olabiliyoruz. Zargana falan da ne ya 😂 Kendini sevmekle başla, seni sevmeyenleri de takma kafana. Bu arada böyle düşünceler aklına geliyorsa bir uzmana danışmanda fayda var 🧡 Sık dişini, her şey güzel olacak!