Aynısını yaşadım çok araştırdım çok kişiyi dinledim bunu genelde kızlar yapıyor özellikle türk kızları bir dalı tutmadan diğerini bırakmıyor ben çok acı çektim hala da, etkisindeyim geçmiyor nekadar hafiflesede bir başkasına tercih edilmek insanı yaralıyor fakat şunu öğreniyorsun kahpe olan aslında, hayatın kendisi hiçkimseye sonuna kadar güvenmemeyi öğreniyorsun kimsenin nasıl olsa avucumun içinde dediği kişi olmuyorsun mesela sende olma görüyorsun değilmi küstahlığı yani bu şerefsiz için üzülmeye bile değmez fakat için içinide yiyor hepsini biliyorum yaşadım ne kadar ilişki kopuk olsa da yapılan bu kahpelik insana koyuyor yaşın kaç bilmiyorum fakat bu durumdan ders çıkarmalısın işte insanların gerçek yüzlerini gördün hiçkimseye güvenme herkes bir çıkarı için satabilir bunu sakın unutma kimisinin çıkarı paradır kimisinin güzellik kimisinin yakışıklılık herkesin ama herkesin bir çıkarı vardır senin bile sen bu duruma düşmediysen ya çıkarın olan şey karşına çıkmadı henüz ya da Ahlaklı bir insansın keşke herkes Ahlaklı olsa bu gibi şeylerin önüne sadece Ahlak geçiyor birinin Ahlakı yoksa o insana, sakın güvenme bu senin için bir tecrübe olsun bir daha bu duruma düşmemek için iyi ders çıkar ve hiçkimseye asla sonuna kadar güvenme yazacak çok şey var aslında umarım dediklerimi anlamışsındır
O kadar haklısın ki gerçekten içimden geçenleri anlattın evet öyle görünce içim içimi yedi belki ama yapacak bir şey yok o kendisi bilir bende bu durumdan fazlasıyla ders çıkardım kimseye değerinden fazla değer vermicem ve affetmicem her insan aynı değil belki ama bu hataya bir daha asla düşmicem kendi karaktersizliklerinde boğulsunlar
Sakın onu düşünme merak etme bakma stalk yapma onla ilgili ne varsa sil çöpe at sakın ama sakın stalk yapma o artık öldü senin için yok bir daha güvenme herkese şans ver ama güvenme ve herzaman aklında bulunsun herkesin bir çıkarı vardır ve herkes çıkarı uğruna satar senin şu eski maymun arkadaşın ne kadar ucuzmuş gördün verilen emekleri falan neye tercih ettiğini gördün belki 2 göze belki daha uzun saçlara belki de daha beyaz bir ten rengine ne olduğu farketmez sonuç olarak sattı seni sende asil olup o ölmüş gibi yaşamaya devam edeceksin üzülme heleki türkiye de yaşayan bir kız olarak hiç üzülme talep çok bu ülkedeki kızlara emin ol daha iyisini bulursun fakat daha iyisinede güvenme herkes herkesi satar herkes herkesi aldatır kendini kötü hissedeceksin bu çok doğal fakat hepsi geçecek sadece unutmaman gerekenleri unutma asla bu tecrübeyi erken yaşadığın için kendini şanslı say
Gerçekten çok çok haklısın bende diyorum olabilir böyle şeyler zaten benim içinde bitti artık yaralarım kabuk bağladı üzülemiyorum bakmıyorum bile hayırlısını diliyorum umarım oda bana yaşattıklarını yaşar gelen gideni araştırmış derler ya o zaman anlar belki neyse teşekkür ederim iyiyimm 😅
Rica ederim bu konudan müzdarip çok insan var nerede denk gelsem konuşurum bana da iyi geliyor sende bunaldığın zaman kafanı bişeyler kemirdiği zaman bana yazabilirsin bu arada umarım bundan sonraki hayatında böyle şeyler yaşamaz ve yaşatmazsın en çok kendini sev en büyük fedakarlıkları da kendine yap iyi akşamlar diliyorum
Çok teşekkür ederim bunları unutmicam gerektiği zaman yazar konuşuruz iyi akşamlar
Ulan benzerini yaşadım neredeyse. O yazışmaları uğradıklarıma hesap sorup karşı tarafın umrunda bile olmaması. Zerre vicdan azabı bile çekmesi. Bela okuma ve kapanış 😂 artık bende üzülemiyorum bile eskiden üzüntüden kahr olurdum şimdi böyle şeyler görünce ters tepiyor artık sinirlerim bozuluyor SANKİ NORMALMİŞ gibi yazıyor bide arkadaş olalım diye. Allah bunların belasını versin. Ruh hastası ettiler bizi
Aynen öyle ya üzülemiyorum bilmiyorum yok olmuyor eskiden canım çıkardı böyle olsa ama şimdi yok görünce bile sadece şaşırdım o kadar bilmiyorum ya 😂😂
Bu erkeklerin a. zına s. cmak gerekiyor onlar iyiliktende iyi niyettende anladıkları yok bunları kullanıp kullanıp atmak gerekiyor. Beyinsiz bide arkadaş kalalım ne ya 😂😂😂😂 Eğer sen ya da başka bir kadın bunu söyleseydi İnan karşı taraftan tokatı yemişti bile. Ama erkekler ne yapsa hakkıdır deme? Önüne bak canım hatta yeni sevgili yap bence hemen değmez bunlara
Valla hiç bir şey anlamadım zaten bence kalsın öyle kendi kendine hem ne demişler gelen gideni aratırmış mfksmskfmdksmfid öyle çeksin cezasını belki kız buna çektirir biraz kfodkfodkdo önüme bakıyorum ilişki falan olursa yaşicam tabi
Emin ol bu ma. l o kızına da aynısını yapacak arkana yaslan ve izle 😂
Bakalım sonra da o kız gider bana döner 😂😂
Gelişme olursa yaz knk merak ettim
Yazarım yazarımda belki işte belki de dönmez beklemiyorum da zaten ne halı varsa görsün ya sadece benim yaşadığımı yaşasın o zaman anlar zaten beni 😂
Ondan zaten bir bk olmaz onu boşver o sadece bulduğu yeni kişileri zehirleyecek bak İnan bana bende yaşadım ve o kızın ağzına sctı gerçekten bende çok üzüldüm hatta nişan yaptılar nerede bu adalet derken kızı yarı yolda bıraktı 😂😂😂😂 Allah da belasını verdi iki yakası bir araya gelmedi. Yani demek istediğim merak etme Allah elbet belasını verir
Aynen öyle en iyisi zaman ve sabır
Okuyunca bir an ayrıldığım sevgilim geldi aklıma.2 senemi vermiştim bende bir gun ortada hic bisey yokken arkadaş kalalım demişti. bende beddualar etmiştim olan bosa gecen zamanıma olmustu. umarim boyle karaktersiz satıcı serefsiz erkekler bir an once Allah’ından bulur. karakter yoksunu menfaatciler
Kesinlikle öyle ya ama yapacak bir şey yok ben üzülmüyorum artık umarım hak ettiğini yaşar gelen gideni aratırmış derler umarım aratirda aklı başına gelir
Cevap
12Cevap
Yuh yaa bir insan bu kadar mı yüzsüz olur. Umarım daha iyi birisini bulursun sil tabi öyle biriyle yolda yürünmez bir daha da o kişiyi asla hayatına sokma
Teşekkür ederim ne yapalım kaderim böyleymiş yapacak bir şey yok ben mutluyum hayat devam ediyor kader kısmet 😊
Hayat devam ediyor ama böyle pisliklerde halen yaşamaya devam ediyor işte bizlerle. Sen mutluysan iyi cemre. Birde arkadaş kalalım diyor ya seni aldattığı yetmez gibi ne kadar sağlam bir kızsın ki yine ona iyi davranarak sağlıklı cevaplar veriyorsun aferin sana.
Ne yazık ki evet öyle yalan dünyada yaşıyoruz hepimiz doğduk ve öleceğiz bunlarda imtihan herkes iyi insan olsaydı bunlar yaşanmazdı zaten olacağı varmış oldu tepkimi koydum ve onu susturdum olması gereken gibi teşekkür ederim 😊
Elbette yalan dünya. Ama karşımızda ki kişiler de doğru olmali sonuçta hayat bu sen ona inanıp güveniyorsun. İyi insan değilmiş pisliğin biriymiş iste. Tepkini koysan bile onda onu anlayacak kapasite yok.
Olsun ya ben hiç bir şey için pişman değilim evet bu olay oldu ama olsun pozitif bakıyorum olaylarla önüme bakıyorum onlarla mezara girmicem ya elbet karşıma güzel fırsatlar çıkar
Çıkar elbette. Kötü biri çıkmış diye üzülecek değilsin. Pozitif bakman iyi pozitif bakan insanlar her zaman kazanır. 😊
Kesinlikle öyle daha önümde upuzun bir hayat var hayat sürprizlere dolu her gün bir şey olabilir önemli olan her güne yeniden ve pozitif başlamak olacağı varsa her şey olur zaten
Ne kadar pozitif yanın var bu harika bir şey. Negatif olmak kötü bence. Ve sen bu durumun üstesinden gelmişsin bile. Hayatın neler çıkaracağı belli olmaz karşımıza, karşına ondan daha iyi biri çıkacaktır belki yakın zamanda karşına.
Evet pozitif olmak iyi bir şey hayatta çok sürpriz var mesela örnek veriyorum dün gece eski sevgilimi düşünüyordum sonra uyudum okula gidip geldim bir baktım yeni sevgili yapmış bunu öğrendim yani her gün her an bir şeyler olabiliyor şaşırmıyorum hayat bana tüm güzelliklerini sunsun inşallah hayat yaşamaya değer başkası için üzülmeye gerek yok ben burdayım nasıl olsa değerimi bilmeyen kendi bilir
Seninleyken bu kadar yalvarmamıştır. 😂Çok iyi bir insansın demiş bir de. 😒
Erkekleri anlamak İMKANSIZ. 😠
Baya imkansız hemde olsun ya ne yapalım 😂😂
İnsallah 😂
Bence o ifşalar eyse yapmalıydın, hatta kıza yazmalıydın, böyleleri haketmiyor malesef😡Çok iyi niyetli davranmışsın
Belki zamanı gelince yaparım doğru iyi niyetli davrandım o kadar kötü biri değilim umarım onunda başına gelir o zaman beni anlar
Olayın sıcaklığıyla yapman daha mantıklı olur, bizler aslında hakedene hakettiği değeri vermediğimiz için bu insanlar gönül rahatlığıyla bu şekilde davranıyorlar, kötülük yapanları lanet olsun die geçiştirirken iyileri en ufak şeyde kırıp, trip atıp üzebiliyoruz, kısacası hakedene hakkettiği gibi davranacaksın☺️
Kesinlikle öyle bende çok ders aldım bu konudan 😊
bence onun da pek umrunda değil arkadaş kalalım falan boş tamamen iyi yapmışsın aşkımızı yaşadık şimdi arkadaş kalalım ne dösaşğiröğişöğgöfd
Dimi ya dmsldkvosmakshayajfkmsalfmlskakfmskamfkshahskfkskskdkskf
İçim acıdı lan kendimden utanır oldum böyle hemcinslerim olduğundan insanlar bukadar değersiz hissettirebiliyormuymuş be
Evet bende bunu haketmediğimi düşünüyorum ama olan oldu artık yapacak bir şey yok
Teşekkür ederim klasik herkes üzülüyor bana 😅😅 ve evet çok hatasını görmezden geldim her istediğine koştum yaptım ama yaranamadım tabi
Üzülmek değil yanlış anlama o anlamda değil ben verdiğin emeklerine üzülüyorum sadece insan 2 seneyi boş geçirmez sonuçta ama bilemiyorum ya gerçekten allah herzaman kalbinle gönlüne yakışanı güzel gördüğünü versin sana diyebilirim üzülme demiyecegim illaki üzülüp ağlayacaksın ama kendini kendinin düşmanı olup içine kapanma
Gerçekten çok teşekkür ederim evet çok emeklerim vardı ilişkide onun için onun olduğu şehire giderken otobüs bozuldu sırf onun için geri dönmek yerine o uzun yolları yürümüştüm ne istediyse yapmıştım onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyordum inşallah allah en iyisini verir bana ona sığınıyorum zaten bakalım kader kısmet üzüldüm biraz evet ama o kadar da değil artık yaralarım kabuk bağladı üzülemiyorum
mal a.. m... k bitmis iyiki bosver nasil ezik ezik konusuyo üf
Dayanamadım artık ya
salla ya daha iyileri cikicak karşina hic üzülme boşuna
Üzülmüyorum zaten
Benim bu konuşmadan anladigim kadınlar canım adam senden vazgeçmiş ne diye umursuyorsun ki sil gitsin kafandan.
Yok haberim bile yoktu ki hiç bir şeyden benimde konuşma hakkım var ve bu söndü
Salla gitsin adamın seni tinladigi bile yok sen neden umursuyorsun ki boşver bir sürü erkek var dışarıda ondan 10 kat iyilerini bulursun.
İnşallah bakalım kader kısmet
Oca bak kesin bunlari yazarken gulmustur srfsz. Neyse s ktir et degmez takmana biri gider biri gelirkfmakfmwk
Amaann yeter artık mflsmdofmsoamdkdj
Paylaş kız şu ifşaları. Anasına bacısına hatta babasına herkese yolla
Elimde bana attığı çıplak fotoları var onları atmak istemiyorum ya kfksmskfmdkdkf
Senin onda yoksa eğer herkese yay onları. Ben olsam yapardım özellikle de sevgilisine atardım hahha
Yok ben ona hiç atmadım ama yaparsam çok fena olur ya yazık o kıza acıyorum ben fkslalfodmsoamf
Kızım çok safsın yaa
Bu kadar iyi niyetli olma
Bekle daha ilk günleri zaman geçsin biraz
İyi mi yaptınız bilmiyorum ama bu konuşmaları atmanız güzel değil, özeliniz sonuçta
O benim özelime saygısızlık yaptı ama
Onun gibi olmamanız daha iyi olurdu
Beni de bitirdiler artık kusura bakmayın
Sorun değil, duygusal sorunlar böyle şeyler yaptırabilir
Evet
Arkadaş olalım lafı kadar saçma bir şey gördükten sonra okumadım bile
Oda kendi isteği işte cmlsmskfmdka
Galiba bakalım bide ilerde bir yerden ulaşırsa bana anlarım o zaman fkdlsmdodmskf
Ya boşver gel hayatını yaşa
Yaşıyorum zaten benim için o haftalar önce bitmişti zaten buda tuzu oldu
Bir insan serefsiz olup bide yuzsuz olur mu ya
Oluyormuş demek ki bide bana denk geliyor böyleleri
Eski sevgilinde kişilik bozukluğu filan mı var?
Evet olabilir dengesiz davranıyordu zaten
Bence de umarım düzelir yoksa daha çok kalp kıracak o kıza da üzüldüm yeni sevgilisine
Yatmadım ama bir şeyler yaşadık
1 sene önce yaşamıştık o zaman birbirimize fazlasıyla aşıktık şu an sence onunla bir şey yaşar miyim bir şey yaşadık derken öpüşme sadece
Öyle yapıcam zaten
Böyleleri için seven adamları üzdünüz
Böyle olduğunu bilsem tanımazdım bile
gecmişler girsin ne diyim :)
1 aya kadar gelir ya bu geri sana kekfksşaşls
Hiç sanmıyorum o yeni sevgilisi ile mutludur
cevap yazamana bıel degmez karaktersıze
son cevaptı zaten
iyi bosver hepsmzızı ayatımızda bır kerede olsa karekterıslerle sıananıyoruz bu na benzer bı olay ebneım baısmada gledı 5 yıldır bırlıkte oldugum biri benle berbaerken bana cevap bıle vermeden haber vermeden sadece engleelyı pzengın bı keko ıle evlnemıs alen acele
Evet ya olabiliyor böyle şeyler yapacak bir şey yok önümüze bakalım
aynen öylelelrının amc bellı zaten gönul eglendırmek kız olsun erkek olsun karakter meseleısı
Yazık diyorum bakalım ilerde hayırlısı neler olacak
aynen sende üsütnede durma bak hayatına bazıları gibi ah vah deme onlar basaıaın kolalrında hahahha yaperken uzlmeye degmezz ben sana anlatsam sen yaaa yuh dersın özet geçtım alsında cokta deger verdıgım bırıydı
Yok eskisi gibi üzülmüyorum artık çok daha iyiyim
bu ne rahatlık IQ
Fazlasıyla
daha önce nasıl anlayamadın bu nu sen yaw...
Daha önce az çok konuşuyorduk çünkü gizli yaşamış ve bugün paylaşmış bir kaç gün önce başlamış ilişkiye öğrendim ve bende koptu artık
senin bu gerizekalıyı önceden çözmen lazımdı.. o kadar rahatki aptal muamelesi yapmış kusuruma bakma ama..
Haklisin ben iyi niyetliyim diye hep alttan aldım ama artık bu sondu bitti yani geç olsun güç olmasın bari
aç bir film izle keyfine bak.. gençsin.. hayat sana güzel şeyler getiri umarım... ii geceler..
Aynen öyle teşekkür ederim iyi geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?