- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
11 ayBöyle yapması erkeklerin aslında heves uğruna yapıyorlar kısa sürede hemen vazgeçenler çok fazla var 2 3 gün içerisinde buda erişiyor artık tanıyor ediyor heves olduğunu anlayıp kaçıyor bir insanın duygularla oynanmaması gerektiğini bilmeleri gerekir bilmiyorlarsa zaten bunu yapıyorlarsa yeterli kadar düşünceli insanlar değillerdir ve bu tür kişiler ciddi dahi alınmaz yani hiçbir şekilde böyle yapan biri varsa hayatınızda en azından mantıklı değilmiş iyi ki gitti deyin aslında böyle yapan çok olsada bir okadar da gerçekten seven var ve bunlardan biri çıkacak karşınıza ama yinede tamamen bazı insanlar yüzünden aşk hayatına küsmemek önemlidir mutlaka ileride sizi seven daha iyi biri çıkacaktır karşınıza.
03 Yorumla
Soran11 ayAnladım çok sevdim nasıl unutucam bilmiyorum sadece
- 11 ay
Böyle bir insan sevilmeyi hak etmez zaten zamanla her şey geçecektir.
Soran11 ayUmarım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)11 ayBenimkide bir seneye yakın bıraktı işte güzelim ilişkiyi bitirdi neymiş izin istiyormuş vermedim izin falan sonra diyor ki upuzun mesaj yazıp eee İste hislerim azaldı vesayre daha iki gün önce arayıp soran adam inanmadım bir hafta sonra yazdım o ara takiplesiyorduk sorun sende değil bende yaptı doğru bu sonrasında bende sıkıldım artık diyince bu kudurdu takipten çıktım üstüne takipçi ekledim diye kızdı bir güzel oh olsun sonra yok işte kendi ozumde değildim bu kısmen doğru zaten son zamanlarda belliydi bir tuhaftı seni neden istemeyim her şey hallolur dedi ve gitti şu an snaplerimi merak edip açıyor bu erkekler böyle kızım
050 Yorumla
Soran11 ayNe istediklerini bilmiyorlar duygularımızla oynuyorlar hep böyle mi erkekler düzgün yok mu hiç aralarında
Cevap sahibi11 ayDüzgün sanmıştım sevip kolluyordu kapıma geliyordu daha ne diyim ki gerçekten pişman olması dileğiyle sinirim yeterince çok bozuldu herkesin bahanesi var
Soran11 ayZor gerçekten bu işler bi insan severken neden bırakır aklım almıyor zor bi ilişkimiz vardı evet çoğu yük ona kalıyordu kaldıramadı mı anlamadım
Soran11 ayBir sene olmuş hala acı çekiyor musun ne kadar sürede atlattın geri döndü mü tekrar konuştunuz mu hiç
Cevap sahibi11 ayKaldıran kaldırıyor knk bunlar korkagin önde gideni yani seven nasıl da sevdiğini kolluyor
Cevap sahibi11 ayBir sene olcakti az kalmıştı ilişkimiz daha yeni iki buçuk hafta falan oldu ayrılalı zaten geri dönmedi henüz de beni engelle yazicam vesayre demişti kavga ettiğimiz de işte sadece snaplerime bakıyor falan dm falan da kapatmış Instagram yorum kısmını da tuhaf yanı sen ne zaaman ayrıldın
Soran11 ayValla bilmiyorum benimki çok samimiydi senin için her şeyi yaparım seni canımdan çok seviyorum diyordu uzak mesafe ilişkisiydik 8 saatlik yol geldi benim için daha da gelecekti ama annem izin vermediği için fazla göremiyordu beni mesajlaşıyorduk sadece bu duruma dayanamıyorum evlenmemize çok var acı çekerek yaşamak istemiyorum dedi gitti
Soran11 ayDün ayrıldık daha çok üzülüyorum senin 2 hafta olmuş sen ne kadar üzüldün 2 haftada azaldı mı hiç
Soran11 ay6 ay dı bizim ilişkimiz
Cevap sahibi11 ayBenimki de neler neler yapıyordu da işte yanj uzak mesafe zorlar ama imkansız değil hiç bişey niye öylece pes etmiş hemen neyin acı çekmesi yani bilmiyorum ama döner bence ya kimler neler neler diyip gidiyor ozlerse gelir sen kendini geri çek yazma zaten görürsün zamanla dönmezse de keyfileri bilir kimse için değmiyor yok azalmadı benim sadece sinirim bozulmaya başladı o kadar alıştım biraz da işte koyuyor
Soran11 ayBilmiyorum hayattan soğudum eridim bittim çok acı çekiyorum diyordu seninde 2 hafta olmuş normal umarım bir an önce aklımızdan çıkarırız geri dönmesini ister miydin peki ya da benimki geri dönerse beni yarı yolda bırakmasına rağmen kabul etmeli miyim
Cevap sahibi11 ayYani dönerse şöyle buluşurum herşeyi konuşurum ayrıntısına kadar çünkü mesajla olcak is değil böyle şeyler ona göre fikirlerimiz düşüncelerimizi bir tartarim ben yani bence sende söyle yap yani en azından araşin hani bu çocuk oyuncağı değil ki direk pes edesin ki yani herşeyin üstesinden gelmicekseniz bence hiç şans verme derim
Soran11 ay5 yıl sonra evlenmeyi planlıyorduk gidip gelme hep onda olacaktı yük ondaydı hep ekonomik olarak da durumu iyi değildi ne iş yapacağını bilmiyordu okuyup okumamak konusunda kararsızdı benim sayemde üniversite kazandı
Cevap sahibi11 ayUmarım hayalleriniz yarım kalmaz nasip gelir seni bulur nasibinde varsa eger
Soran11 ayYaşadığı şehirden Başka şehire gidip düzen kuracaktı üni için ne yapacağını hiç bilmiyordu son zamanlar hem işinde hem ailevi sıkıntılar yaşıyordu üstüne beni fazla göremiyordu iyice kafayı yemişti ümitsizdi herşeyde ilgisizdi bayadır bende ayrılalım o zaman dedim bilmiyorum dedi sonra kabul etti ayrılmayı
Soran11 ayUmarım
Cevap sahibi11 ayher şey üst üste gelmiş demekki bilmiyorum ya erkeklerde genelde her şey üst üste gelince bir uzaklasma geliyor herhalde ama her halde seninle herşeyi basabilirdi yani bence aş gayret ister eğer sen seviyorsan yaz bence beraber aşın
Soran11 ayEvet ama seven her şeye katlanır resmen beni terk etti ağırıma gidiyor geri yazmak da hiç istemiyorum çok seviyorum ama yapıcak bi şey yok o yazarsa anca
Cevap sahibi11 ayİşte orası öyle ben yazdım sonuç aynı o yüzden yazma gerektiğinde yazar ozaman sen isrer misin bilemem de
Soran11 ayYazmayayım dimi bugün arayasım geldi neden yaptın diye sormak için içimi dökmek istedim ama sonra gururum el vermedi 😀 mesajla bitirdik çünkü bi de dediğin gibi devam etsek bile yine aynı şeyler olucak o yüzden kendimi de yıpratmak istemiyorum ama çok seviyorum işte
Soran11 ayBu arada yanlışlıkla beni aradı bi kere 😂
Cevap sahibi11 ayKesinlikle yanlışlıkladir dksneknejejee evet yazma ya her şey olucagina varır benimkide beni yanlışlıkla arasa keşke de nerdee beyefendi aklinda miyim acaba biz çok düşünüyoruz ama aslında düz mantık düşünürsek zaten eninde sonunda olay mahalline gelicektirler biliyoruz
Soran11 ayKafası düzeldiğinde beni çok arayacak ama sevsem bile dönmeyeceğim ya kararlıyım ddfjdjkksl daha bi gün oldu unutur o da bi kaç güne beni
Soran11 aySeni sevdiğinden emin miydin seninkinin neden ayrılmıştı
Cevap sahibi11 ayÖyle dmee işte ozaman öyle olmuyor eğer erken dönerse akar sular duruyor ama ağırdan al bence geç dönerse sende bitiyor ask
Cevap sahibi11 ayEmindim yani mesela ornek vereyim beni her zaman arardı haber ederdi ark tanıştım abisini gördüm yüz yüze ama tanışmadik işte görüşmek için fırsat kovaliyordu nerdeyse her haftanın 3_4 günü beraberdik yorgun olsada gelirdi hediyeler alırdı gezdirirdi keyifliydi bizim ilişkimiz ve anlatmadkm mi neden bittiğini bu son zamanlarda gergindi dokunmayın bana diyordu ve ben bir gece kızdım o günden sonra bana dedi ki biraz bir hafta izin istiyorum dedi sonra bende izin vermedim buda ayrılmayı seçti sonra kavga ettik biz yazdım buna sorun sende değil bende dedi ki evet hemfikiriz buna güzeldi çünkü sonrasında işte seni neden istemeyim sadece özüme dönmek istefim çünkü bu ben değilim dedi her şey hallolur dedi ve Şu an konuşmuyoruz sence sen ne düşünüyorsun
Soran11 ayBüyük konuşmamak lazım erken dönerse akan sular durur gerçekten ama uzun süre sonra olursa kabul etmem heralde ya belki de hiç dönmez bakıcaz artık ama hatalı olan o olduğu için benim dönmemem gerek diye düşünüyorum
Cevap sahibi11 ayEvet o dönsün zaten boş ver bırak akışına gitsin gelirse gelir artık kendilerinin bileceği iş kimseyi hayatımıza zorla alamayiz
Soran11 aySeni seviyorsa kafası düzeldiğinde dönebilir bence ama bu oyuncak değil ki her kafası bozulan ayrılmak istiyor bizim de kalbimiz var yani her şey bu kadar kolay harcanmamalı benimki gibi olmuş son zamanlarda psikolojisi bozuktu demek ki erkekler sevse bile kendilerini iyi hissetmediklerinde terk edebiliyorlar garip kızlar öyle değil mesela bence kötü zamanlarda sevgilisi yanında olsun isterler
Soran11 ayÖyle dönerse kabul etmeli miyim hala çok kararsızım ama
Cevap sahibi11 ayEvet saçma olanda bu zaten kafası bozuk olabilir insan sevdiğini yanında ister bir çoğu bizimkiler ayrılmayı tercih ediyor umarım geç olmadan kendini affettirir beni istemediğinden değilmiş ya görücem onu ben böyle tercih yapması hoş değil zaten bir hafta izin istedi ben nerden bileyim senin kafanın bozuk olduğu için izin istediğini canım canım açıklama yapmadan bizden çok şey bekliyorlar bende istiyorum yanımda biri olsun ama bazen istemiyorum işte çok tuhaf insanoğluyuz yani ne bileyim inişler çıkışlar olur
Cevap sahibi11 ayO an kalbinin sesini dinle ama mantiginla da hareket etmen gerekiyor eksi artısı ne olur onu bir kendi kafanda otutur ki o an geldiğinde anlık karar verme
Soran11 ayYani evet inişi çıkışı da beraber yaşamalı insan ayrılık ne demek ya bi insan ayrılacaksa hiç sevmemeli bence ümit verip gitmek nedir yani bana senin saçının teline zarar gelse kendimi kaybederim diyordu ama bana nasıl zarar verdi hiç umurunda değil her şey laftaymış demek ki süslü süslü cümleler kurdu gitti sonra
Soran11 ayÖyle yapacağım mantığım hayır der heralde ama kalbim evet der
Cevap sahibi11 ayAynen öyle işte böyle bizi düşünen insanlar şu an bize ne yapıyor yani yazik gerçekten her koşulda yanımda olmucaksa o insan iyisiyle kötüsüyle bahane eder gibi gitmeleri şaka gibi saçının teline zarar gelsin istemiyor ama şu an yaptığı ne benimki de aynı saçım çekilsin yanlışlıkla hemen sorardı bişey oodu mu canın yandi mi falan şuanki o kişiyle aynı değil yani farkli biri geldi sanki
Cevap sahibi11 ayAynen o şekilde duygusal hareket ediyoruz aslında çoğu zaman
Soran11 aySen geri dönerse kabul eder misin
Cevap sahibi11 ayKonuşurum bii hemen kabul etmem
Soran11 ayEvet duygusal hareket ediyoruz
Soran11 ayNasıl bu duruma gelebiliyorlar gerçekten anlayamıyorum seven insan nasıl bırakabiliyor her şey çok zordu bizim ilişkide ama nasıl seven insan katlanmaz bunlara ya aklım almıyor sevmeyi aşkı bilmiyormuş demek ki zaten ilk aşkı gibi bi şeydim
Cevap sahibi11 ayEvettt
Cevap sahibi11 ayBunlar zoru görünce topukluyooo herhalde insan anlamıyor yani çok zor değil ki seven böyle de yapmaz bilmiyor muyuz sanki
Soran11 ayDemek ki sevmemişler bizi be
Cevap sahibi11 ayOlabilir ne yazık ki
Soran11 ay:(
Soran11 aySohbet için teşekkürler bu arada
Cevap sahibi11 ayRica ederim her zaman yazabilirsin
Soran11 aySoruyu sileceğim gizli olduğun için yazamıyorum
Cevap sahibi11 ayYazabilirsin
Soran11 ayMesaj gönderemiyorum ya takip isteği attım
Yapay Zeka Cevapladı
Bunun nedeni herkes için farklı olabilir ama genelde ilişkilere başlarken dalgalı bir enerjide olunabiliyor. Önceleri heyecan, merak, yeni bir macera... Ama sonra işler farklılaşabiliyor. Belki iletişim eksikliği, belki uyumsuzluk ya da gerçekten ne istediklerini bilmemeleri... Ama unutma ki önemli olan senin kendine olan değerini hep yüksek tutman! 💁♀️ Bunu yaşayan biri olarak ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Konuşmak ister misin? ❤️ Peki, sence bu tarz durumlarda en doğru tepki nedir?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(45 üstü)11 ayErkeklerin cogu oyle degil aslinda. Ama oyle olan erkek kasarlari gunde 10 tane kiza yuruyor ama normal erkekler 2 yilda 1tane bile kiza yuruyemiyor. Yani matematiksel olarak denk geldiginiz tum erkekler o herkese yuruyen tipler. Normal erkek dedigin o kadar hizli samimiyet kiramaz senin gozune carpmaz pek. Basta mal gibi duran adim atmayan birini secersen zamanla ilgisinin arttigini ve hic azalmadigini goreceksin.
01 Yorumla
Soran11 ayDeğişik bir tespit her kıza yürüyen bir çocuk değildi bu arada hesabı falan her şeyi bendeydi biliyordum karakteri de öyle değildi ilk aşkı sayılırım hatta ama hayatı çok zordu kendisine bile faydası yoktu depresyona girmişti resmen sonra da bıraktı işte beni sevdiğinden emindim
11 aySeninle ilgili herşeyi öğrenmiş ve artık merak ettiği ilgisini çektiği bir durum yok
00 Yorumla47. yasindayim ve bekarım
Bunun tek nedeni
Çıkar menfaat ve cinsellik
Kimse kimseyi kandırmasın
Bu yoksa hiç bir şey olmuyor
Bahanelere sığınıyor
Erkekler09 Yorumla
Soran11 ayKalbiniz yok mu sizin
- 11 ay
Kalbim var
Ben genel olarak söyledim
47. yasindayim Hayat felsefem Dunyaya bir kere geldim bir daha rüşvet versem gelemem ya adam gibi yaşarım ya da hemen geberirim Dünya da en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklaninca kokar Bir insan düşüncesini ensesinin arkasına değil masanın ortasına koymalı Açık net şeffaf hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı haline getiren bir insanim Lafı evelemeyi gevelemeyi sevmem
Hem kalpsiz olduğumu neye göre yazdın
Kızılaya yaptığı kan bağışları ile plaket almış Afrika da suya hasret insanlar için su kuyusu acmis Doğu ve güneydoğu Anadolu da ki köy okullarına yardım etmiş
Yine Kizilayin Türk Kök hücre projesi kapsamında bilgileri bende saklı bir genç kıza ilik nakli ile hayat sunan bir insanim
Lise yıllarından itibaren öykü ve şiir yazan o dönemde ülke genelinde yapılan bir yarışmada dereceye giren bir insanim
Sen sen ol kimseyi tanımadan yargılama
Ben genel konjonktüre yazdım
Sen ne çıkarırsan sana kalmış
Soran11 ayBen size demedim neden bu kadar üzerinize alındınız anlamadım sadece çok iyi karakteri olduğunu düşündüğüm ve gerçekten sevmiş bir insan bile bunu yapıyorsa biz kime güveneceğiz demek istemiştim
Soran11 ayErkekler için genel olarak dedim öyle çünkü
Soran11 ayBende sizi kırdıysam özür dilerim genel olarak sivri dilli değilimdir acım var sadece dün ayrıldık çünkü
- 11 ay
Günümüz modern çağın en büyük şairlerinden Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiirinin bir yerinde Acılarda sevinçler gibi olgunlaştırır insanı der Ve şiirinin son mısraları Hayat insana sunulmuş bir armağandır diye biter
Üzmeyin kendinizi
Bu sizin kötü olduğunuzu göstermez
Hayat öyle olmasini istediği için
Zaman herseyin ilacidir
Unutmayın
Soran11 ayÖyle teşekkür ederim umarım her şey iyi olur doğru insan doğru zamanda karşımıza çıkar
11 ayKadını bağlayınca gitmez diye düşünüyorlar kadın kaybetme korkusu vermezse bence
01 Yorumla
Soran11 ayBilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
11 ayAnlık heves olarak görmüştür seni ve hevesi bitince uzaklaşmıştır.
03 Yorumla
Soran11 ayÖyle değildi herkese anlattı ailesinden biriyle tanıştım bile uzak mesafeydik sadece ekonomik sıkıntıları vardı
- 11 ay
Gerçekten sevse bırakmazdı ne olursa olsun. Bırakmak istemiş ve bırakmış. Böyle düşünmelisin.
Soran11 ayAnladım
11 ayOyuncak almak için heves edersin alırsın oynarsın sıkılırsın
08 Yorumla
Soran11 ayDaha hafif bi şekilde yazabilirdin abi ama eyvallah
- 11 ay
O zaman daha hafif şekilde söylim. Bir şarkı keşfedersin ilk başta sabah akşam dinlersin sonra sıkılırsın
Soran11 ayÇok hafif oldu sağol
- 11 ay
Gel sen gel
Soran11 ayNere kral
- 11 ay
Konuşalım
Soran11 aySağol ya çok da konuşmak istemiyorum canım sıkılıyor
- 11 ay
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Sevmemiştir. Seven bırakmaz.
015 Yorumla
Soran11 ayÇok sevdi eminim
Soran11 ayNasıl bitti peki
Soran11 ayÇok zor bi şey bu her ilişkiyi acaba ne zaman sıkılacak ne zaman bırakacak diye düşünerek mi yaşayacağız yani off ne kadar sürede atlattın peki ne zaman ayrıldınız
Soran11 ayİlk zamanlardaki gibi acı hissediyor musun peki
Soran11 ayHiç tekrar konuştunuz mu
Soran11 ayBiz dün ayrıldık da çok kötüyüm ilk ayrıldığınızda nasıl hissediyordun
Soran11 ayAnladım hep o mu yazdı kaç kere konuştunuz çok soruyorum da merak ediyorum ya :(
Soran11 ayAnladım arkadaş olmak çok saçma bence
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sıkılıyorlar
07 Yorumla
Soran11 ayUzak mesafeydik ekonomik sorunları vardı çok sevdi ama
Soran11 ayUzaktan gelmek için sürekli çok para harcayacaktı
Soran11 ayüni için ev tutacaktı onun için de para harcayacaktı ne yapacağını hiç bilmiyordu kafayı yemişti iyice kendisine faydası yoktu beni de mecbur bırakmak zorunda kaldı
Soran11 ayGücüm yok dayanamıyorum diyip duruyordu son zamanlar aşırı ümitsizdi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 aydoyuyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler