Gerçekten ciddi fikirler almak istiyorum gerçekten ciddi bir şekilde fikir almak istiyorum?

öncelikle selam arkadaşlar benim 4 yıllık bir ilişkim var bu 4 yıllık ilişkim de sevgilim ile çok iyi gidiyorduk buluşma olsun görüşme olsun birbirimize karşı bir sorunumuz yoktu 4 yılımız zaten evlilik nişan bahsi geçmiyor daha bana sen çok sabırsız ve çok acelecisin bekle yemiyorsun zaten 4 yıl bekliyorum yani beklemişim şu an fazlası beklemek istemiyorum sevdiğim adamla mutlu olmak istiyorum arkadaşlar bu aralar ı gün içinde arıyorum konuşuyoruz konuşma süremiz 10 dakikadan fazla yok bu durum beni çok rahatsız ediyor bir kavga olsun bir sıkıntı olsun hemen tahammül edemiyor hemen telefonu yüzüme kapatıyor ulaşmıyınca çok merak ediyorum ve ailesi daha beni tanıştırmdı ondan başka haber alıcak kimse yok en son konuştuk bana sen insanı hasta ediyorsun ben hiç Bir şey olmamış gibi devam ediyom ama çok kırgınım anlamsı için kırgın kırgın konuşuyorum bu aralar hep sinirli hep kırıcı bana karşı çok seviyorum çok değer veriyorum gün içinde arıyorum soruyorum onu ama üzülüyorum da lütfen içinizden gelen firikler söyleyin bana 😔
Gerçekten ciddi fikirler almak istiyorum gerçekten ciddi bir şekilde fikir almak istiyorum?