Aşk İlişkileri 2 ay Sevgilim ilişkimiz yıprandı dedi tam olarak ne demek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sen yıprattın dedi ne demek tam olarak sıkılgan bi ilişki mi artık Güncellemeler2 ay İlişkimiz artık sıkıcı mı yani ne demek istiyo Güncellemeler2 ay Sizce buluşmalı mıyım hemen şimdi Sevgilim ilişkimiz yıprandı dedi tam olarak ne demek? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
m StoneeColdFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tek senlik durum yok , sıkıcı olmuşsa tutku katsaydı böyle söylemek yerine. Ayrılmaya saçma sapan bahane arıyor ondan. 0 2 Yorumla Soran 2 ay Ayrılmakta istemiyo sürekli kavga çıkarıyomuşum Yorumla StoneeCold 2 ay Her şeyi kadının üzerine yıkan bir erko ondan birŞey olmaz Yorumla
1Adnanbeo Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Sürekli kıskanıyosan ya da kavga çıkartıyosan sürekli üzcek davranışta bulunuyosan ondandır 0 8 Yorumla Soran 2 ay Ona göre evet öyle yani bu durumda benden sıkılmış mı ne demek istemiş Yorumla 1Adnanbeo 2 ay Sıkılmış değil ama bunalmış biraz rahat bıraksan iyi olur seni seviyor ama seninle uğraşmaktan yorulmuş ilişkinizi ayakta tutmaktan yorgun düşmüş hep alttan alan o olmuş Yorumla Soran 2 ay Daha 2 aylık bi ilişkimiz var şimdiden böyleyse bi süre buluşup görüşmeyim demi Yorumla 1Adnanbeo 2 ay Hayır , biraz alttan almayı öğrenmelisin öyle yaparsan senden iyice soğuyabilir Yorumla Soran 2 ay Soğusun 2 ayda soğuyan adamı istemiyorum zaten Yorumla 1Adnanbeo 2 ay Sen zaten sevmiyon çocuğu boâu boşuna ilişkiye girmişin ayrılcak yer arıyosun ayrıl direk Yorumla Soran 2 ay Aksine çok seviyorum ama ben ona yıprtıcağım bişey yapmadım her şey karşılıklıydı Yorumla 1Adnanbeo 2 ay İyi düşün belki farkında olmadan üzmüşsündür çocuğu git buluş konuşun tamamen de ben farkında olmadan seni üzdümmü özür dilerim falan de Yorumla
Mustafa551453 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Yormusun demek ki onu. ne yaptın adama bu kadar 0 0 Yorumla
_malesefeylul Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yok tükenme anlamında demiş 0 2 Yorumla Soran 2 ay Bitmiş mi Yorumla _malesefeylul 2 ay Sayılır Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 41 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Ütülemeni istiyor ilişkiyi 0 4 Yorumla Soran 2 ay Nasıl Yorumla Highline 2 ay Üzmüşsün çocuğu çok Yorumla Soran 2 ay Tek taraflıydı demi Yorumla Highline 2 ay Ben ne bileyim öylemiydi 😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Ayrılmak istiyorum demek 0 1 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hayır biraz ara ver Yorumla
wolfcub98 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. Eskisi kadar hoşlanmiyorum demek istiyor 0 2 Yorumla Soran 2 ay Akşam buluşucaktık görüşeyim mi sence Yorumla wolfcub98 2 ay Buluşma tabiki ona muhtaç olduğunu gösterme ilk sen ayrıl umursamaz davran Yorumla
Pilates22Cm Takip Et Bilge Yaş: 26 2 ay tabuların var sanırım 0 2 Yorumla Soran 2 ay Derken Yorumla Pilates22Cm 2 ay sınırların Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tek senlik durum yok , sıkıcı olmuşsa tutku katsaydı böyle söylemek yerine. Ayrılmaya saçma sapan bahane arıyor ondan.
Ayrılmakta istemiyo sürekli kavga çıkarıyomuşum
Her şeyi kadının üzerine yıkan bir erko ondan bir
Şey olmaz
Sürekli kıskanıyosan ya da kavga çıkartıyosan sürekli üzcek davranışta bulunuyosan ondandır
Ona göre evet öyle yani bu durumda benden sıkılmış mı ne demek istemiş
Sıkılmış değil ama bunalmış biraz rahat bıraksan iyi olur seni seviyor ama seninle uğraşmaktan yorulmuş ilişkinizi ayakta tutmaktan yorgun düşmüş hep alttan alan o olmuş
Daha 2 aylık bi ilişkimiz var şimdiden böyleyse bi süre buluşup görüşmeyim demi
Hayır , biraz alttan almayı öğrenmelisin öyle yaparsan senden iyice soğuyabilir
Soğusun 2 ayda soğuyan adamı istemiyorum zaten
Sen zaten sevmiyon çocuğu boâu boşuna ilişkiye girmişin ayrılcak yer arıyosun ayrıl direk
Aksine çok seviyorum ama ben ona yıprtıcağım bişey yapmadım her şey karşılıklıydı
İyi düşün belki farkında olmadan üzmüşsündür çocuğu git buluş konuşun tamamen de ben farkında olmadan seni üzdümmü özür dilerim falan de
Yormusun demek ki onu. ne yaptın adama bu kadar
Yok tükenme anlamında demiş
Bitmiş mi
Sayılır
tadın kacmıs gazı kacmıs kola gıbı
Ütülemeni istiyor ilişkiyi
Nasıl
Üzmüşsün çocuğu çok
Tek taraflıydı demi
Ben ne bileyim öylemiydi 😀
Ayrılmak istiyorum demek
Hayır biraz ara ver