3 senedir evliyiz. Eşimle genelde iyi anlaşırız. Evliliğimizle ilgili beni rahatsız eden sorunları anlatmaya başladığımda eğer ona mantıksız gelmeye başladığı bi an varsa hiçbir şekilde sorunu dinlemiyor. Bilerek telefona bakıyor tv izliyor ben yokmuşum gibi davranıyor. Bu durumdan dolayı yanında ağladığımda oldu. O halde bile aynı şekilde devam etti. Bunlar senin problemin istediğin yerde yaşa problemini beni ilgilendirmiyor Ahahahjaja falan diye gülebiliyor. Birde ayda bir en fazla böyle durum olsa olsa oluyor. İnsan ona diyelim saçma geliyor karşı tarafı üzen konu varsa bi dinlemez mi?
Çok ama çok bozuldum. 4 gündür konuşmuyorum. Küslük değil yaşadığım ağzımı bile açmak istemiyorum. Ama bakıyorum eşimde küs gibi takılıyor ne bi özür ne bi düzelelim ne bi sıcaklık.
Evliliğin ne olduğunu anladığını da düşünmüyorum. Kök ailesini benden daha ön plana alır. Benle fikir ayrılığı yaşadığında orta yolu bulmaktan ziyade ben yaparım feriştahı gelse modunda olur. Küstüğümde gönül almaz. Anca kendine göre haksızsa gönlümü alır. Ben bazen haksız olduğumda bile küs olmayalım diye sıcak yapmaya çalışırım. Kaybetme korkusu yok gibi geliyor.
Siz olsanız ne yaparsınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer