egonuz buzdağını geçmiş biraz egolarınızdan arınmanızı tavsiye ederim, yok dersen hayatta yalnız kalmayı öğrenmelisin yoksa ne demişler hayallerle yaşayanı, gerçeklerle öperler
Kuzum şöyle lisede bi kız vardı Bengisu diye ama çok güzel bir kızdı boy pos tip on numara bizim zamanımızda bide liseler arası kavga muhabbetleri, nargile kafe falan meşhur, kız kafeye gidince hesap ödeme muhabbetine liseler arası kavga olurdu, her neyse bu kızda bunu biliyordu havalar tafralar, bende kızı beğeniyorum falan ama bi gitsem yanına yiyeceğim dayağın hesabı yok, sonra Buda kendi gibi maddi durumu iyi havalı yakışıklı bir çocukla çıkmaya başladı, bebe bununla olunca resim video falan çekmiş ben bunla yattım vs diye bunuda yaymış, yaşım 29 hala o kız bi memleketin dilinde kalçası göğüsleri falan kimse evlenmediği için birazda ayağa düşmüş, asortik bacım olmuş, güzelliği başına bela oldu, sessizce kalsa neler sererlerdi ayağına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
o zamanbekleyin
Taht yaptır kendine
Otur tahtına, bir de ayna verelim.
Saçını Tara, arada trendyoldan yemeksepetinden siparişler de verirsin.
Misss.
Yalnız yaşa o zaman, sosyal medyayı da kapat millet seni görmeyi de haketmiyor
Gormeyi hak etmedikleri icin gizliden soruyorm
Seninle yazışmayı da haketmiyoruz, soruna cevap vermeyi de, hadi git.
egonuz buzdağını geçmiş biraz egolarınızdan arınmanızı tavsiye ederim, yok dersen hayatta yalnız kalmayı öğrenmelisin yoksa ne demişler hayallerle yaşayanı, gerçeklerle öperler
Her gün farklı biriyle ol ozaman prenses hak ediyorsun çünkü bunu 🙏
Madem öyle bizene senden neden fikrimizi soruyorsun ozman kaybol
Sigara fıs dedikten sonra ben
Anlamadim
Telefonu daha zeki birine ver
En zeki benim dunyada
Aynaya bak, belki geçer
Butun gun ayna eminde zaten aşigim kendime
Elimde *
Söker alırlar elinden gençliğini güzelliğini sarma pek fazla bu konulara,
Kim sokucek knk
Valla elin oğlu acımaz kuzum sen bilirsin yinede
Ne ypcak acimayip allah askina
Guzelligime. kim ne yapabilir ne sacmaliyon
Beklede gör aklına geleyim
Allah askina kimin guzelligine ne olusta benimkine birsey olsun ki
Allah korusun da ne alaka yani
Allah korusun tabiki de ,
Tamam
Yaa soylesene abi lutfen yasim kucuk korkutma beni
Uyuyamam sonra
Kuzum şöyle lisede bi kız vardı Bengisu diye ama çok güzel bir kızdı boy pos tip on numara bizim zamanımızda bide liseler arası kavga muhabbetleri, nargile kafe falan meşhur, kız kafeye gidince hesap ödeme muhabbetine liseler arası kavga olurdu, her neyse bu kızda bunu biliyordu havalar tafralar, bende kızı beğeniyorum falan ama bi gitsem yanına yiyeceğim dayağın hesabı yok, sonra Buda kendi gibi maddi durumu iyi havalı yakışıklı bir çocukla çıkmaya başladı, bebe bununla olunca resim video falan çekmiş ben bunla yattım vs diye bunuda yaymış, yaşım 29 hala o kız bi memleketin dilinde kalçası göğüsleri falan kimse evlenmediği için birazda ayağa düşmüş, asortik bacım olmuş, güzelliği başına bela oldu, sessizce kalsa neler sererlerdi ayağına
Sende sakin ol ğüzelsindir tatlısındır birilerinin gazına veya sana demesine gerek yok. Allah bahtını güzel etsin
Yildiz Tilbe be like:
Ouuww.. kronik narsist belirtileri
Aynen böyle devam et aşko 😊 harikasın
Sen kendini bulunmazmı sanıyorsun ezik
Kimse bizi hak etmiyor slyyyy 💅
Abla olaysin devam
Sizi tanıyabilirmiyim , güzel prenses
Taşın
Ciktirrr 😂😂😂
Anlamadim
Anlamam normal 🙂 sorun yok yani
Ayni ben