Bu ilişki sonu var mı?

Bi 24 yaşında bir bayanım nelerden başlayacağını buradan söyleyeyim Benim 5 yıllık bir ilişkim var ve bu 5 yıllık ilişkim de sevgilimle beraber olduk ilerledik yanlış olsa bile Çok güzel günlerimiz de oldu çok kırıcı günlerimiz de oldu O beş yıl içinde hiçbir şekilde ailesini tanımıyorum şu ana kadar ve birçok şeyin sözünü verdi bana hiçbirini tutmadı Bunun üzerinde Ben ona çok kırıldım Çok üzüldüm çok daha incindim ama o bir şey yapmamasına rağmen daha da çok kırıldım daha da çok üzüldüm ve şimdi kopma noktasına kadar geldik birbirinize hiçbir şekilde bir şey hitap etmiyoruz Çünkü kırıldım ben de ona bir şey hitap etmediğim için bu da bana kırgın bu zaman hep Sitem ettim ona ve sitemlerim in haklı olduğunu düşünüyorum şimdi de bana diyor ki ne desen ben saygı duyuyorum Eğer sen mutlu olacaksan biter bitsin diyor ve ben gerçekten çok zorlanıyorum yani ne yapacağımı bilmiyorum Sizce Yanlış olan ne yani ben onu anlamak istiyorum sevdim güvendim inandım bu yola girdim 5 yılını verdim yani böyle bitmesini Onun bir şey yapmamasına çok üzülüyorum Ne yapmalıyım her şeye rağmen ona dedim ki her şeyi unutalım en önemli noktaya söylüyorum arkadaşlar bana söylediği şimdi tül oldu bu konular bu kırgınlıklar kafam yana dek nişan falan söz falan herhangi bir şey yapmak gelmiyor içimden dedi Ben de ona dedim ki gel ciddi bir adım atalım güzel bir adım atalım İnan ki Her şey unutulur her şey çözülür dedim ama o yanıtlamadı sen haklisin yapmadım bişey eşşekliğim dedi ve yani bana bir şey yapmadın hep bekledim bugünü bekledim bir şey yapmamasına çok üzülüyorum Sizceben ne yapmalıyım? 😟
Bu ilişki sonu var mı?