Fikir almaya ihtiyacım var?

3 senedir evliyiz. Eşimle genelde iyi anlaşırız. Evliliğimizle ilgili beni rahatsız eden sorunları anlatmaya başladığımda eğer ona mantıksız gelmeye başladığı bi an varsa hiçbir şekilde sorunu dinlemiyor. Bilerek telefona bakıyor tv izliyor ben yokmuşum gibi davranıyor. Bu durumdan dolayı yanında ağladığımda oldu. O halde bile aynı şekilde devam etti. Bunlar senin problemin istediğin yerde yaşa problemini beni ilgilendirmiyor Ahahahjaja falan diye gülebiliyor. Birde ayda bir en fazla böyle durum olsa olsa oluyor. İnsan ona diyelim saçma geliyor karşı tarafı üzen konu varsa bi dinlemez mi?

Çok ama çok bozuldum. 4 gündür konuşmuyorum. Küslük değil yaşadığım ağzımı bile açmak istemiyorum. Ama bakıyorum eşimde küs gibi takılıyor ne bi özür ne bi düzelelim ne bi sıcaklık.

Evliliğin ne olduğunu anladığını da düşünmüyorum. Kök ailesini benden daha ön plana alır. Benle fikir ayrılığı yaşadığında orta yolu bulmaktan ziyade ben yaparım feriştahı gelse modunda olur. Küstüğümde gönül almaz. Anca kendine göre haksızsa gönlümü alır. Ben bazen haksız olduğumda bile küs olmayalım diye sıcak yapmaya çalışırım. Kaybetme korkusu yok gibi geliyor.

Siz olsanız ne yaparsınız

Fikir almaya ihtiyacım var?