Kişilik & Karakter Erkekler, sevgilim yok ama opulmek istiyorum ne yapmaliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Temas bagimlisiyim bir erkek 7 24 heryerimi öpse bunalmam ama erkek olmalı Güncellemeler+1 yıl Ama sadece öpmek Erkekler, sevgilim yok ama opulmek istiyorum ne yapmaliyim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Yani eğer istersen yardımcı olurum temas etmeyi çok seviyorum bende bağımlıyım 😇 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 832 cevap paylaştı. yani bunu çok rahat bulabilrsin neden bulmaıyorsun sadece yüğzeysel sevişmek istiyorum de 0 1 Yorumla lockerow35 +1 yıl tüm vucut ama demi Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunu gizliden sormasan başvurular başlamıştı 🤣🤣🤣 0 1 Yorumla DeathXIII +1 yıl Bir nevi senin isteklerin doğrultusunda hareket edecek sözünün dışına çıkmayacak birini istiyorsun sanırım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Miki kakmayan birini bulacaksın. ya da yaşlı öpünce sana bir şey yapmasın diye😂😂 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Kalkıyor ama hep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben öpünce kalkmıyor 😂bitik durumdayım yaş kaç senin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalktığını nerden biliyorsun. Aslinda herşeyin farkındasın da neyse😂 Yorumla Soran +1 yıl Kör değilim bide zaten azdiklari belli oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç. ya kalkana katlanacaksın ya da iktidarsız bulacaksın.. ya da kilit takacaksin... gel dokunmadan öpelim her yeri desek opturecekmisin yok. Yorumla Soran +1 yıl Optururum askimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur ama hâlâ yaş kriteri var.😂kaç sen Yorumla Soran +1 yıl 21 aşkım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şehir neresi canım Yorumla Soran +1 yıl Ist Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şansıma tüküreyim ben Ankara 😢😢 Yorumla Soran +1 yıl Ankara şivesi var mı sende Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende hergün oral yaptıracak birini arıyorum. Ama İstanbul’da kalmamış ya ben beğenmiyorum beğendiklerim istemiyor. Çıkamadık işin içinden 0 0 Yorumla
dertcing Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Heryerini opsun istermisn bastan asaya ama sacinin telinden ayak parmagina ladar ben asla opmektrn sikilmam hatta asiri severim 0 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İşte buna çözüm olsun diyr fb uluyorlar 0 3 Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Buluyorlar Yorumla Soran +1 yıl Seks istemiyorum ben Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Sadece seks değil öpüşmek birlikte vakit geçirmek vs tabi bunu karşındaki de kabul etmeli Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl daha önce hiç mi sevfilin olmadı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Oldu Yorumla axiakrep +1 yıl sende öpecek misin peki Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla axiakrep +1 yıl hee kimse öpmez ozaman Yorumla Soran +1 yıl Yoo öper Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gerçekten istiyormusun bunu 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bildiğimi düz erkek dimi 😁😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben yardımcı olayım sana istersen güzelim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oll askimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Begeniyorum soruyu bul beni 😘 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgili edinsen bu sorun çözülmez mi 0 9 Yorumla Soran +1 yıl O kadar kolay değil güvenilecek birini bulmak gizliden görüş yazmak kolay ama😡 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye bana kızıyorsun ki kolay demedim sadece sevgi ilgi açlığı normal bir şey sevmek ilgi göstermek de güzel bir şey bence Yorumla Soran +1 yıl Biliyoruz onu ama düzgün erkek kaldı mı sor sen bile korkudan gizli olmuşsun erkek dediğin cesur olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taktın bana çıkayım gizliden de garezlenme Yorumla Soran +1 yıl Tskler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim ki bence bunun cesaret ile ilgisi yok ki sen de gizlisin ona bakılırsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman sen de yaz seni de görelim Yorumla Soran +1 yıl Ben kızım erkekler cesur olur dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de seni merak ettim bir yaz da kim olduğunu görelim olmaz mı Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 825 cevap paylaştı. 😅😀😀 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gel opeyim gel 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Yani eğer istersen yardımcı olurum temas etmeyi çok seviyorum bende bağımlıyım 😇
yani bunu çok rahat bulabilrsin neden bulmaıyorsun sadece yüğzeysel sevişmek istiyorum de
tüm vucut ama demi
Bunu gizliden sormasan başvurular başlamıştı 🤣🤣🤣
Bir nevi senin isteklerin doğrultusunda hareket edecek sözünün dışına çıkmayacak birini istiyorsun sanırım
Miki kakmayan birini bulacaksın. ya da yaşlı öpünce sana bir şey yapmasın diye😂😂
Kalkıyor ama hep
Ben öpünce kalkmıyor 😂bitik durumdayım yaş kaç senin.
Kalktığını nerden biliyorsun. Aslinda herşeyin farkındasın da neyse😂
Kör değilim bide zaten azdiklari belli oluyor
Yaşın kaç. ya kalkana katlanacaksın ya da iktidarsız bulacaksın.. ya da kilit takacaksin... gel dokunmadan öpelim her yeri desek opturecekmisin yok.
Optururum askimm
Olur ama hâlâ yaş kriteri var.😂kaç sen
21 aşkım
Şehir neresi canım
Ist
Şansıma tüküreyim ben Ankara 😢😢
Ankara şivesi var mı sende
Bende hergün oral yaptıracak birini arıyorum. Ama İstanbul’da kalmamış ya ben beğenmiyorum beğendiklerim istemiyor. Çıkamadık işin içinden
Heryerini opsun istermisn bastan asaya ama sacinin telinden ayak parmagina ladar ben asla opmektrn sikilmam hatta asiri severim
İşte buna çözüm olsun diyr fb uluyorlar
Buluyorlar
Seks istemiyorum ben
Sadece seks değil öpüşmek birlikte vakit geçirmek vs tabi bunu karşındaki de kabul etmeli
daha önce hiç mi sevfilin olmadı
Oldu
sende öpecek misin peki
Hyr
hee kimse öpmez ozaman
Yoo öper
ee bul birini zor değil ki
Gerçekten istiyormusun bunu
Bunun nedenini biliyorsun
Bildiğimi düz erkek dimi 😁😁
Ben yardımcı olayım sana istersen güzelim
Oll askimm
Begeniyorum soruyu bul beni 😘
Sevgili edinsen bu sorun çözülmez mi
O kadar kolay değil güvenilecek birini bulmak gizliden görüş yazmak kolay ama😡
Niye bana kızıyorsun ki kolay demedim sadece sevgi ilgi açlığı normal bir şey sevmek ilgi göstermek de güzel bir şey bence
Biliyoruz onu ama düzgün erkek kaldı mı sor sen bile korkudan gizli olmuşsun erkek dediğin cesur olur
Taktın bana çıkayım gizliden de garezlenme
Tskler
Rica ederim ki bence bunun cesaret ile ilgisi yok ki sen de gizlisin ona bakılırsa
O zaman sen de yaz seni de görelim
Ben kızım erkekler cesur olur dedim
Ben de seni merak ettim bir yaz da kim olduğunu görelim olmaz mı
İstanbuldaysan öpeyim aşkım
Adres?
Garipsin
Neden sadece öpmek 😃
Sev yap
😅😀😀
Öpmem seni bn
Gel opeyim gel
Öpüş