Fikir almak istiyorum?

Arkadaşlar merhaba benim 2 senedir çok güzel giden bir ilişkim var ve yakın zamanda evlilik yoluna girdik ancak en yakın arkadaşım bu fikre bir türlü alışamadı artık öyle bir durumdayım ki ne yaparsam yapayım her hareketime sen git kocanla otur sen git kocanın yanında gül diye bana laf sokup tartışma yaratıyor. En son bir araya gelip oturduğumuz da nişanlımın yanında onu mu seviyorsun beni mi diye sordu asla kıyaslayamam ikisinin yeri çok farklı ancak art niyetli bir soru olduğu için onu diye cevap verdim. Çünkü her hareketiyle senden önce ben vardım sen kimsin ki diyerek nişanlımı ezmeye çalışıyor ve ben artık çok kötü hissediyorum çünkü nişanlımın bütün önceliği benim ve kim olursa olsun beni hep savundu hep arkamda durdu onu ezdirmek istemiyorum. Evlenmemi istemediği tek sebep nişanlımın benimle fazla ilgilenmesi ilgimin bölünmesi ve eskisi gibi rahat rahat takılamayacak olmamız yoksa aynı şehirde yaşamaya devam edeceğiz aramızda bir şehir mesafesi olmayacak. evlenirsen seni silerim imzayı attığın gün ben yokum diye diye yaklaşık bir aydır benimle konuşmuyor ve bende bir insan ne olursa olsun arkadaşının yanında olur diye düşündüğüm için ona bir adım atmadım çünkü gerçekten alışması için çok çabaladım bir araya getirdim daha çok ilgi gösterdim yemek olsun kahve olsun çeşitli bahanelerle her gün evime çağırdım ancak ne yaparsam yapayım bir yol bulamadım. O laf sokmaya devam etti bende sevdiğimi söylediğim halde anlayış göstermedi içim çok rahat ancak yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum bir arkadaş en mutlu döneminde yanında olmayı neden istemez yani eşya bakmak olsun düğün yeri olsun konuşmaya çalıştığım da bile ben bu konuları konuşmak istemiyorum diyerek beni tersledi ve şu an bu durumdayız şu an beni koca için arkadaşını satıyorsun durumuna getirdi ve evlenmemi istemediğini söyledi içten ve dürüstçe cevap vereceğinizi umuyorum sizce ben ne yapayım. Eskisi gibi rahat rahat takılıp tatillere gitmek için sevdiğim adamdan nasıl vazgeçeyim. Eş sorununun hep hayatımızda olacağını vurguluyor kaldı ki nişanlım bağnaz bir insan değil görüşmemize laf edecek bir insanda değil

Fikir almak istiyorum?