Ben ilişkilerden çok çabuk bunalan biriyim. Sevgilim de maalesef beni çok daraltiyor. İlişki 7 gün önce başlamış okuduğu şehirden bu şehire geldi, kendi de normalde benimle aynı sehirde.. benim çalıştığım yerden 10 dk izin alıp dışarı cikmami, üstünü değiştirir değiştirmez yanıma gelip beni görmek istediğini soyledi.. neyse izin aldim.. dudağıma egiliyo, yanağıma egiliyo, kendine çekiyor beni falan. lan dedim bak burda olacak şeyler değil bunun bir yeri zamanı var ayak ustu o gün de azarladim.. bugün de Daha surda 9 gün olmuş sevgili olalı dudağından öpeyim diyor. Telefonu kapatırken öpeyim mi diyor op diyorum istediğim yerden mi diyor. ve kapatırken de değil sadece bir konu anlatıyorum böyle böyle oldu vb ondan bir hayatı beklenti tepki bekliyorum hani aşkım şöyle yap bence de böyle olmalı vb diye, beyefendinin cevabı bir tane öpeyim mi. benim o kadar anlattığım şey haydaa at cope.. Kalbini kirmamak için de ha... Ordan pez... Demiyorum. Evlenelim yok bilmem ne söz takalim falan diyor. Hayir diyorum. Bazen de ben bir şey anlatırken yardımcı olmaya çalışıyor sağ olsun.. ya da arkadaşlarıyla birlikteyken bile bana cevap vermemezlik yapmıyor. İlgisi var. Ama Surekli öpme mevzusu, whatsappa girmisim de neden girmisim, yok kuaför erkekse çok yaklaşmasin sana, neden telefon elimdeymis. Yok dayanamadim en sonunda wc ye giderken de sana sorayim mi dedim. Bugün de 12-den 3e kadar ders çalıştim ki ders çalıştığını evde olduğumu biliyor. 7 kez falan aramış, mesaj atmış nerdesin bu saate kadar kaç saat oldu demiş. Bende bu ne biçim bir soru şekli hesap mi soruyorsun dedim, aradi evet hesap soruyorum soramam mi dedi hayır soramazsin dedim.. tartıştık.. ya çorabını çek de göreyim diyor birde unutmadan soyleyim. İş gorusmesine gittim, anlattım olumlu olabilir diye, ayda belki bir gün Eskişehir e günübirlik gidebilirmisiz diye.. yok göndermem bilmem ne.. ona da sert çıktım.. ya çok darlamiyor mu gözünüzü seveyim.. yanlış isem bana yanlissin deyin..
İliskilerimi yürütemiyorum? Gerçekten fikirlere ihtiyaç duyuyorum?

En İyi Cevaplar