Olgun düşünceye ihtiyacım var?

Merhaba 20 yaşındayım erkek arkdşm 29

Cinsel birliktelik yaşadık ilişkimizin ortasında birbirimizi gerçekten seviyorduk ve hâlâ da öyle.

Ama bir monotonluk söz konusu beni aldatmıyor eminim bundan ama evlilik düşünmeyen bir erkek ve gerekçesi de şu

Bir erkek bir kadından sıkılır her zaman sx konusunda

Onun s*x anındaki aldığı hazzı Nirvana noktayı her şeyi bildikten sonra insan bir süre sonra e başka kadın veya erkek acaba üzerimde nasıl olacak. Nasıl etkileyeceğim onu diye merak edermiş ve bu yüzden eşini aldatamayacağndan dolayı da evlilik düşünmüyormuş.

İlk zamanlarlar arzulamalar havada uçuşuyordu evet ama şu an onun yüzünden yer olmaması nedeniyle sürekki arabada ilişki monoton hale geldi. Elimden geleni yapıyorum hâlâ neyse bana bugün dediği şey konusunda danışmak istiyorum sizlere

Sordum anlattı. Beni gerçekten sevdiğini sevdiği için ilişkinin devam ettiğini ima etti ama tabii ki yine arzuluyormış ama ilki kadar ilk zamanlar kadar değil dedi. Sende de vardır ama kendine söyleyemiyorsındur sadece diye de topu attı.

Ben ilişkimi beğeniyorum seviyorum onu da devam etsin çok isterim

Ama ileride bni sevip başkalarını arzularsa bunun altından kalkamam napmam gerek? Lütfen fikrinizi belirtin

Olgun düşünceye ihtiyacım var?