Güncellemeler
+1 yıl
Bide şey diyo annelerimiz konuştuğumuzu bilmesin falan sanki ne konuşuyosak onların yanında yaptığımız muhabbetleri yapıyoruz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Knka brıka kendini onun kollarına yalasın seni komple 😂
Iyyyyyy iğrenç düşüncesi bile iğrenç
Ahahha niye yaa o yalar sen sevkine bakarsın 😂
Ben sizden hoşlanıyorum kadınlar ilgimi çekmiyo😂
Ahahh burada itiraf etme bak herkes görüyo 😀
Görsün tercihim erkekler kadın kadına da neymiş tövbe tövbe yok olsun böyleleri
Bence de yok olsun böyleleri 😀
Merhabalar
Kanka kendini kollaman gerek 🤣🤣
Üff yanına gitmek istemiyorum mahalleye çağırıyo mesela çıkmıyorum😂bide dün napıyosun bakim dedi yakınız ya bide şimdi samimiyet var aramızda bende sadece iç çamaşırı olan tek görüntülemelik foto attım akşam dışarı çıktım sonra işte sen yaklaşma bana iyi değilim dedi gülerek sonra işte eve girdim bu bi yere gitmişti geldiğinde geldim ben çık falan dedi cevap vermedim nerdesin aşkım diye yazmış
Sende az değilsin
Ne yapsam da uzak tutsam kendimden cevap vermiyorum arıyo yazıyo ki aynı mahallede karşı komşuyuz bide annesiyle de çok samimiyimdir gider gelirim onlara ama artık gitmem de mahallede denk düşüyoruz
Valla aynı sokakta olman zor
ya da açıkça söylemesi için ne yapmam lazım o söylediği an olmayacağını açık bi dille söylerim
Açıkça annesine söyle
Öyle de olmaz annesi olmaz da bilmiyorum napıcağımı trip atıyo hesap soruyo camın altına kadar geliyo😂
Elif karar senin başına sarmışsın nude atmışsın daha ne olsun 🤣🤣
Defolsun gitsin ya
Arasın dursun, muhattap olma bence.
Bende öyle yapıyorum gelmiş bizim camın oraya annemle muhabbet ediyolardı beni sordu annem evi topluyo dedi yazdı bana işte iş yaparken yazamıyo musun diye hesapta soruyo şaşkınım ilk defa böyle bişey yaşıyorum ve aşırı rahatsızım bu durumdan kırmadan iletişimi kesmek istiyorum ama ısrarla arayıp yazıyo
Dikkat et kaymasın sana
😱
Bencede kork vibratör felan hazırlamıştır sana tazecik körpe yavruyu bulmuş kaçırırmı tilki :)
Ne yapsam da uzak tutsam kendimden cevap vermiyorum arıyo yazıyo ki aynı mahallede karşı komşuyuz bide annesiyle de çok samimiyimdir gider gelirim onlara ama artık gitmem de mahallede denk düşüyoruz
Gazozuna ilaç atmasın sonra
Niyeti bozmuş
Allah korusun yanına gitmek istemiyorum mahalleye çağırıyo mesela çıkmıyorum😂bide dün napıyosun bakim dedi yakınız ya bide şimdi samimiyet var aramızda bende sadece iç çamaşırı olan tek görüntülemelik foto attım akşam dışarı çıktım sonra işte sen yaklaşma bana iyi değilim dedi gülerek sonra işte eve girdim bu bi yere gitmişti geldiğinde geldim ben çık falan dedi cevap vermedim nerdesin aşkım diye yazmış yazmadım takmıyosun beni hayırdır diye yzdı biraz önce işte baktım bakana bakışını yakaladım flan
Nasıl yani seni elimden mi kapmak istiyor :O
Anlamadığım iki tarafta kadın demi
Aynen ama şöyle ben lgbt li değilim şükür yani tamamen erkeklere ilgim var ama o öyleymiş kadınlardan hoşlanıyomuş bunu da 2 gün önce öğrendim kendi işte sevgilisini anlatırken öğrendim yoksa erkeklerden hoşlanıyo diye biliyodum görünüşü de aynı erkek gibi
Eğer bu tarz duyguların yoksa uzak durmanı tavsiye ederim yani tanıdık bile olsa ki sen resim falan atmışsın tehlikeli
Aynen sonra pişman oldum tabi ve kesinlikle öyle bi yönelimim yok sevdiğim biri de var üstelik
Yani onu kırmadan mesafe koy araya pat diye olmaz sonuçta öyle duyguları var diye yargılandığını düşünmesin
Ay 2 günde ne duygusu
Öyle duygu değil ya kadınlara ilgisi anlamında dedim 😅 hemde böyle şeylerin zamanımı var ki
Erkek olsa tamam diyecem de ne bilim sadece çok rahatsızım bu durumdan cevap vermiyorum bizi kapıya geliyo annemle oturuyo ediyo arıyo yzıyo
Bu işin erkeği kadını yokki sen ona biraz yumuşak davranınca yüz bulmuş ama mesafe koyunca zamanla vazgeçer
Bilmiyorum benden daha yakın davranan kız var ki o baya yakın onunla ama böyle değil ona
İşte iş dönüp dolaşıp duygu meselesine geliyor
Duygusuna s*çim ya 😂
Niyeti ne sence :)