Merhaba. Aslında her üründe değil ama zaten en önemli olan alışverişte kıyafet seçiminde kararsız kalabiliyorum. Ama oyalanmayı da hiç sevmiyorum. Tabi bu nedenle elimden geldiğince hızlı olma çabasında oluyorum. 😄
Alışveriş & Hediyeler konusunda 557 cevap paylaştı.
En çok tercih edilen AVM'lerde, fiyat takıntım yüzünden çok kararsız olurum. Ucuzluk mağazalarına fırlıyorum, En az yarı, en fazla 5'te 1'i fiyatına olan ürünlerden alırım. Sevdiğim olursa, imkansız denecek kadar çok zor. Bu fiyat takıntımı yenemiyorum. Benzer durum kozmetikte de geçerli. Parfümde 50 ₺'nin üzerine çıkamıyorum. Loris ve ikinci tercih adayım Bargello'dan başkasını düşünemiyorum. Sevdiğim bunları sevmezse, tepemden aşağı gül suyu mu dökeyim?
Çok kararsızlık yaşarım çok zor beğenirim birşeyi o yüzden fikir almak için yanımda ya annemi ya da kız kardeşimi götürürüm onların fikirlerinide alırım yoksa mümkünatı yok bu kararsızlıkla birşey alıyım kendime genelde renk konusunda çok kararsızdırım bu huyumu hiç mi hiç sevmiyorum öyle herşeyi beğenen memnun kalan biri değilimdir çok zor beğenirim seçerim
Çok kararsızlık yaşarım çok zor beğenirim birşeyi o yüzden fikir almak için yanımda ya annemi ya da kız kardeşimi götürürüm onların fikirlerinide alırım yoksa mümkünatı yok bu kararsızlıkla birşey alıyım kendime genelde renk konusunda çok kararsızdırım bu huyumu hiç mi hiç sevmiyorum öyle herşeyi beğenen memnun kalan biri değilimdir çok zor beğenirim seçerim