Fikir almak istiyorum?

Birisiyle birlikteyim, ne instagrama fotoğraf atıyoruz ne bisey. Fakat aynı evi paylaşıyoruz aynı yatağı paylasıyoruz ama konu telefona geldiğin de özel oluyor izin vermiyor. Herhangi en ufak tartışma da bile küfür haraket edip itip kakıyor el kaldırıyor. Ve üstüne üstelik harclığına kadar veriyorum. Aslında önceden bunlar gözüke batmazdı fakat el kaldırdığından beri bazı şeyler değişti. Kafam da bitti yasa bitmek üzere sadece artık eskisi gibi değilim bir şey yaşadığımız da bile hoşuma gitmiyor. şu an için bir dahaki hafta burun ameliyati olucak. Benim ödememi istiyor ve ailemin bana attiği paraya karışıyor benim hesapta biriktirelim vs diyor fakat yardımcı dahi olmuyor yani benim ödememi bekliyor. Bunu yapardım gram umrumda olmazdı ama bana el kaldırması veya küfürler etmesi instada durum atmaması bilemiyorum. Onun için bunca şey yapıyorken ufacık isteklerim göz ardı ediliyor. Elbise giymiştim geçen gün geldi üstümde corabımı yırttı hayat kadınlarından farkın yok orsp gibi giyiniyorsun falan dedi. Artık ne bileyim ne düşünceğimi bilmiyorum ve de dün gece birisine zarar verdiğini öğrendim. Kendince sebeplerinden ötürü yapmam gerekiyordu falan dedi. Bu belki de en ufak tartışmamızda itip kakmasının sebebi de olabilir zaten hep böyle eğilimi vardı bilmiyorum ya böyle işte
Fikir almak istiyorum?