Bu ilişki bitmeli mi?

Benim 1 senelik bir ilişkim var. Bana evlilik teklifi de etti. Biz evlilik yolunda ilerlemeye çalışıyorduk. Eşyalarımızı alıyorduk. Yalnız benim bir sorunum var. Karşı tarafın ailesiyle ben tanıştım ardından bayramlarda vs de vakit geçirdim oturdum. Ailesiyle oturduğumda hiçbir zaman bizim geleceğimize yönelik sorular konular konuşulmuyor. Bizim geleceğimize yönelik konuları geçtim, ben evlerine gittiğimde halim hatrım dahi sorulmuyor. Kızım nasılsın, ailen nasıl vs ben bu gibi konuşmaları bile duymuyorum. Onlarlayken kendimi oraya ait hissetmiyorum. Ben yokmuşum gibi o ortamda davranışlar görüyorum. Sadece bu da değil. Ben evlerine geleceğim zaman annesi yemek yapmadım siz kendiniz hazırlayın deyip, eve girdigimizde bütün aile yemek sofrasında oturmuş olarak görüyorum. Ben kendi ailemde, sülalemde böyle bir davranış görmedim. Çocuk çok iyi ancak ailesi beni istemediklerini düşünüyorum. Annesi oğlunu maddiyat olarak eşi yerine koyduğundan bütün evin geçimini oğluna dayattığı için para kaynağını kaybetmek istemiyor. Babası deseniz benimle tek kelime konuşmuyor. Evlilik 2 kişiyle değil ailelerin de evleneceğini düşünüyorum bu yüzden bitirme kararı aldım
Bu ilişki bitmeli mi?