Erkekler neden başta ilgili davranıp da sonradan ilgisini kaybeder?

Çünkü onlar serseri erkektir. yani zaten amaçları kız düşürmek ve sonrada başka kız bulmaktır bu gibi insanlar aşktan anlamadığı gibi kızların duygularını da kullanırlar. bu yüzden kimseye güvenmemek gerekiyor. gerçekten seven insan ilgisini kaybetmez ilk gün gibi sevmeye ve ilgilenmeye devam eder. veya soğumuş olabilirler ama durduk yere yani nedensiz soğumaz insan. bu yüzden baştaki o ilginin pek önemi kalmıyor. çünkü daha sonra bırakıyorlar veya terk ediyorlar ya da daha kötüsü aldatıyorlar
Bak çoğu erkeğe güvenme derim
Bir erkek ilgisini kaybettiyse
Senden beklentisi olmadığını anlar ve ilerde evlilik olmaması için genelde soğutmaya çalışır (genelleme yapmıyorum)
Erkeklerin çoğu evlilik değilde 2dk lık zevkler için kafası ayarlanır.
Yani bir erkekle ciddi düşünüyorsan onunla asla cinsellik yaşama evlenmeden yapma derim
Yoksa istediğini alır bırakır gider
Bu hayatta babana bile güvenme demişler ablam 😉
Devir menfaat devri
Sen ne verirsen ona göre ilgi gösterilir
Her erkekle yatana kaşar derler
Hiç kimseye kolay kolay gülücük vermeyen kızada ezik muamelesi yaparlar
Sen en iyisi erkeklere karşı biraz egolu davran derim kendini küçültme ❤️
Maalesef genelde öyle yapıyorlar, ben hiç yapmadım, yapmam da, zaten tasvip etmediğim bir durum. Ancak bunun sebebi biraz da kadınlar. Hak eden erkeğe hak ettiği değer verilmez, hak etmeyene hak ettiğinden fazla ilgi gösterilir, değer verilirse neticede bu durum ortaya çıkıyor işte. Böylece aslında kadınlar kendi değerlerini de yerle bir ediyorlar. Erkekler karaktersiz, kadınlar akılsız... Ne diyeyim. (Bu durumlar için söylüyorum)
İlgi karşılıklıdır. Günümüz kadınları çoğunlukla çıkar ve menfaat, para odaklı ilişki kurdukları içindir ki bunu anladığımız an çekeriz kendimizi geriye. Yoksa aşk ile, güler yüzü ile, sevgi ve şevkati ile karşımıza gelen bir kadına neden hayır diyelim?
Görüş
24Görüş
Çünkü başta ilgi görmek istiyorlar kızlarda önce emin olmak istiyorlar vs bir uyuşmazlık var.
Once Seni kendine aşık etmeye yani etkilemeye çalışır aşık ettikten sonra geri adım atar sana sana naz yapsın diye yani ben üstüme düşeni yaptım gerisini sana kaldı hesabı..
Erkeğin başta gösterdiği ilgi değildir de ondan ! Sizi kandırmaya çalışır ve siz de her seferinde kanarsınız olay biter az bir şey akıllı olun
Onlar görür günün bak nasıl paralarını yiyorum 😂😂
Ama böyle erkekler hak ediyor
kadının ilgi göstermeye başlaması çok uzun sürdüğü için erkek bir süre sonra ilişkiyi tek başına yürütmeye çalıştığını hisseder ve sıkılır
Çünkü erkekler hepsi aynı ve sahtekar sözüm meclisten dışarı sjsjsjs
Kızlar fırsat vermiyor çünkü nefes aldırtmıyorsunuz ki adamlara sıra gelmiyor onlara
Valla ben nefes aldırttım kendi değer bilmedi ben napıyım sevdiği kadına sahip çıkamayan benim gözümde erkek bile değildir
Evet haklısın öyleri ayrı tabi
Aradığını bulamayan erkek sonradan ilgisiz davranır
İlgiye karşılık vermiyor diye kaçar kadın ağırdan aldığı için olur
O süre zarfında kadından ilgi alamaz ve ilgi vermekte sıkılır.
Gel beni becer deseydin koşa koşa gelecekti günümüzün insanları böyle ilgisiz ve şımarık işte yüz vermeyin kimseye sonra pişman olan siz olmayın.
Sogur işi bitmiştir aşık değildir aşık olsa her an aynı kalır demek ki hevesmis
Erkek oldukları için yapıları böyle o yüzden başta kullanılan sözcükleri fazla ciddiye almamak gerek
İstediğini elde etmiştir çünkü aşki yemek gibi düşün çok açsın ulaşmaya çalışıyorsun bir saat iki saat te yapıyorsun sonra beş dakika da yiyorsun yedikten sonra da unutuyorsun
Karsisindakinin deger vermedigini dusundugunde yapar boyle bir seyi
Aradıklarını bulamadıkları için.
Ya sıkılır ya da umursamaz
Sevmemiştir canim ne var bunda
cünkü ilgisiz erkekle konuşmuyorsunuz :)
Beklediği ışığı görmediği için
KRsi tarafın muhabbeti açmadığı için.
En İyi Görüş