Kararsız olurum
Nettir ne alacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aşırı kararsızım mağazada o kadar çok saatlerce dolanırım ki acaba dikkat mi çekiyorum diye endişe ederim hatta gelen gidiyor gelen gidiyor benden sonra giren alıp çıkıyor ben hala onu mu alsam bunu mu bunu alsam pişman olur muyum acaba şunu almasam içimde kalır mı param yetecek mi ki bunları almaya hep böyle içimden konuşur dururum aşırı takıntılıyım ya yok mu benden başka böyle takıntıya sahip olan aradan 3 5 gün geçiyor hala o mağazadaki şeyleri düşünüyorum alsa mıydım almasa mıydım Allah'tan bi süre sonra az da olsa unutuyorum da yoksa kafayı yerim böyle düşüne düşüne alt tarafı kıyafet al çık işte neyini düşünüyorsam artık o kadar 😂😂
Aynen ya bende çok kararsız oluyorum genelde. Çok fazla gezmeyi sevmiyorum genelde canım çok çabuk sıkılıyor. Çok zor beğenen bir yapım var o yüzden bir şey alırken falan genelde zor karar veriyorum..
Cevap
3Cevap
evden kararlı cıkarım genelde de raf fıyatı ıle kafam uyusmadımı kararsız kalabılıyorum ya da magazada vıtrınde begenıyom ıcerıde ustume denedıgımde begenmedıgım oluyo falan
Grnelde nettir. ama ikinci bi seçenek çıkmazsa tabi:)
Param mı var karar vereyim.
Çok kararsız oluyorum
Kararsız olurum
Evet bende kararsız olurum. Çünkü çok zor beğenen bir huyum var hemen gördüğüm bir kıyafeti ne yazık ki beğenmiyorum ben öyle. O yüzden alacağım şey konusunda baya kararsız kalirim.
Kararsız
Evet bende genelde çok kararsız kalıyorum alışveriş yaparken falan. O yüzden bu konuda oldukça sıkılıyorum. Yani alışveriş yapmanın sıkıcı tek tarağı sanırım zor karar vermek onun dışında sıkılmam
Kesinlikle öyle
Nettir ne alacağım
Ne kadar güzel. Keşke bende öyle net olsam alışveriş yaparken falan. Ben genelde çok zor beğenen biri olduğum için çok zor karar veriyorum bir kıyafet falan alırken. O yüzden genelde kararsız kalirim.
Kararsiz bir yapiya sahibim on saat düsünürüm
Kararsız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?