Böyle ilişki mi biter?

Flörtüm oldu ilk günden benimle evlenmek istediğini söyledi bana beni görür görmez vuruldu instagramdan ve makyaj yapmıyorum kapalı sadeyim. Sonra neyse işte sevgili olmadık ilk 2-3 ay flört aşamasında kalalım diye düşündüm ve ikimiz de birbirimizin hayatına karışmadık çünkü sevgili değilken karışmak insanın havasını düşürür. Çocuk ilk günden benden eski hayatını saklamadı tek ciddi ilişkisi benimle olacaktı zaten daha 20 yaşında. Beni arıyordu saatlerce konuşuyorduk anlıyorum ki bana yükseliyordu ve bana dokunamayacağı için alışık olduğu eski hayat tarzına devam ediyodu tek gecelik kullan at. Neyse bir kere bir ay yazmadı onu hiç kabul edemedim geldiğinde banel tepki vermesem de ondan sonra da bir ay daha konuştuk ama kabul edemedim en son yine 5 gün aramadı 5 gün sonra aradı yine adımı söylerken bile içi gidiyor benle hayaller kuruyor falan ama son arayışında kızdım konuşamadım nasibimsin gibi bir şey ima etti ben ise benim nasibim aşağılık olamaz dedim ve buna bi de haklıymış gibi çok alındı. Sonra teli kapattıktan sonra gece engelledim çünkü o 1 ayın acısı hala çıkmamıştı gönlümü alması iÇin engelledim o ise erkek adam değilmiş 8 ay oldu gelmedi gönlümü almadı bu ne ya ayrıldık demeden ilişki mi biter

Güncellemeler
+1 yıl
İnsanlar bir haftada barışıyor ben 8 aydır yalnızım
Güncellemeler
+1 yıl
O bir aylık hatasından dolayı engellediğimi bile anlamamış mıdır kendini haklı mı sanıyo başkalarıyla takıldığı için engellediğimi anlamadı mı
Böyle ilişki mi biter?