Alışverişte sürekli kararsızlık yaşayan ve oyalanan kişilerle alışverişe çıkar mısınız ya da bu soru da kararsızlık yaşayan kişi siz mi oluyorsunuz?
Sevgiler ❤

Selam :) Ürün seçiminde kararsızlık yaşayan biri olarak kendim gibi biriyle alışverişe çıkmak istemezdim. Bu özelliğim bana oldukça zaman kaybettirdi fakat pişman değilim. Eninde sonunda beğendiğim ürünü alıp mutlu oluyorum. İyi geceler dilerim :)
Ciao
Genel olarak nadiren çıkarım, kararsız insanları ayırmam çok daha iyi farklı tarzlara yönelmemi sağlar.

Daha çok sanaldan yanayım, alışveriş zaman kaybı olmamalı.
Cevap
7Cevap
ben alışveriş pek sevmem ya anam ne alırsa onu giyerim asdsad evet hala daha anamla çıkarım alışverişe
Hayır hiç sevmem böyle insan yoruyor beni ben. Kendi alışverişimi bile İnternetten yapıyorum yani gezmeyi alışveriş için olduğı zaman sevmiyorum
alısverıse zor cıkarım bırde onlamı ugrascam sıcakta.
Çıkarım, çok netimdir benimle alışveriş kısa sürer.
Ayyyy hiç tahammülüm yoktur. Beğenir alır çıkarım bitti ✔️
Aslaaa.
Ben kararlıyımdır. Beğendiysem alırım.
Alışverişimde genelde uzun sürmez
İşkence gibi bi şey bu ben karar veririm karşı taraf kararsız olunca krize giriyorum
Ben de çok kararsız bir insanım. Kıyafet seçimim uzun zaman olur üni yıllarına bir mahluk yani eski samimi olduğum kızla çıkardım. Tamam sinir olabilirsin belki ama kendisi çok mu kusursuzdu da bana laf söylerdi boyu devrilsin
Ben giderim valla
Buradaki kızlar gidemem diyorlar ama bi çoğuda kararsız kalıyor
Çıkarım ve son kararı ben veririm yeter ki 2 secim yapabilsin😀
Hayır, aşırı geriliyorum
Alışverişe yalnız çıkarım.
Ben kimseyle alışverişe çıkmam
Hayır asla tahammül edemem
El mahkum çıkıyorum mecburen
İkizler burcudur yani ben
En kötü alışveriş arkadaşı.
Asla hayır
Alışverişe kendimle çıkıyorum.. Bu kadar