Aşk İlişkileri Sevgilinizi, eşinizi alışveriş sitesinden sipariş etseydiniz, hangi kritere göre puanlarsınız? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Ürün alınca çeşitli değerlendirmrler yaparız.Fiyat performans ürünü gibi şeyler,Nasıl bir değerlendirme yapar kaç puan, yıldız verirsiniz?Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan Sevgilinizi, eşinizi alışveriş sitesinden sipariş etseydiniz, hangi kritere göre puanlarsınız? Cevapla Alışveriş Soruları Sipariş Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Çok eğlenceli bir soru tebrik ederim öncelikle ☺️, eşim veya sevgilim yok lakin hoşlandığım çocuğa puan verecek olsam yarım puan verirdim 😂😂 😂😂 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Sipariş etmem. aşk böyle olmaz 0 0 Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiç yorum yapılmamış olması lazım o zaman 2 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Fiyatı artar o zaman 🤪 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Kendi zevkimi beğenmem ki direk geri iade 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Bxbsbs Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bayan, en az tercih edilen, yeni sezon🤣 1 4 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Bdbddb Yorumla Yaban00 +1 yıl Sen peki Yorumla aynadakiajan +1 yıl Kapıda ödemeli olsun benimki beğenirsem alırım 🤪🤪 Yorumla Yaban00 +1 yıl 🤣🤣🤣atlamışım bak bnunu Yorumla
Herşeydenyorulmuş Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Hiç okunmamiş bir kitap olmasini isterdim 1 0 Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok yönlü olması 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Robot al kanka sen daha çok işe yarar bxbdsb Yorumla bayannc +1 yıl Gerek yok kii Yorumla
bibakçıkıcam Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç değerlendirme olmayanı alırdım 1 1 Yorumla Elleira +1 yıl Bak bu çok iyiydi Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şerefsiz seviyom😊 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Mükemmeliyet. 1 0 Yorumla