“ İlişkideki heyecanımız bitti. “ cümlesi sizce bahane mi yoksa gerçek mi?

“ İlişkideki heyecanımız bitti. “ cümlesi sizce bahane mi yoksa gerçek mi?
Bu cümleyi kuran insan sevgisini geçici aşk veya hevese bağlamış, sevmeyi bilemeyen biridir. Heyecan dediğin aşıkken olur zaten. Aşk geçtiği zaman yerini sevgi almalı. Aşkın belli bir ömrü var ama sevgi sonsuza kadar sürebilir. İlk heyecan bitebilir belki ama sevgi baki kalmalı. Yoksa o ilişkiler kısa süreli kalmaya mahkum olur
Şimdi ne ye göre ve nasıl olduğuna göre tabikide bu söz geçerli
Yani ben şimdi bir ilişkide hić konuşmadığım birinden de hala benden hoşlanmasını beklemek biraz tuhaf olurdu he ama sürekli konuşuyoruz aramızda bir sorun yok falan ve bunu diyorsa direk hayatında başka birsi mi var derim ve tabikide bahane olarak alırım bunu
Bazen heycan bitebiliyor ama gözü dışarda olan için bahanedir
Bahane tabii ki. Gözünü dışarı dikmek için bahane.
Cevap
6Cevap
Bence gerçek ama amacı farklı ilişkide heyecan bitti demek bunu değiştirebiliriz filan demek değil ayrılalım demenin farklı yolu
Bahane tabi ki de.. gerçekten birbirine aşık insanların heyecanı bitmez asla.
Gerçek tabii. Adam benim için amuda kalkamıyorsa kendine de sevgili demesin.
Sen de onun için amuda kalkarsan tamam
Ben üşenmemişim sevmişim öpüp de başına koysun.
Gerçekten kalpten seven insan bu cümleyi kuramaz bir şeyler yapmak için çabalar.
Bu cümle kurulmuşsa baska hedefler vardır bu da bahanesidir.
İlişki monotonlaştıysa bunu söylemek yerine çareler ve ikimiz adına yenilikler arayabilir bunu direk söylemesi çok patavatsızca ve duygusuzca
Bahane şahane kimse ne yaptığını bilmiyor bence sjsj
Gercekten bittigini dusunen de olabilir uzaklasmak isteyip bu cumleyi kurani da olabilir.
Ben senden daha iyilerine layığım demek istiyor da olabilir shdh
Oyuncak insanlarda her zaman Yok heyacan bitti yok aküm bitti
bahane ama sevgidde bittiği için sevgi biter mi bence hayır demekki gerçekten sevilmemeiş
Çok saygısızca ve asla başlamamış, sadece bir hevesmiş geçmiş.
Bu bir gerçektir
Yeni arayışlara girdim demenin kibarcası
Gerçek bir cümle bence
Başka heyecan arıyordur o
Gerçek de olabilir
gercek
bahane
Bahanedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?