Merhabalar çevremdekilere anlatamıyorum çünkü taraflı bakıyorlar sizlere danışmak istedim lütfen düzgün cevap verin yaklaşık 5 aydır nişanlıyım, bundan önce çok kısa süreli bir evlilik geçirdim aldatıldım yalanlarla karşılaştım ayrıldım daha sonra şuanki nişanlımla tanıştım fakat ilişkimizin en başında ciddiye almıyordum yaşanmışlık korkular yüzünden bu dönemde başka flörtümde oldu, fakat iş ciddileşmeye gidince herkesle bağlantımı kestim, fakat takıntılı bir flörtüm ara ara mail yoluyla ulaşıyordu numaramı bulmuş nişanlım yanımdayken mesaj attı, panikle sildim daha sonra nişanlıma durumu tüm gerçekliğiyle anlattım fakat kavga ettik bu süreçte bende çok şey yaşadım eski sevgilisini araştırması nişana birgün kala yardım amaçlı diyip başka birine numara vermesi gibi fakat sevgim ağır bastığı için affettim sonuçta işler ciddi değilken benim bu süreçte yaptığım şey için bu şekilde cezalandırması doğru mu ne yapacağımı şaşırdım ayrıladabilir ben ne yapmalıyım ne olur fikir verin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu kafadaki biri ile 1 saniyeni bile harcama ilerde çok "Keşkeee" dersin. Giden zamanıda sana kimse vermez. Gerçekten seven erkek böyle sığırlık yapmaz.
O dönem anlatamadım korktum kavga çıkmasından diğer insan gerçekten şizofrenik davranışlar sergiliyor bir şey uydurur altından kalkamam diye düşündüm flört döneminde oldu bu ama evlenme teklifi etmesini beklediğim andan beri bir yanlışım olmadı
Sizce tamamen suçlu ben miyim? Çirkin imalarda bulundu
Eski sevgilin seni rahatsız ediyor doğru mu anlıyorum? Bu durumdan dolayı ne suçun olabilir?
Onun takıldığı nokta flört döneminde ikisi ile de konuşmam , haklı değilim tabiki ama öncesinde kötü bir tecrübem oldu zaman vermek istedim beni kimin hallettiği konusunda fakat ilişkimiz ciddileşince tek bir erkekle bile muhattap olmadım
Onu ilgilendirmez. Sonuçta o yoktu hayatında. Saçma, geçmişin ile kimse seni yargılayamaz. Eğer katil değilsen ya da çok extrem bir durumun yok ise, geçmişin kimseyi zerre ilgilendirmez. O senin hayatın. Sen kimseni malı ya da kölesi değilsin.
Haklısınız, benle konuşurken başkasıyla nasıl konuşursun kafasında bende diyorum bizim aramızda ciddi bir şey yoktu kötü bir tecrübe yaşadığım için beklemek en doğrusunu yapmak istedim
Son kararı verecek olan sensin. Fazla etkilemeyeyim :D
Sadece şu konuda erkek kafası aldattı olarak mı düşünüyor bunu çünkü aynı anda iki kişiyle konuşmuş oluyorum
Erkek kafası ile soruyorsan evet öyle düşünürler :D :D Ama bizde boş değiliz :D Büyük bir sır değil sonuçta ama biz erkeklerin %95 i aldatır :D Kalanıda ister ama beceremez. Ama kadın yapınca dünyalar yıkılır :D :D
Peki bu aldatma mı sizce? Bir erkek olarak ev alınmış nişan yapılmış bu şekilde yapar mıydınız büyütür muydınuz
Ben farklı düşünürüm o farklı. Beni baz alma bence 😁
Bir erkek olarak sordum mantığın erkek mantığı çünkü
Yani evet ama ben o şekilde davranmazdım.
Her şey olacağına varır sen elinden geleni yap olmaycak sa doğrusu budur zorlamanın anlamı yok
Haklısınız, fakat bu süreç benim için zorlu geçiyor çünkü belki de oda yaptı kafasında kıyasladı ben söyledim diye suçlu oldum
Bencil insanlar zordur yaptığını görmez sen yapınca suçlu olursun
Bunu genelde herkes yapıyor, tabiki yanlış olabilir ama bende kendimi güvence altında hissetmek pişman olmak istememiştim
Bence sen ayrıl. Maalesef ilişkiniz kötü bir yerde. Bu dediklerin ikinizinde hep kafasında kalacak. İleride belki daha da kötü olacak.
Ben değil bitirecekse o bitirsin istiyorum ondan dolayı sessizim içi rahat etsin diye hemen mail ve numaramı değiştirdim biraz sakinleşmesi için süre verdim üstüne de gitmek istemiyorum
İyi yapmışsın da verilen süre belli bir zaman için olmalı. O bitirmezse sen bitirmelisin.
o fikir bizde yok maalesef
Ne gibi
Bilmiyorum