Nedersin yine mi bir aşkın sonuna geldik dersin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İlk heyecan hiç bir zaman devam etmez.. Alışkanlık başlar ve tanıdıkça karşınızdaki insanda keşfedecek bir şey kalmamış hissedersiniz. Bu durum da ilişkideki heyecanı bitirir ve yerini sadece sevgiye bırakır.
Merhaba
Flörr/sevgililik evliğe giden küçük adımlardır. Bu evrede partner iyi bir şekilde tanınır eğer doğru kişi ise nikah masasına oturulur. Şu da bilinmeli ki her ilişki bir gün zamanla monotonlaşacak çünkü insanlar birbirini çözecek, alışacak ve eskisi gibi kaybetme korkusu yaşamayacağı için ilişki zaman zaman kanka seviyesine düşecek, bize de bu durumda sevdiğimize sabretmemiz gerekiyor çünkü o doğru kişi. Biliyoruz ki başka ilişkiye başlasak o da birgün sıkacak. Özetle belirtirsem heycan bitti diye aşk bitmemeli. Aşk biter sevgi, saygı başlar.
O kadar haklısın ki..
Teşekkür ederim. Fenomenliğimin hakkını vermeye çalışıyorum. Utandırmamak lazım
Tebrik ederim 🌸
Heyecan bitti diye ilişki de bitmemeli elbette. Her şeyde olduğu gibi ilişkide de bir süre sonra monotonluk olucaktır. Kaçınılmaz bu. İnsanlar monotonluğu kötü algılıyorlar ama bence çok güzel bir şeydir. Sevin monotonluğu. Belki heyecan zamanla azalacak ama daha güvenle elini tutacaksın yanındaki insanın.
Teşekkür ederim görüşünüz için
Hiçbir şeyin heyecanı ilk günki gibi olmaz zamanla azalır. Ama bu iliskiyi bitirmeyi asla gerektirmez. Sırtımızdaki gömlek degil bu sıkılınca yenisini giyelim.
Cevap
8Cevap
Hayır tabiki de.
Yeni heyecan arayışına geçilebilir. Biten sevgi olmasın yeter ki. Heyecanı bir şekilde yakalarsın.
Bence bitmemeli... Çünkü her ilişkide heyecan elbet biter ama bunu tekrar canlandırmakda iki kişinin karşılıklı gayretiyle mümkün. ☺️
Heyecanı bilmem de sevgi biterse geriye ilişki de kalmıyor.
Heyecan yoksa ilişkinin pek bir anlamı kalmıyor maalesef.
Hayır canım , 4mg adrenalin enjekte edin damardan , sonra kopmaya devam
Resim cooook güzelmiş
Heyecan yoksa sarmıyordur o zaman
Heyecanı yoksa boşver gitsin
Yani bitmemeli yeni heyecanlar aranmalı
Heyecan derken? 😂
Hayır tabii ki
Heyecan biter ben bitmem anladın mı?😉😂
Ee yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?