Başta inanılmaz ilgili davranıyorlar sonra ne oluyorsa birden sönüyor bu ilgi balonu neden yani bir yanlış mı yapıyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İki husus araştırmalsrda Erkek kadına kur yaparken Beyninde alet edevatla uğraşırken soru çözerken kullanmış olduğu kısmı kullanır yani Olaya çözülmesi gereken bir proglem gibi bakar. Ama. bu mental yorgunluğa sebep olur. İnsanlar sadece fiziksel olarak değil Piskolojik ve zihinsel olarakda yorulurlar. Ve erkek dinlenme moduna girer. İkinci husus Örneğin bir erkek çocuğuna baktığınızda anlarsınız Çocuk ona yeni bir oyuncak verdiğinizde yoğun bir şekilde ilgilenir sonra bir yere koyar. burada artık ilgisinin kaybedildiğini düşünürsünüz fakat o oyuncağı çalmaya kalktığınızda veya kırıldığında çocuk çıldırır bağırır ağlar geri ister. Aslında halen değerlidir bir şey değişememiştir. Sadece başka şeylerlede uğraşmak ister. İlişki dinamiklerinde de benzer bir patern izler.(Kadın oyuncaktır gibi saçma sapan algılamayın Zihnin işleyişi böyle) İlişkilerde kadın değeri ve ilgiyi sürekli görmek ister. Erkek azalttığı zaman kadın terk etmeye kalkar ve erkek tekrar ilişkiye sarılır. Bunun sebebi kadına ilgisinin artması sevgisinin artması değildir. Hala seviyor hala ilgisi var. Ancak göstermek hem mental açıdan yorucudur. Aynı zamanda bahsedeceğim diğer faktörler devreye girer. Bireyselleşme durumuna sürüklenme Erkek Performans yükü altındadır hep Ailesi çevresinin ona yüklediği sorumluluklar ve ödevler vardır. Ve erkek genelde hayatı boyunca misal Dinleniyor olsun Birisi çıkar hadi kalk yeterince dinlendin işinin başına Arkadaşlarıyla geziyordur. Hadi yeter artık işinin başına dön gibi yönermeler sıkca alınır. Yani bu şekilde kodlanan erkek Tamam şimdi ilişkiyi kurduk anlaştık hatunla şimdi İş bekler güç bekler odaklanmam gereken şeyler var. Çözmem gereken sorunlar var. Minvalinde bunlara yoğunlaşır. Kadın ise bu durumda ilgisiz kalmaya başlar. Erkeğin artık sevgisinin bittiğini azaldığını terk edileceğini düşünür Ama aslında sadece Erkek göstermiyordur bu kadar basit. Kadın için ilgi niye bu kadar önemli geçmiştete bu günde Bir kadının hayatı hep onun ne kadar ilgiye değer olduğu ne kadar ilgilenilebilen birisi olmasına bağlı olarak ciddi şekilde değişir. Kimse kadından general olup orduya önderlik etmesini Holding sahibi olmasını Madende çalışmasını beklemez. Kadının güzel ve feminen kadınsı karakterinin yüksek olması beklenmiştir. Buna göre hayatı şekillenir ne kadar bu konuda iyise o kadar ilgi görür gördükce daha yüksek seviye bir adam çıkıp ona güzel bir hayat sunabilir. Pek çok şey ne kadar ilgilenebiliyor olmasıyla alakalıdır. Tabi bazı durumlarda Kendiyle barışık olamama özgüvensizlik değersizlik hissiyatı abartılı şekilde İlgi manyaklığına sebep olabilir.
1232 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız
- +1 yıl
Beynimde her şey yerine oturmuş gibi şu an, farkındalık denilen şeyin güzelliğine bitiyorum.
- +1 yıl
@kelebecrin Tabi başka başka bir sürü husus var anlaşılamadığı için proglemlere yol açan bunların başında Kadın ile Erkek arasında ki ilk bakışta farkedilemeyen İletişim farklılıkları ve dinamikleri yatıyor. Veya başka başka pek çok unsur.
- +1 yıl
Biraz daha bahsedebilir misiniz
- +1 yıl
@kelebecrin İletişimsel farklılıklar Erkek açık net direk konuşur diyalog kurar Kadınsa iletişim becerileri daha ileri seviyede geliştiği için Yeri geldiğinde lafın altından laf bile taşır kelimelerin arasına fazladan anlamlar bile koyacak seviyede üst bir iletişim yeteneğine sahiptir. Yani buna kısaca alt metin denir. Öyle ki çoğu zaman yarı örtük imalı göndermeli üstü kapalı sözler ve kelimelerle çok şey anlattığını söyleyebiliriz. Ancak bu konuda bir hata yaparlar Erkekte de aynı olduğu yargısına otomatik olarak vararak. Ona imalı göndermeli üstü kapalı şeyler söylediği zaman doğal olarak Açık net direk doğrudan konuşan diyalog kuran erkek bu sözlerden tam oalrak ne olduğunu anlayamaz. Ve kadın Sevseydin anlardın şeklinde şikayet eder. Çünkü erkeğin kasıtlı olarak anlamamazlıktan geldiğini düşünür kü gerçekten anlamaz. Bazende erkeğin söylediği birşeye aniden şiddetli tepki gösterebilir. Zİraa Erkeğinde böyle laf altında laf taşıyan fazla anlamlar barındırdığı sonucuna vararak Söylediği birşeyden Çok ters bir anlam çıkarıp bozulabilir. Oysa erkek neyse ne dediyse ne söylediyse odur çoğu zaman. Misal bir çift masada oturup dışarda yemek yiyor olsun Adam işini gücünü düşünürken daldı gitti Eşi hayatım şu tuzluğu uzatırmısın der. Ve dalgın olan adam duymaz. Bir süre sonra yan masadan bir kadın gelerek Beyfendi bizim masada tuzluk yokmuş acaba sizden alabilirmiyim der. Ve adam gayet centilmen ve kibar şekilde tabi buyrun hanfendi der. Bu sefer Karısı bozulur Adam bu surat asıklığına anlam veremez ve sorar Hayatım bir şey mi oldu Kadın cevap verir "SEN DAHA İYİ BİLİRSİN BAY ""CENTİLMEN"" "Adam ne anlatmak istiyorsun hayatım anlamıyorum diye yineler kadın anlamayınca daha da öfkelenir küplere biner. Aslında ona göre herşeyi anlatmıştır çünkü "O BAY CENTİLMEN" vurgusunda herşeyi anlatmıştır zaten.
- +1 yıl
Ama adam anlam veremez. Aslında şunu demek ister ben umrunda bile değilim bana gelince duymamazlıktan geliyorsun başkası olunca hemen centilmence davranıp veriyorsun bi anda beyfendiye döşüyorsun ben bu kadar mı Yokum senin için Gibisinden bir şey anlatmak istemiştir. Ama AÇIK NET DİREK söylemediği için Erkek anlamaz Örnekler baya çoğaltılabilir. İlk adımı kadın atmaya kalktığı zaman direk söylemez Kadınlar için ima etmek veya davranışlarla da böyledir bu şekilde göstermek İLANI AŞK etmek gibidir. Ama adam yine örtük imalı göndermeli şeylerden anlamaz bile
- +1 yıl
Evet çok doğru ya gerçekten iletişim yeteneği daha çok kişiye bağlı gibi düsünüyordum 😶 şu an ikna oldum ama
- +1 yıl
@kelebecrin Şu açıdan yani dobra konuşmak eğlendirmek mizah olarak gibi konularda kişiye göre değişir. Ama kelimelerin arasına anlamlar sokmak o başka bir şey tabi Bide tabi şuda var. Erkek konuşmanın içine özüne konusuna odaklanırken önemli olan buyken Kadın için önemli olan Konuşma eyleminin kendisi önemlidir. Konuşmak bazen iç dökmek bazen rahatlamak bazen eğlenmek için bile içerik önemsizde olsa yapılır. Hatta bu yüzden Erkekler dır dır der kadınların konuşmasından usanırlar Dedim ya konunun özü içeriği ne olduğu önemli diye Misal "Ay biliyomusun bizim ayşenin halası şurda bunu yapmış gibisinden konuşmalarda"Erkek bunalır çünkü bu bilgi benim ne işime yarıyacak nasıl bir fayda sağlayacak burdan çıkarılması gereken bir ders var mı? gibi sorular sormaya ve anlamsız bulmaya başlar Ama olayı anlamaz Maksat muhabbet eğlenmek iyi vakit geçirmektir kadın için Tabi yanlış anlama kadınsa sadece bu tarz konuşmalar yapar demem. He tabi bu yüzden Erkeklerin aralarında ki muhabbetler bilim tarih siyaset arabalar gibi konuları ağırlıklı kapsar.
- +1 yıl
Anladım kesinlikle. Analitik zekaları daha ön planda yani. Kadınlarda ise duygusal ve bu iletişimsel farklılıklar yaratıyor.
- +1 yıl
@kelebecrin Aynen bak iyi noktaya deyindin Erkeğin matematiksel mantıksal analitik rasyonel zekası gelişmiştir. Bunca icat fizik kimye matematik geometri Bilim adamları vs bu şekilde var Oldu. Öbürüde duygusal düşünce yapılanmasına sahip bunun yanında detaycı ve çok yönlü yapılanmada beraberinde Şimdi zaten Erkek tarafını biliyorsun bariz şekilde ortada Kadında ise bu Piskoloji mesleğinde Dedektiflikte (Aldatan erkek hemen bu yüzden yakalanıyor🤣) kişilik ve karakter analizi (özgüvensiz bir erkek ne kadar taklit yapsada kadın anlar mesela) daha yatkındır anlamaya Her iki tarafda birbirinin usta olduğu alanlarda varlık gösterebilir. Ama iki tarafın daha başarılı olduğu konularda mevcuttur. Ve bazende eksik veya yetersiz kaldıkları konularda vardır. Erkek mesela bu yüzden duygusal konularda bocalayıp durur anlamakta zorlanır. Veya kadın için örnek vermek gerekirse Araç kullanmakta zorluk çeker hata çok yapılır Çünkü çok yönlü ve detaycı zihin yapısı Araç kullanırken dikkat dağınıklığına aynı anda çok fazla şeye takılmasına stresse girip panik olmasına neden olur. Derinleştirirsen örnekler çoğaltılabilir.
- +1 yıl
Teşekkür ederim, keyifli sohbetti.
- +1 yıl
- +1 yıl
Bir konuda fikrinizi dinlemek istiyorum, yardımcı olabilir misiniz. Birikimli birisi gibi geldiniz.
- +1 yıl
@kelebecrin sor
- +1 yıl
Biraz kaba oldu
- +1 yıl
@kelebecrin Erkek böyle konuşur 😆 sert açık net direk unuttun mu?
- +1 yıl
Ben kabul etmiyorum ya
- +1 yıl
Hevesim camdan atladı.
- +1 yıl
@kelebecrin Peki ya merakın
- +1 yıl
Beni zayıf noktamdan yakaladın
- +1 yıl
Erkek ve kadın ilişkileri hakkındaki yorumların bence son derece haklı, hayatımdan bir durumu anlatmak istemiştim. Ben neden böyle yaptığını çözemedim çünkü de
- +1 yıl
@kelebecrin Teşekkür ederim 👍Haklı olmak iyide anlatabilmek zor olabiliyor. İlişkiler arapçına dönmüş kimse olayların tümüne vakıf değil Neden bu hatalar yapılıyor neden ilişkiler bu halde anlamıyorlar daha çook bilmeleri gereken veya yanlış bildikleri şeyler var. Yorumlarda da görülüyor. Neyse ister mesaj at ordan devam edelim özelse yoksa burdan yaz cevaplarız anladığımız kadar.
- +1 yıl
Kendisine ilk ben adım attım, 3 hafta kadar oldu ancak bu süre içinde çoğunlukla ben adım attım, ilk adım benden geldiği için ona biraz süre tanımak istedim. Ben cidden çok duygusalım ve hislere inanılmaz önem veririm ancak o çok mantıkçı biri tamam mantıkçı olabilir ama bu kadar mı yani. Benim onunla konuşmak için fırsatlar yaratmaya çalışırken o ise pek uğraşmıyor. Arkadaşları beni biliyorlar biliyorum, bakışlarından gülümsemesinden falan da boş olmadığını anlıyorum ancak genelde böyle ben fazla duygularla ilgili, atıyorum sadece kendimi rahatlatmak için yapacağım bir şeyden falan bahsettiğimde zaman kaybı olduğundan söz ediyor. Geçenlerde bana bir hediye verdi, cidden çok sevindim hiç beklemiyordum. Dijital resimle ilgilendiğimden bu anı aktarmak istedim, kendisiyle de paylaştım ve yorum yapmadı ben sınavlara hazırlanıyor diye görmedi sanmıştım ama görmüs yani ve yorum yapmamış. Bugün konuştuk işte teşekkür etti neden bir şey demediğini sorduğumda bilmiyorum ki yani dedi. Ben pek anlayamıyorum onu daha, yeni yeni tanışıyoruz. Neden böyle yapıyor ve ben ne yapmalıyım? Benden daha girişken olması gerekmez mi?
- +1 yıl
@kelebecrin Öncelikle tebrik ederim pek çok kadın basit görünürüm cepte görür kafasıyla ilk adımı atmazken cesur davranmışsın Özgüven var. Kısaca şu olayı bi anlatayım zaten yorumlarda da belirtmişsin duygusalım diye Pek çok kadın duygusaldır Hele arzusu varsa birine baya duygusallaşır Bu basit görünme durumu ise doğru değildir. Ancak kız adım atarken duygu yükünden dolayı abartılı şekilde hamle yapar reaksiyon gösterirse buna sebep olabilir. Erkek neden bu kadar aşırı istekli davranıyor Evde kalmış veya Bu herkeze böylemi diye düşünebilir. O yüzden adım atmakta sorun yok Ciddiyetini korumak yeterlidir. Gelelim mevzuya Erkekler genel olarak mantıkcıdır. En azından adam eril yapısını korumuş feminenleşmiş bir erkek duygusal tepkileri yoğun verip mantıksızlaşabilirdi. Maskülenliği var gibi Fiziğini bilmem ama kafada Erillik var hala bu iyi zaten bu yüzden arzu duymuşsundur. Şimdi şuraya gelelim ben duygularla ilgili birşeyler atıyorum Kendimi rahatlatmak için yaptığım şeylerden bahsediyorum oda zaman kaybı diyor. Bu bahsettiğim iletişim konusunda dedim ya Erkek konunun içeriğine bakar diye diğer konularda da böyledir. Erkek için duygusal şeyler veya kadınların senin dediğin tarzda ki şeyleri Mantıksız geleceğinden önem atfetmeyecektir. Ama bu seni üzmesin sadece ona göre bu tip şeyler boş o kadar. Erkek misal muhabbette bir şekilde birşeyler öğrenebileceği bir fayda görebileceği bir mantığı olan ve ilgilendiği ilgi odağında olan konulardan muhabbet etmeyi sevecektir. Duygusal yaklaşım duygusal konuşmalar soyut şeyler. Pek anlam veremeceği türden şeyler olur. Sonraki durum burada da kadın detaycılığı devreye giriyor. İşte gördü yorum yapmamış ama teşekkür etti neden yorum yok ona takılmışsın ayrıntıya dikkat ediyorsun. Ama erkek ayrıntıcı değil ayrıntılarada çok bakmaz ilgilenmez Erkek için Ana mesele ana konular daha çok önem arz eder. Kalan şeyler Teferruattır.
- +1 yıl
Dikkat ible etmez kafa yapısı böyledir. Evet bir şey söylemediğini sorduğunda aynen dediği gibi ne bilim yorum yapmadım işte Demiş. Düz direk bir canlı bazen ne derse odur. Yapmadım diyorsa yapmamıştır Bunun ardında gizemli ilginç bir sebep yok Yani ilişki yeni başlamış ortada bir proglem sorun yok. Tabi sen doğan gereği çok yönlü ve detaycı düşünce yapısına sahipsin ayrıntılara takılıyorsun doğaldır Ama Erkek düz mantık olduğu için detaylar boş geldiği için Senin önemsediğin takıldığın ciddiye aldığın şeyler onun için Çokta önemli olmayan ufak tefek kırıntılar boş ver gitsin gibidir. Ama bu seni ilgisiz sevgisiz umrunda değilim düşüncelerine sürüklemesin Genel Erkek kafası şöylede bir örnek verebilirim. Erkekler için misal çiçek almak son derece boş ve anlamsız birşeydir. Erkek için BİLDİĞİN OT İŞTE şeklinde bir durumken Kadın için Çiçek gibisin narin hoş ve naif demekle beraber ilgilendiğinin değer verdiğinin göstergesidir. Sanırım genel anlamda daha iyi anlamışsındır.
- +1 yıl
Evet çok daha iyi anladım. Peki ya uğraşmama plan yapmama sebebi ne olabilir? Ben okula ne zaman giriyor ne zaman çıkıyor vs her şeyi gözlemleyip az da olsa karşılaşmamızı sağlayıp konuşuyorum. Ancak o bana mesaj da atabilir biliyor, yarın buluşalım vs diyebilir ama uğraşmıyor? Daha önce konuştuğumuzda bundan sonrası için ne yapmayı düşünüyorsun dediğimde akışına bırakmayı demişti. Ancak hiç uğraşmazsa ilerleyemez ki yani. Sence o da adım atacak mıdır yavaş yavaş veya bunun için ben ne yapabilirim?
- +1 yıl
Dediklerin çok doğru çünkü genelde konuşmalar soyutlaşınca pek anlamıyor ve sorular soruyor, tam olarak ne demek istiyorsun gibi ancak ben çoğu kadından bile daha çok soyutlara bağlıyımdır.
- +1 yıl
@kelebecrin Aşırı maskülen tarafda Maskülen taraf çok ağır basarsa duygusal şeylere karşı abartılı şekilde kayıtsız kalmalar gözlemlenebilir. burada şunu söylemem gerek çaba göstermen emek vermen bu kadar hassas davranman arzunun belirtisi gayet bariz şekilde, ancak çok fazla Yatırım yapan taraf olma Karşılıksız fazlaca yapılan şeylerin kıymeti azalır hatta biter görmezden gelinir bu arakdaşlık ilişkilerinde de böyledir. Denge noktasında haraket etmen gerekiyor. AL GÜLÜM VER GÜLÜM hesabı Yoksa çok yatırım yapman çabanı değersizleştirebilir. Ölçülü git hemde her konuda detaycı düşünemediğinden maalesef senin bu yoğun çabanın farkında bile değildir. Tabi senide anlıyorum bu durum telaşlandırıyor bu kayıtsızlık ve umursamazlık acaba beni mi oyalıyor acaba sevmiyor mu İlgisimi bitti yoksa başka birimi var Düşüncelerine sevk ediyordur seni. Sana akışına bırak demiş bak mesela burada belkide benim dediğim şeyi sana özetliyor olabilir. Rahat ol kasma yani demek istemiş olabilir. Bilirsin fazla ilgi erkeği boğar. Dedin ya plan yapmıyor sebebi nedir. Ona pek bir şey bırakmamışsın gibi görünüyor. Bırak seni biraz özlesin görüşmek istesin birşeyler yapmayı düşünsün Bu durum çok abartılı şekilde devam ederse ne bilim 7-8 gün yazmamalar gibi hiç aramamalar gibi o zaman endişelenebilirsin bir kaç günden bir şey olmaz. Tek diyeceğim DENGEDE DUR DENGELİ YATIRIM YAP. gözlemleye devam et.
- +1 yıl
Ben de dengede tutmaya çalışıyorum aslında ancak ona kıyasla daha fazla uğrasıyorum onu demek istemiştim. Bundan sonra dengede tutmaya daha çok dikkat ederim. Teşekkür ederim, çok yardımcı oldun.
- +1 yıl
@kelebecrin Önemli değil fazlaca emek harcama yani emeğin dengede olsun yeter. Unutma detaycı düşünmeyen mantıksal olan, soyut ve duygusal şeylere pek anlam veremeyen. Ve en başta anlattığım şekilde kafa yapısına sahip bir CANLIYLA berabersin O bir Erkek 😆👍
- +1 yıl
Ben çaba göstermediğimde umarım o çabalar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki sebebi var. İlki cinselliği alamamak ; diğeri çok fazla kadın seçeneği olan erkeğin cinselliği alması. Ancak Kadın seçeneği olmayan ama hanımcı olmayan erkek, cinselliği alırsa ilgiyi kesmez. Hanımcı erkek, zaten cinsellik istemez;utanır. Seçenekleri çok olan erkeğin amacı ise, skordur. Skoruna bir kadın kattıktan sonra, ilgiyi keser. Ama kadın, erkeğin diğer kadınlarından daha iyi seks yapıyorsa belki kesmez.
Bu durumda eğer seks yapan kadınsan, seçeneği az olan hanımcı olmayan erkeği tercih etmelisin ki hanımcılığı seni soğutmasın ve ilgisi de diri kalsın. . Seks yapmayan kadınsan, hanımcı saf erkek seçmelisin ki senden cinsellik istemesin. Ama genelde hiç bir kadın evde kalmadan, hanımcı saf erkek istemez. İstemeyince de seks yapmayan kıza, hiç bir erkek ilgi duymuyor
Yani, erkeklerin temel stratejisi cinsellik. Bir erkek, bir kadınla cinsellik yaşayamaz ve bakire olması halinde onunla evlilik düşünmezse; ilişkiyi bitirir. Ben ise, dört buluşma bitene kadar seks konuşmazsa; ilişkiyi bitiririm. Zira Karabükte Türbanlı kadınlar bile, zencilerin üstüne atladıysa; açıkların çoğu hayli hayli evlenmeden seks yapıyordur bana göre. Seks yapmak istemiyorsan, saf dindar bir erkek bulup onunla evlenmeye bakacaksın.
14 Yorumla- +1 yıl
Aramızda cinsellik var ama ama onun ilgisi bitince benim de içimden gelmiyor
Cevap sahibi+1 yıltamam işte, seçenekleri çok olduğundan, senden sıkılmış. Seçeneği olmayan erkek, sıkılmaz ama seçeneği olmayan erkekleri de kadınlar tercih etmez.. Altının talep görüp TL nin talep görmemesi gibi ; kadınlar erkek tercihi de aynen böyle.. Kimse altın varken TL yi tercih etmiyorsa; Kadınlar da talep gören erkek varken, talep görmeyen erkeği tercih etmiyor. Talep gören erkeğin de seçeneği çok olduğundan, kısa sürede sıkılıyor
- +1 yıl
Aldatıyor yani
Cevap sahibi+1 yılKesin, yoksa senden soğumaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbunu yapmayan bizden değildirrrrr
12 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Allah'ın cezası ama iyiydi bu
+1 yılManipülasyon ve cepte tutmayı yapıyor eğer bu numaraya kanar ve üstüne düşersen o daha çok kaçar
39 Yorumla- +1 yıl
Öyle oldu zaten o yüzden artık hiç yasmıyorum o da kafasına göre 2 günde bir falan 2 kelime yazıyor o kadar sevgililik falan yalan yani napıcam hiç bilmiyorum ben ilgi seven bi insanım o da bunu biliyo
- +1 yıl
Artık öyle olmasın lütfen duygularını gösterme emin olduğu için sürekli seni sömürüyor ve sen ona bunu sorduğun zaman erkek egosu genelde şişiyor
Telefon başında pek olma , en fazla onun gösterdiği kadar ilgi göster
Her saniye yazarsan egosu şişer çünkü o sana yazmıyor ama sen ona yazıyorsun
O aradığı zaman ara sıra açma bir bahane bul ve işim vardı de
Kaba davranma eğer laf sokmaya çalışırsan erkek egosu yine şişer
Biraz ciddi ve soğuk görünmelisin
Artık cepte olma
O her bulaşmak istediği zaman kabul etme çünkü sana sormadan haraket etmesi senin hayatını pek umursamadığını gösterir
O gün bir işinin veya başkasına sözün olduğunu söyle
Eğer sana gelen mesajları merak ediyorsa en fazla gönderen kişinin ismini söyle ama mesajı sakın okuma
Şefkat göstermelisin ama şunu unutma bunları yaptıktan sonra bir kaç gün sonra ilgiyi kes
Sosyal medya üzerinde bir kaç gün yok ol
Daha sonra güzel bir şekilde fotoğraflarını atabilirsin - +1 yıl
İnstadan engelimi bile açmıyor : D engel yeme sebebim arkadaşları çok açık giyiniyomuş ben laf ediyomuşum yani foto falan atsam da kurtarmıyor durum öyle rezil halde
- +1 yıl
Mesaj durumunda yapabilirsin ve şundan ayrıl bu adam ilgi hak etmiyor aşağıda bazı erkekler saçmalamış
Çünkü erkeklerin tek amacı her yumurtayı sepette tutmak - +1 yıl
Osmankrk ne yapmışım knk
- +1 yıl
Ayrılayım mı düzelme ihtimali olmaz mı :(
- +1 yıl
Sence o kadar zaman düzelmemiş adam şu an düzelir mi erkekler sonradan düzelmezler ilişkiyi baştan yöneteceksin
Şu an kendine kızma yenisi hep var - +1 yıl
Tamam çok teşekkür ederim 💖💖
- +1 yıl
Rica ederim💜
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ahh, canım arkadaşım! Erkekler bazen gerçekten çözülmesi zor bir bulmaca gibi olabiliyor. İlişkinin başında her şey hep çok heyecanlı ve taptaze hissediliyor, o yüzden herkes kendini en iyi şekilde göstermeye çalışıyor. Ama sonra günlük rutinler, stress, sorumluluklar devreye giriyor ve o ilk heyecan biraz sönebiliyor 😅.
Bu kesinlikle seninle alakalı bir durum değil. İlişkinin doğası gereği böyle olabilir. İlişkilerin iniş çıkışları olur, önemli olan bu dönemlerde de birbirinizi desteklemek ve anlayışlı olmak. Bir şey seni rahatsız ediyorsa, mutlaka hislerini paylaş. İletişim her zaman anahtar kelimedir! 💖 Soğukkanlı ve sabırlı olmak gerekiyor ama bu süreçte de hep kendi değerini hatırla! 💪💕
Umarım küçük bir ışık tutabilmişimdir! 🌟31 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
83Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılçünkü amaçları elde etmek.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılHarika davrama gibi bir şey hiç bir zaman yoktur.
Görememek , asıl niyetini anlayamamak diye bir şey vardır.
Bu sadece erkek için değil, kadın içinde geçerli birşeydir.
Zamanından önce ve kolay söylenen kelimeler her zaman gerçeği saklar ama bu sakla durumu yalanın elbet bir gün ortaya çıkması gibidir.
Sabırsız , acele ve kolay giden ilişkiler çabuk son bulur.
Tabi sürekli bir naz durumu da yasatmamak gerekir.
Dedim ya yerinde ve zamanında yapılması gereken şeyler olmalı.
Çoğu insan duymak istediği cümleleri söylenlere takılıp gider.
Fakat gerçek olan hayat hiç öyle değil üzülerek söylemem gerekirse.
Reel yani gerçek olan şeyler var.
Kadın ilk önce karşındakini sevdiğini düşünerek hareket eder , karşındaki kişinin onu sevdigini veya ileride aynı düzeyde sevebileceğini ve sevme ihtimali düşünmez.
Takılır peşine ; yukarıda dedim ya zamansız söylenen kelimelere.
Ta ki attığı adıma karşılık bulamamaya başlayana kadar.
Duyarız hep burada da var. Beni sevmesini nasıl sağlarım diye sorular.
Seven veya sevmesini bilen adam ilk başta emin olmak ister yani güvenmek ister. Tabiri caiz ise bir kaplumbağa gibi hareket eder.(Yavaş ama emin adımlarla.)
Nettir ilk günkü gibi. Yerinde ve zamanında hareket eder.
Ne eksik ne fazla.
Yeri gelince mantığını devreye koyar, yeri gelince kalbini.10 Yorumla Yorumlara da baktım sana şunu söylemeliyim bir kadın olarak değerli olduğunu kimsenin söndürmesine izin verme sana eskisi gibi ilgi vermiyor ve ekmek kırıntısı atıyor önüne başkaları ile de konuşuyor olabilir onu bilemem onun sana verdiği ilk ilgiyi özleyip de ona dönmeyi bile deneme, güzel bir kızsan seni elde ettiyse ben daha nicelerini elde ederim gibi düşüncelere sahip olabiliyor özgüvensiz erkekler, ama adamlar öyle olmuyor ne istediklerini biliyor ve ayaklarını sağlam basıyor böyle sağı solu belli olmayan insanlarla vakit kaybetmeyin
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir çok farklı nedeni olabilir.
*Umduğu gibi bir insan cıkmaması.
*Taktik, ne kadar işe yarar bilmiyorum.(Olabilir)
*Elde ettikten sonra ilginin azalması (karakteri tam oturmamişsa)
*O esnada farklı bir şeyler düşünüyor olabilir.(Yanınızda güvende hissediyorsa)
*İlgi yorucudur, sürekli verilip alınmaz. Doğru anda duğru hareket etmek yeterlidir.(Bunu yapamıyor olabilir.)
Şimdilik aklıma gelen bunlar maddelerimi kadın/erkek için söyledim. Yok şu hatalı bu hatalı diye değil saygılar20 Yorumla
+1 yılYa bunun birçok sebebi var aslında ama temelinde şu yatıyor "Bu kız çok hoşmuş biz bununla güzel bir ilişki yaşarız" diye bir anlık hevesle ilişkiye başlanıyor. Sonradan sonraya o ilişkiden tat alınmıyor ya da herhangi bir sebepten soğuyup sıkılınca karşı taraf ya ayrılmaya çekiniyor ya da daha karaktersizse "bu devirde manita bulmakla mı uğraşacağım yenisini bulana kadar dursun" diye ilgisiz ilgisiz ilişkiyi devam ettiriyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın peki sence bu durumda ben ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım yoksa soğuk mu yapayım sevgi dolu mu olayım napayım da adam gibi saygı duymaya başlasın ilişkiye
- +1 yıl
Bunun doğrusu ilişkiye başlamadan önce önlem almak. Örnek vermek gerekirse ilişkiyi oldu bittiye getirmek yerine karşınızdaki uzun uzadıya ölçüp biçmeniz, karşınızdaki zaten sizin gibi yıllar sürecek bir ilişki istiyorsa alel acele ilişkiye girmek istemeyecektir. Oldu ki böyle bir insansa bu bakış açısından çıkarmanız zor.
Anladığım kadarıyla siz güncel ilişkiniz için tavsiye istiyorsunuz hanımefendi. O ilişki içinse yapabileceğiniz en sağlıklı şey sevgilinize kendiyle veya ailesiyle bir sorun olup olmadığını sormak, eğer ortada hiçbir şey yokken karşınıza koyup "ilişkinin başında böyle ilgisiz biri değildin ben böyle bir ilişki yürütemem seni düzgünce uyarıyorum eski halimize döneceksek dönelim" gibisinden bir konuşma yapmalısın. Her şeye rağmen böyle devam ediyorsa ilişkiyi sonlandırmak senin için en sağlıklısı olur. - +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılSorun senin ilişki anlayışında üzgünüm, bile isteye efendi görünümlü abazalara tutuluyorsun anladığım kadarıyla gerçekten efendi erkek fiziğe fazla bakmaz senin kalbine, kişiliğine bakar yani ilgili davranıp sonra ilgisini kesen bir abaza varsa taktik uyguluyor seni manipüle etmeye çalışıyor olabilir lütfen sadece kalbinin sesini dinleme mantığınıda kullan
20 Yorumla
+1 yılKadınların hepsi elde ettiği erkekten soğur. Elde ettiği adamdan başka çıkarı olduğu için (çocuk yapmak, evlenip kurtulmak gibi) o ilişkide kalır.
Kadın zaten elde etme arzusuna tutulur. Erkeğin kalbini sevmez normalde. O yüzden her kadın kaçan erkegi sever, kadın ruhu ona merhametli davranan erkeği güçsüz görür, dişil görür onu kendiyle bagdastirir. O yüzden kadın kendini seven erkek yerine daha ulaşılmaz olanı çekici bulur her zaman.
30 Yorumla
+1 yılYanlışı yanlış kişilere ilgi göstererek yapıyorsunuz normalde bir yanlışınız yok.. istisnalar haric hem cins, lerimin ulaşabilene kadar şımartır ulaşdığı zaman ilgisini çekmez artık karşı cins... hedef nedir ilgi görmek ben kızlarım gözdesiyim hissiyatını yaşamak.. bu gibilerin hayatı olmaz.. sadece kendilerini kandırırlar secici olursanız.. bunların hükmü kalmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Başta prenses gibi hisettiririz, bizi de kral gibi hissettirmenizi bekleriz. Karşı taraftan o ilgiyi görmezsek biz de ilgi vermeyiz bu kadar.
37 Yorumla- +1 yıl
Verince de olmadı
- +1 yıl
Onun imasını yapınca da zeytinyağı gibi üste çıkıp beni suçluyor beni yanlış tanıdın cart curt diye ben napıcam ya
- +1 yıl
aynı kanıdayım ben de aynı yorumu yaptım ama millet çözememiş olayı
- +1 yıl
Bu adamla barıştık yani ilgisizliği aştı bi şekilde hadi dedim bi şans daha ve canım s... Mesajlaşma yapmak istedi ama bana diyor ki yabancı hissediyorum araya vakit girdiği için ve yapamam dedi çok sinir oldum amacı ne bunun ya bıktım artık ya bir de seni bekledim 2ye kadar bekle demiştin dedim yapmak için bana beklemeseydin bb git tek başına yap falan yazıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır. Senin artık ilgini ve sevgini kazandığı için kazanmıştır oyunu. Buyuzden ilgi den önce saygı sadakat önemlidir her önünüze gelen erkeğin ilgisini kaideye alacak olursanız kaybedersiniz. Normalde insan gibi kişiliğini Kendini yetiştirmiş erkkerjekri seçin. Etrafinizda canım gibi maymun gibi gezen erkekleri değil.
10 Yorumla
+1 yılErkekler neden böyle kadınlar neden böyle? Hep genelleyici ve her iki cinsiyetin de birbirini sürekli aşağıladığı başka bir platform tanımıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Sende haklısın
+1 yılHayır kültür böyle onlar sadece kovalamayı seviyor elde etmeyi seviyor ikili yaşamayı bilmiyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Buda mantıklı ırk değişikliği mi yapsam artık yabancı erkeklerle mi tanışsam dksllsls
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkeklerin %10-15 ini gecmez o karaktersizligi yapan. Ama kizlarin %90 ı o tiplere düstüğünden erkekler öyle saniyirsunuz
Siz basta mesafeli duran yani normal olan etkeklere ozguvensiz diyip geciyorsunuz nerde bi yuzsüz hadsiz varsa ona ozgüven diyorsunuz. Yabi hadsizlikle özguven kavramlarini biraz arastirirsaniz bu tur sorunlarla daha az karsilasirsiniz.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çünkü siz bunu istiyorsunuz, öyle olanların peşinden kosuyorsunuz bu yüzden herkes bunu yapmaya çalışıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Bilerek olmuyor inan ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çoğunuz yanlış yapıyorsunuz nitekim siz istiyorsunuz ki erkekler size sürekli ilgi göstersin sevsin ama siz buna karşılık vermeyin böyle bir dünya yok maalesef
34 Yorumla- +1 yıl
Bizde onlara mı yapmalıyız bak bu konuda çok geri duran biriyim bazen mesela ilk mesajı o atsın gibi canım canım çrkingen huylarım var
Cevap sahibi+1 yılİyi en azından hatanın farkındasın bu da bir şey bence
- +1 yıl
Of bilmiyorum çok çekiniyorım valla ya yani istese yazardı diyorum tüm gün canım canım bekliyorum demek benle konuşmak istemedi bugün diyorum saçma mı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılSen yaz neden ondan bekliyorsun ki sevgi böyle bir şey mi sana göre?
+1 yılP. clik tamamen baska sebebi yok bence bi insan neden birden degisir cat diye? Varsa bi sorun insan gibi konusur cozersin. Cozulmuyosa kesersin iletisimi. Bu kadar basit
31 Yorumla- +1 yıl
Cool gözlüklü ablayı kızdırmayın
Tavlayabilmek için turbo modu açılıyor da ondan. Sonra yoruluyor insan rutine donutor haliyle. Erkekler kendi gibi davransa hiçbir kız bakmaz ki. Mecbur başta yolunu yapıyoruz
30 Yorumla
+1 yılNe münasebet onlar yanlış yapıyor yanlış proglamlanmışlar
11 Yorumla- +1 yıl
Çok gömdün😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Biz kadınlar zamanla seviyoruz.. Erkekler ise basta seviyor zamanla tüketiyor bana göre
12 Yorumla- +1 yıl
Yaşadığım şey tam olarak buydu başta aşkından ölüyordu ben hafif hoşlanıyordum tam aşık oldum 1 2 gün sonra her şey bk oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar da sevgiye çok açmış gibi davranıyor ya aşktan sevgiden daha güzel şeyler var hayatta. Erkekleri hayatımızın merkezi yapmayalım hele sevgi konusunda
111 Yorumla- +1 yıl
Böyle ergen konuşmalarını da ciddiye kimse alıyormu gerçekten
Cevap sahibi+1 yılAlan alır almayan almaz ki ☺️
Cevap sahibi+1 yılHem bu ergenlik değil olgunluk neyse terbiyemi bozmak istemiyorum
- +1 yıl
Terbiye bozacak bir konuşma yok ortalıkta olgun biri olduğunu göstermeye devam et ağzını bozma da yazdıkların ergen sözler doğru olan bu
Cevap sahibi+1 yılBoş yapma insanın kendine değer vermesi gerekir. Bir erkek için kadın kendini üzmememeli. Dünya'da erkek kıtlığı yok ki bir erkeğe bağlı kalıp üzüleyim 😆
- +1 yıl
Olgun biri olduğunu söylüyorsun ama ergen ergen geriliyorsun
Cevap sahibi+1 yılAnlayacak bir beyne sahip değilsin.
- +1 yıl
Senden daha çok anladığım kesin beyin özürlü ergen
Cevap sahibi+1 yıl40 yaşında adamsın birilerinin peşinde koşacağını düşünüyorsun ergen olan sensin
- +1 yıl
Birinin birilerinin peşimde koşmasına gerek duyduğumu kim söyledi
Çok komiksin küçük kız ))) - +1 yıl
@yenibiri49 yahu saçmalamayın dediği şeyin nesi ergence
+1 yılİlgiyi üstüne çekmek için taktik olduğunu düşünüyorum. Çünkü sen de ilgilenmezsen sonunda “Ben, arayıp sormasam arayıp sormuyorsun.”diyorlar. Üstünde gidip ilgili davranınca ilgiden sıkılıyorlar. Kaçan kovalanırmış.
10 Yorumla
+1 yılBunu yapanları cidden anlamıyorum kızlar da yapıyor nasıl bir karakter çok sinir bozucu ya bişey olduysa söyle kardeşim soğudum de mesela şundan ötürü ama yok nasıl nesil hep böyle insan dolu ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarşısındaki kız bir müddet sonra sıradanlaşıyor daha güzellerine bakmak istiyorlar
111 Yorumla- +1 yıl
:( duygularımla oynadı o zaman dimi yani bana artık fark ettiysen ilgim kalmadı eskisi kadar sana karşı ne kıskanıyorum ne stalklıyorum gittiğin yeri söylemen bile umrumda değil dedi o zaman niye yalan söyledin seviyorum diye sorunca da üste çıkıyor falan brn ne yapmalıyım
- +1 yıl
Yaa yanlış anlama da kızların çoğu böyle mağdur oluyor maalesef ama o kişiye hemen gönül vermek yerine onu elekten geçirmekte sizin elinizde bir bakıma hemen aşık oluyorsunuz hayaller kuruyorsunuz maalesef
- +1 yıl
Önce o aşıktı sonra ilgisinden ötürü bende oldum sonrada itiraf edince kısa sürede sevgili olduk ve ilgi bitti
- +1 yıl
Merak etme pişman olan spnunda grne erkek oluyor üzülme affedersende aptalsın derim
- +1 yıl
Bana diyo ki okuyorum işim gücüm var sana mesajla ne vakit ayırabilirim sanki falan Allah aşkına vakit ayırmak isteyen her türlü ayırmaz mı ya bana günaydın yazdı bi gün bende yanıtladım sonra görüldü attı taa ertesi güne kadar sonra yine günaydın yazıyor bu mu ya
- +1 yıl
Sıkma canını yaa neden böyle pislikleri. için canınızı sıkıyorsunuz ki allahtan evli falan değilsin evet insan kaybettiği zaman üzülüyor ama değecek biri değil işte takma kafana bu kadar inan bir müddet sonra o pişman olacaktır ama siz kızlar dayanamayıp affediyorsunuz
- +1 yıl
Ayrılayım mı yani :(
- +1 yıl
Ayrılayımmı demen bile saf olduğunu gösteriyor tabiki ayrıl bu ne be
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılElde etmek için... elde ettiğini düşündüğünde kendini geri çekiyor bir çoğu. Geri çekilmezse evleniyorsun zaten qkdksk
30 Yorumla
+1 yılİstediğiniz bu çünkü
Normal insan gibi ilgi vereni istemiyorsunuz
Sonra ağlıyorsunuz
Hangi erkek ölene kadar sizi ilgiye boğar tarihte görülmüş mü10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıltek taraflı ilgi , insanı boğuyor. ben şahsen ilgi veriyosam karşı da ilgi vermeli. değilse monotonlaşıp sıkılıyorum o karıdan istediği kadar güzel çekici olsun fark etmez.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet maalesef erkelerin ilgileri balon gibi, nedenini tam kestiremiyorum ama ayran gönüllüler, ne istediklerini bilmiyorlar bence, senle beraberken aramayada devam ediyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılBazen karşısındaki kişinin bazı cümlelerini ve kafa yapısını doğru bulmadıkların da... Bazense kendisini (resmini) beğenmediğin de bu durum böyle sonuçlara sebebiyet verebiliyor.
10 Yorumla
+1 yılSenin ona karsi hislerinden emin olduktan sonra benim burada pit stop hazir diye dusunuyolar heralde. Nasilsa bana hayir demez beni uzmez vs vs kafalari bu sekilde calisiyo sanirim.
11 Yorumla- +1 yıl
Asil karmasik olan erkekler. Kadinlarin ne istedigi belli. Erkeklere guvenemedikleri icin kadinlar net davranamiyolar bence. Ne yapacaklari belli degil niye erkeklere guvenesin..
+1 yılO ilginin hedefi belli, çıkarları için o harika tavırlar. Asıl hedefleri kadını mutlu etmek değil mesele orada..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Cunki ilk başlarda tavlama olayı yüzünden sonra siradanlasiyo hevesleri geciyo ki bu gerçekten sevmeyenler için gerçek seven hep aynı davranir
20 YorumlaYorumları okumak için soruya girdim hepsi çok uzundu vazgeçtim ve sorunun cevabı karaktersizlik yapıyor ışte çoğu öyle
20 YorumlaElde etme hissi geldiği için sıkılıyorlar. Kimseye çok değer verdiğini hissettirmiceksin hep bir açık kapı kalacak
23 Yorumla- +1 yıl
sen öyle san
- +1 yıl
soruya verdiğim cevabımı okuyabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılBence tüm ilişkilerde var o. İlk zamanki ilgiyi veremeyebilirsin, yorar bu seni sonra. Çok kesildiyse ilgi elbette sıkıntı var demektir.
20 Yorumla
+1 yılkadını bağlamak için dozu yüksek tutuyorlar sonra da azaltıyorlar. akıllarınca taktik yapıyorlar da kadını soğutan şeyler bunlar
20 YorumlaNeden mi? Heveslerini alıyorlar. Başka limanlara yelken açıp hevesini aldığı kızları şutluyorlar.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkızın ilgisini kazanıp fabrika ayarlarına dönüyorlar. onlar normalde öyleler ilgi kazanmak için rol sadece.
10 Yorumla Sizdeki o büyü gün geçtikçe kayboluyor olabilir. Eskisi kadar heyecan yaratmıyorsunuzdur onda. Böyle olabileceğini düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılMeselenin cinsiyet alakası
Yok
Bunu yapan kızlarda var.
Herkes bir değil20 YorumlaAmacı seni kendine bağlamak
Görünen o ki başarılı olmuş20 Yorumla
+1 yılay hepsi mi böyle gercekten nedenini bende merak ettim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşklar sahte duygular kiralık olduğu için gerçek olan hiçbir şey sonsuza kadar azalmaz.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Çünkü delikanlı değiller kimseye fazlasıyla değer verme gün gelir seni ezmeye çalışır sözleriyle
20 Yorumla
+1 yılAllah'tan korkmayan günahkar zaniler alacaklarını alınca ilgi gerekmez hale düşüyorlar.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin gereksiz hareketlerine sebep aramaya ne gerek var 😂
10 YorumlaKişiye göre değişen şeyler bunlar. Kesin şu sebep demek doğru olmaz
10 YorumlaErkekler Avcı ruhludurlar çünkü, seni avladıklarını anladıkları an bitiyor heycanları
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış erkek seçiyorsunuz tipine bakarak vs kriterler yanlış nerde lavuk var o tipler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk günkü heyecan olmuyor elde etmişliğin rahatlığı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılSuistimal varsa seviyesi düşürülebilir, normal olanı ilgi verirsin alırsın-karşılıklı olanı makbul-
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi suistimal edilirse, erkek te o ilgiyi bir anda keser.
10 Yorumla
+1 yılSizde yanlış az bu konuda. çok bişey yapamaSınız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılilgili davranılması için ilgi çekici olmak gerek. biraz düz mantıklı düşünsen bu sonuca varman zor olmasa gerek.
10 Yorumla
+1 yılAtalarınından geliyor vur kaç taktiği nerde olsa tanırım ilk olarak seni hediyelerle güzel sözlerle kalpli ok yağmuruna tutar sonra ilgiyi keser sen onun peşine düşersin sonra o geri döner hilal taktiği ile işi bitirir hiç şaşmaz🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO.. çocuğu oldukları için başka bir sebebi yok delikanlı olsalar böyle şeyler olmaz
20 Yorumla
+1 yılTamamen kadınlardan kaynaklanıyor geç cevap vermeler aşırı kıskançlık ve sürekli hesap sormaktan erkek sıkılıyor ve ilgisi azalmaya başlıyor
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk başta çok sevip sonradan haketmediğinizi anlıyoruz:)
10 Yorumlasoruya gelen cevapların bazıları mide bulandırıcı. umarım iğrenç kalbinize denk insanlara düşer ve bununla bir ömür yaşarsınız
20 YorumlaHoşlanmayı maalesef aşk zannedenler var birde ilişki dediğin zamanla monotonlaşıyor ondandır :)
30 Yorumla
+1 yılBlair waldorfta aynısını yapmıştı.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet 🥲
- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neden erkekler ilişkinin başında harika davranıp sonra da ilgiyi kesiyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler