Yok melek yüzüne kandım yok kadınlar dümenci 🙄hak ediyonuz demekki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTerk edilmek, insanın hem duygusal hem de zihinsel olarak derin bir yaraya neden olabilir. Erkeklerin terk edilmeyi kabullenme konusundaki zorlukları, toplumsal beklentiler, ego ve duygusal bağlılık gibi çeşitli faktörlere bağlı olabilir.
Bir erkek olarak, terk edilmek genellikle ego üzerinde büyük bir etki yaratır. Toplum genellikle erkekleri güçlü, kontrol sahibi ve duygusal olarak sağlam olarak görmeyi bekler. Bu beklentiler, bir ilişkide terk edilmek gibi zayıf veya kontrolsüz hissetmelerine neden olabilir. Ayrıca, bir ilişkinin sona ermesi, erkeklerin özsaygılarını ve değer algılarını sorgulamalarına yol açabilir.
Ayrıca, erkekler genellikle duygularını açıkça ifade etme konusunda zorluk yaşarlar. Dolayısıyla, bir ilişkinin sona ermesiyle başa çıkmak için duygusal desteğe ihtiyaç duymalarına rağmen, bu ihtiyacı dile getirmekte zorlanabilirler. Bu da, terk edilmeyi kabullenmeyi daha da zorlaştırabilir.
Ayrıca, bir erkek için ilişki genellikle güçlü bir duygusal bağlılık ve kimlik kaynağıdır. Bu bağlantının sona ermesiyle birlikte, kişinin kendini kaybolmuş veya eksik hissetmesine neden olabilir. Bu duygularla başa çıkmak ve yeni bir kimlik inşa etmek zaman alabilir ve bu süreçte erkekler terk edilmeyi kabullenmekte zorlanabilirler.
Sonuç olarak, erkeklerin terk edilmeyi kabullenme zorluğu, toplumsal beklentiler, ego ve duygusal bağlılık gibi birçok faktörden kaynaklanabilir. Bu zorlukları aşmak, duyguları anlamak, destek aramak ve kendilerini yeniden inşa etme sürecine adım atmaktan geçebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEgoları cok fazla. Turk kizlarina egolu diyorlar ama artik turk erkekleri bizi gecti, felaket derecede ego var cogunda artik.
Terk edilmeyi bırak şu konuyu bile yediremiyorlar kendilerine. Istek atıyorlar kabul etmiyorum. Israr ediyorlar. Belki tanisiyoruzdur, bir yerde gormustur, okuldandir falan diye bu kadar israra kabul ediyorum. Mesaj yazıyorlar.
Tanisiyor muyuz falan diyorum. Tanışıyoruz işte profilde cok guzel cikmissin falan diyorlar. Ben konusmak istemiyorum. Sonra ben suclu oluyorum bir suru sey yazan oluyor, kufur eden de oluyor karsilik vermeyince.
Ben zaten önüne geleni kabul eden, takipci cogaltan bir tip degilim. Aile, akrabalarla falanda takiplesiyorum. Listemde oyle erkek falan gormeleri olmaz yani. Tanimadigimi kiz erkek olsun kabul etmiyorum. Fazla israr olunca bir iş var bunda, tanidik falandir belki diyorum ama bombos çıkıyor bu israrin altı.
Beni fotodan begenip istek atma hakkina erkek olarak sahipler. Ama ben onun tipini begenmeyip reddedince turk kizi tipe bakiyor, paraya bakiyor, hicbir seyi haketmiyorsunuz oluyor. E sen beni foto da begenmissin bu yuzden iletisim kurmaya calisiyorsun. Ben seni begenmedim, tipim degilsin iletisim kurmak istemiyorum, kurmuyorum.
Sen beni guzel buldugun icin istek atma tanisma hakkini kendinde goruyorsan, ayni hakki bende kendimde goruyorum. Begenirsem konusurum. Begenmezsem gule gule. Onlarin yaptiginin aynisini yapiyorum ama zorlarina gidiyor.
Ama kendileri sehzade hazretleri oldugu icin reddedilemezler. Reddedilemez reddedilmesi teklif dahi edilemez. Boyle davraniyorlar.
Erkekler beni, seni diger kızları tipi, dış gorunusu icin secebilirler ama sen kadin olarak secemezsin. Oldugu gibi kabul edeceksin cunku o bir turk erkeği.
Kendisi secer, secilmek istemez. Sectigi de illaki olsun, olumsuz olmasin ister. Hayirdan da ciddi anlamda anlamıyorlar. Sen 2. sinif vatandas olan kadinsin ya onun zihniyetinde, sen onu secmeyince egolari inciniyor.
Bir de yuz yuze terketmek falan aman aman Allah dusmanima vermesin. Zaten bu ulkede ve turk erkeklerinden zararsiz, basina bir is gelmeden ayrilmak olsun, bosanmak olsun hayli zor turk kadini icin.
Haberlerde görüyoruz bosanmayi, ayrilmayi yediremeyen tiplerin neler yaptıklarını. Dogru duzgun, zarara ugramadan ayrilabiliyorsan öpüp basina koy bir de işin bu kismi var.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen bmyle bencil saygısız şımarıklar kendi fiziğe göre seçwr ama biz onu fiziğe göre seçtiğimiz zaman olay yapar kavga çıkarır mal
+1 yılşu an tam da bu kabul edememe durumunu yaşıyorum. Çünkü gerçekten çok mutlu giden ilişkiyi gerçekten göze batmayan belki yanlış anlaşılmalardan dolayı, kafasında kurduğu haliyle düşünüp bir gecede ayrıldi benden. Şimdi ben bunu nasıl kabul edeyim? Arada soğukluk yok, utanç verici olay yok, aldatma vs yok. Gerçekten birbirini seven iki insan var. Sonra bir gün ben seni çok üzüyorum ben de çok üzülüyorum çiftler birbirine iyi gelir deyip mutluluklar diliyor. Noldu? Dün canım cicimdik? Ne değişti? Hiçbir şey çünkü ona dedim beni ara beni ara bana sevmediğini söyle ben de bitireyim. Diyemiyor, diyemez çünkü seviyor. Ayrılığın ardindaki sebebi bulmam gerek. Yoksa hayatıma devam edemem çünkü birbirimizi seviyoruz ve evet kabullenmiyorum. Yüzüme karşı düzgünce açıklama yapmadan nedenini anlamadan sevgimden asla vazgeçmem.
00 Yorumla
+1 yılNeden mi
Bir kıza Çok değer verdim
Her hasta olduğunda manevi destek olarak yanında oldum
Hediyeler aldım
Bir gün kırmadım
Bir gün kötü laf etmedim
O ne yaptı
Zor günlerimde beni yalnız bıraktı
Tabiki her kız bir değil
Bu lafı diyen erkekler genel olarak benim gibi ihanete uğramış olanlar tâbi bunun cinsiyeti Yok00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Şöyle ki, her ilişki kendi dinamikleriyle şekillenir ve sona erer. Erkeklerin bazıları terk edilmenin zorluğunu kabullenmekte zorlanabilir. Bu, onların duygusal olgunluk seviyesine, ilişkide ne kadar yatırım yaptığına ve bireysel ego durumlarına bağlı olabilir. Ama unutma, her erkek aynı değil 🙃 Bazıları gerçekten de yaşananlara olgunlukla yaklaşabiliyor. Sen aşkını bulduğun sürece, bu tür negatif enerjileri çok da takma! İşte ben tam bu yüzden şu an aşkı bulmuş, mutlu ve sevgi doluyum 🥰 Eh, biraz da şans ve doğru insanı bulmak önemli tabii! 🌟💖
Kendine iyi bak, hak ettiğin değeri hep bul! 💫40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
115Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek asla kaybetmeyi kabullenemez olay o. Kaybedene kadar anlamaz ama kaybedince kıymetli olur
43 Yorumla- +1 yıl
Kaçan balık büyük olur her zaman
- +1 yıl
@gecenin1siyahı insan elindeyken kıymetini bilmeli esas önemli bu bence 😇
- +1 yıl
Kesinlikle.
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sevgisine karşı aldığı değeri göremediği için yaşadığı hayal kırıklığı bu duruma sevk ediyor. Aslında duygusal değilde mantıksal düşünse böyle bir çaba içinde olmayacak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKişiye göre değişir. ama ben terk edilseydim eski sevgilim hakkında konuşmazdım. hata kimde olursa olsun ilişkiyi bitirirdim sadece.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kabullenmek: Her şeyi üstlenmek anlamına gelmez. Bu, bir konunun muhatabı olduğunuz ancak üzerinde kontrolünüzün olmadığı durumların farkında olduğunuzu belirtmek demektir.
Kabul etmek: Hiçbir gerekçe ve mazeretin kalmadığı durumlarda, konunun tamamen sorumlusu ve müsebbibi olmak anlamına gelir.
Sorunuzun cevabı: Bana göre, neden kabullenmek istemezler? Çünkü terk edilmelerinde belli konular da kendilerince ve başkalarında kendisi haklı bulacakları sebepler ve gerekçeler vardır.
Erkekler neden terk edildiklerini kabul etmezler: Bu durum, içinde bulundukları kötü durumun kendilerine güven ve güvenilirlik kaybettirmesinden kaynaklanır. Toplum ve geniş insan kitlelerine yayılan bu durumda, sundukları gerekçe ve sebeplerin herkes tarafından makul ve kabul görmemesi kabul etmemesi için önemli bir etkendir. Ayrıca, kendilerinin bir gün yanlış anlaşıldıklarını, gerçeğin ortaya çıkacağını ve haklı olduklarının anlaşılacağını ihmalleri sunarak durumu kabullenmemelerin sebebi olarak sunarlar ve bunu inandıracak kanıtlar sunmaya çalışırlar. Saygılarımla
11 Yorumla- +1 yıl
Merhaba,
Herkesin yorumunu okudum. "Senden çok hoşlanıyorum ama..." diye başlayan ilişkilerin ayrılıkları genellikle "Yeter artık! Senden çok sıkıldım, anlıyor musun?" şeklinde biter. Medeni sebepler ve gerekçeler olmadığı durumlar dışında, insanlar ciddi bir yakınlık ilişkisini sonlandırmak istediklerinde, bu kararın hem kendileri hem de karşı taraf için olumsuz etkileri olacağını bilirler.
"Bence artık sende herkes gibisin"
Bir zamanlar dünyada herkesten daha çok sevdiğiniz ve değer verdiğiniz bir insana zarar vermeden ayrılmaya çalışmak önemlidir. Güzel ve iyi bir ayrılık, karşılıklı saygı ve anlayışla gerçekleşir. Bu nedenle, ayrılık konusu ciddiyetle ele alınmalıdır. İnsanın önce sakin olup, her iki taraf için de mantıklı ve adil kararlar vermesi gerekir.
Bir kamyoncunun dediği gibi: "Ben kimseyi yarı yolda bırakmadım. Herkes kendisi için müsait bulduğu bir yerde indi." saygılarımla
bunun temeli "erkeğin sevgisi gerçektir" kadın "sevmez" kadın sevgiyi, aşkı erkekten bekler yani "kan emici" konumundadır. erkek ise "kanını emdirir" (biraz sert oldu ama yapcak bişey yok)
geçmişte gerçek denilen aşklar irdelendiğinde aşkı için birşeyler yapan hep "erkek" olduğu görülür.. yani kadın "çiçektir" erkek çiceği sevmek, ona bakımı yapmak, her türlü şartlara karşı korumak vs zorundadır.
kadın bir şey yapmaz "mal gibi " sevilmeyi bekler.. o yüzden erkek terk edildiğinde bunu kabulenemez. kadın kabullenir zaten kadın sevmemiştir, sadece onu seven birisi gitmiştir. "elini sallasa ellisi yani"
22 Yorumla- +1 yıl
Tek bakış açısından bakamazssın olaya, bir kadın olarak aşık oldum terk edildim sonra döndü bu sefer de sevdiğim halde terk ettim karşı taraf güven sarsarsa kadınlar genel olarak güvenebileceği düşse de çekip çıkaracağı bir erkekle olmayı tercih ederler yoksa o kadar acıyı çekip de senin mutlu güzel anında geri dönse kaç yazar, erkekler de kadınlar da 2 ayrı fıtrata sahiptir bu yüzden kötü özelliklere odaklanmak yerine sana iyi gelecek olanla olursun iki tarafın da iyi olana çabalaması gerek
- +1 yıl
Genelde erkeğin omzuna biniyor gördüğüm kadarıyla ilşkinin yükü ha tabi çok emek veren kadınlarda var orası ayrı. Şimdi erkek tarafından bakacak olursak ilişkiyi sırtlayan ileriye götürmeye çalışan erkek bir noktadan sonra yoruluyor kadın tarafı bu durumda enerji vampiri olduğu için erkeği duygusal olarak sömürüp kenara fırlatıyor bu durumda enerjisi tükenen erkek artık emek vermemeye başlıyor... aşkını ızdırabını deyip mental yorgunluktan bitap düşmüş şekilde salıyor kendini kadının beslenme ihtiyacı ortadan kalktığı için yeni avlara yöneliyor durum böyle tabi her ilişki için değil ama geneli bu.
+1 yılElde ettikten sonra ellerindeyken hiç kaybetmeyeceklerini sanıyorlar. Ben buna kapak attım yaa kafasıyla yaklaşıyorlar. Her türlü haltı korkmadan yiyorlar. Maymun gözünü açınca ellerinden kaçırdıklarında da illegalleşiyorlar gerçek yüzleri ortaya çıkıyor
46 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel konuştun kız
- +1 yıl
Arkadaşımın şeyi şey olmuştu da 😂😂
- +1 yıl
Neyi ne olmustu
- +1 yıl
Ordan biliyorum diyorum ya şeyi şey yapmıştı falan filan aman boş ver gitsin 😂😂
- +1 yıl
Anlamadim ama neyse. sfsfsd
- +1 yıl
Bir arkadaş diyorum ben değilim diyorum 😂 hepsi gözlem Benimle zerre alakası yok i
Erkekler deyip genellemeye gitmek doğru bir açıklama değil ,"-Bazı erkekler desek daha doğru olur."
Gelelim kabullenememeye birincisi erkeğin gururu , ikincisi ben bunu haketmedim gibi özsavunmaya geçmesi.
Olaya farklı yönlerden bakalım birde ;
Bir erkek bir kızı sevmiştir gerçekten değer kıymet vermiştir ama bu kız bunu kullanıyordur ve aldatıyordur işte orada erkek tarafından bir içsel çatışma çıkar. Bu erkek veya kadın farketmiyor kim sevgilisini aldatıp terkediyorsa bu erkek veya kadın iki cinside büyük ölçüde etkiliyor.
Sadece bazı erkekler değil bazı kadınlarda terkedilmeyi kabullenemiyor bunun örneği youtubede çok belli başlı kız grupları var birbirlerine tavsiye verenler ya da fal burç canlı yayınları var orada ki kızlar birbirlerine destek olup feminist hareket başlatıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılKendilerini mükemmel erkek olarak görüyorlar çünkü bulunmaz hint kumaşı saniolar kendilerini.
Evli olsun bekar olsun koza demedg yasatmadg kalmiyor kadın sktr edince aglak olup magduru oynuyorlar hc bn nerde hata yaptm diye dusunmuolar kendi hatalarını görmüyorlar21 Yorumla- +1 yıl
Ağzına yüreğine sağlık
Ben terk edildiysem şahsen o kadar da kendimi paralamam. Her zaman beni istemeyene ben de istemem mantığı ile hareket ediyorum. Biri gider biri gelir felsefemiz çok basit ve çok net
21 Yorumla- +1 yıl
Yollar ayrıldiysa alçalmaya gerek yok ergen gibi laf sokmalara herkes senin gibi düşünse keşke
Genelleme yapmayalım :D ben gidene dur demem asla kapı orada
21 Yorumla- +1 yıl
Sen mevzuyu biliyon üstüne alma😅
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılGurur yapıyorlardır belkide ki bu kız nasıl beni istezmez falan diye klasik erkek kafası çok girmeyelim 😅
31 Yorumla- +1 yıl
Olabilir😅
+1 yılİstikrarlı bir ilişkide yaşanılan duygulardan ve anılardan hemen kopmak insana değersiz hissettiği zor bir süreç yaşatır. Sağlam kişilik sahibi ve zeki insan mümkün olan en hızlı arınma ve yok sayma dönemine geçmeli. Değmeyecek birileri için üzülmek insanın kendisine yaptığı haksızlık olur.
20 Yorumla
+1 yılOlay bence cinsiyetten çok kişilikle ilgili.
Kişisel gözlemim, bağımlı profildeki tiplerin, takıntılı tiplerin ve özgüven eksikliği olan kişilerin bu eğilimde olduğu yönünde.
22 Yorumla- +1 yıl
Bugün benzer bi konuda bir cevap yazmıştım, onu da iliştirivereyim...
Titriyorum. Ne yapacağım? ↗ - +1 yıl
Evrt
+1 yılErkek kendisine toplumsal dayatmaların aşıladığı erk gücünden dolayı önceliği hep kendinde ister ve hep isteyende terk eden kendisi olmak zorundadır onun gözünde. Erkeklik gururu diye kavram da bu sebeple yerleşmiş bir kalıp. Ataerkil toplum tarihi etkisi tamamen. Psikolojik olarakta takıntı ve narsistlik etkisi.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılMevzuyu bilmiyoruz. Adam sevmiştir, terk edilmek garip gelebilir. Bazen daha iyisini bulanda çekio gidebiliyor. Kadınların başınada çok gelir bu tip terk edilmeler. Bu kadar acımasız olma🙂
13 Yorumla- +1 yıl
Ben ve acımasızlık hep merhametimden kaybettim
- +1 yıl
Daha dur yaaa 23 yaşında, hayatının baharındasın. Merhametli, iyi olmak her zaman kazandırır. Hislerine güven..
- +1 yıl
Evet😇
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bir insanı en iyi ayrılırken anlarsın içinde ne varsa saklı tuttuğu ortaya çıkar.
Adam olan ayrılıktan sonra bozmaz kendini.24 Yorumla- +1 yıl
Seni tanıyorum ve en sevdigim özelligin bu
- +1 yıl
Ahagag Adamm😅
+1 yılOrtada bariz bir sebep yoksa aldatma gibi bence kabullenmemek oldukça normal sonuçta ortada bir sevgi bir bağlılık yaşanmışlık var yani sadece erkek için değil bu her iki cins içinde aynı tabi ayrılık iyi veya kötü bir karar olur o ayrı ama sevdiğin bağlandığın bir insandan ayrılmak hiçte kolay değil.
10 Yorumla
+1 yılbirisi hayatımdan çıkmak istiyorsa aramam sormam yazmam. yolda karşılaşsam farklı yöne dönerim sorun etmem. erkekler olarak ele almayalım genelleme yapmayalım lütfen. zira bahsettiğiniz özelliklerde kadınlar da var :)
20 Yorumla
+1 yılKendilerini bir bok 💩💩💩 sanıyorlar ondan sanırsın hepsi Brad Pitt
22 Yorumla- +1 yıl
🙄😅😅😅
- +1 yıl
Değersiz insanlara değer vemememek gerekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılığı kabullenmek ve yeni hayata adapte olmak gerekir. Bazen ilk başlarda felaket gibi görünen kararların zaman içinde doğruluğuna şahit oluyoruz. Ayrıca bir kadın, erkeğe verdiği değer kadarıyla ilişkiye sahip çıkar. Kadın bitti diyorsa gerçekten bitmiştir. Israr etmek veya çirkinleşnek sadece erkeği her anlamda aşağı çekecek bir hamle olur ve biz erkekler olarak her gün yukarıya doğru ilerlemeye ve gelişmeye devam etmeliyiz.
00 Yorumla Çünkü erkekler bir ilişkide yola çıkıldığında geri dönmek istemiyorlar şöyle düşünün bir oyunu oynadınız baya bir seviye geldiniz o oyuna yeniden başlamak istermiydiniz tabiki hayır çünkü herşeyine alışmışsınız kokusuna tenine huyuna suyuna yeni bir kişiyle yeninden yola çıkmak zordur düşünsenenize bir parktan geçiyorsunuz orada anısı var onunla hayal edilen başkasıyla yaşanmaz kızlar biraz taş kalpli anlamaz çok kıskanırsın kanka olursun hiç kıskanmazsın güzel kardeşim olursun babalarının kendilerine bilmem kaç yılda yaptıklarını bir erkekten hemen isterler ama öyle olmuyor bir erkek bir kız gibi olamaz demiyorum ki kızların hiç sorunu yok ama erkeklerde yük daha çok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYerine yenisinj bulamadığı için , bulunca arkasına bakmaz 🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur. sdsds
- +1 yıl
😊😊 tabiii bir de doyamadığı için kabullenemiyor olabilir ama, böyle olması cirkeflesmeyi gerektirmez
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Başta bocaliyorlar ama unutuyorlar. Nişanlanip, evleniyorlar bile:)
14 Yorumla- +1 yıl
Bizde evleniyoz knk evde kalmiyoz
- +1 yıl
Hayır kimse beni bağlamaz evlilik kısasa kısas yapilacak kadar basıt degil.
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kimler kabullenebiliyor ki 😃 tek tarafa yönelik bakmayalım sadece
14 Yorumla- +1 yıl
Sus konusma sen😅
- +1 yıl
Ben terk edilen erkekler adına konustum terk eden degil
Güzel soru haberlere felan da çıkıyor boşanmak isteyen karılarını nasıl katlettikleri bence gereksiz bir şekilde fazla olan egolarına yakıştıramıyorlar (bazı erkekler istisna)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Bu sadece erkeler de yok, kadınlar da kabullenmiyorlar. Bir insanın asıl karekterini o insandan ayrıldığın zaman öğrenirsin zaten. Kendi karakterini net belli eder.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne demek kabullenmiyor? Yanlış adamlara erkek diyor olabilir misiniz?
12 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla baci her zaman kadinlardan yanayim amaa şu sitede sabah akşam araliksiz iki sorudan biri; "erkek arkadasim her yerden engelledi nasil ulasirim? " Terk etti nasi geri döner?" Ayrildik nasil tekrar kendime asik ederim? Her gün soruluyor. Erkekler daha umursamaz. Istisna olsa da. Ama ben kadinlarin daha cok kabullenemediğini dusunuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünümüz insanları kadın erkek farketmeksizin o kadar boş ki. Bir insanı yarı yolda bırakmayı bile marifet sanan bir genç toplumla yaşamak zorundayız. Bu nesilin insanı değilim ya. Kesinlikle değilim 🙏🏻
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılcinsiyetçi bir biçimde bu olayı ele almak yanlış aslına bakarsan, kabullenemeyen kadnılar da var kabullenebilen erkekler de karekter meselsi bu
10 Yorumla
+1 yılYok yere terk ediliyorsa üzülür doğal olarak. Seven insan umut eder. Kolay bir şey değil. Seven üzülür sevmeyenin umrunda olmaz.
10 Yorumla
+1 yılkaybetmeyi sevmiyorlar bence, gurur meselesine dönüyor
20 Yorumla
+1 yılBunun kadını erkeği yok bazı insanlar bunu kabul etmiyor çirkinleşiyor komik duruma düşüyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılNamus meselesine çeviriyorlar bu yüzden hazmedemiyorlar
20 Yorumla
+1 yılÇünkü hep onlar terk edermiş ve onlar aldatırmış gibi gereksiz düşünceye sahipler. Bir de kendilerini fazla önemli zannediyorlar. Biri için önemli olmadıklarını anlayınca da morarıyorlar ve bunları da grururlarına yediremiyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bir kadın erkeği terk ediyorsa ya başka bir erkek girmiştir hayatına ya da karşısındaki bireyin kendisine değer vermediğini düşünüyordur. Sonuçta kadınların ruhundan anlamayan bir erkek hiçbir kadınla mutlu olamaz bu dünyada..
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekler egemen olmak ister ilişkide ve egemen olamayınca öfke basar onları..
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nasıl kabullenmez ki. Zaten belli yaşanmışlıklardan sonra o noktaya gider
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bencil Kibirli Olan Kabullenmez kız istemiyorsa zorlamamak gerek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılBen rededilmeyi kabullenemedim onun gibi kimseye sevdalanmadim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. Cinsiyetçi bakmamak lazım bence genel olarak insanlar gururlarına yediremez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEgoist, narsist, özgüvensiz, kibirli, kaprisli oldukları için. (Tüm erkeklere demiyorum)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu sadece erkekler degil kizlar da yapiyor fiftiy fiftiy
10 Yorumla
+1 yılSiz yanlış kişileri takıntılı olanları tercih ediyorsunuz sorun erkeler değil siz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bunun erkeği kadını yok terk edilen kimse kabullenmez kolay kolay 😂
10 YorumlaBiftek erkekler değil genel olarak insanda bir kabullenememe itiraz isyan süreci oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an fair play ruhundan çıkıyorsun ama hanimefendi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. genelde buna hazır değiller de ondan bekelemdikleri zamanda oluyor
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkek ilişki başında alfadır. Kadın onu kullanır beta yapana kadar uğraşır. Etinden sütünden kemiğinden yararlanıp sıkıldıktan sonra direk bırakır. Doğanın kanunu.
10 Yorumla
+1 yılHırs yapiyolar sadece sevdiklerinden değil yani (Her erkek için geçerli değil tabikide genelde ezik erkeklerde görülen vaka)
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru
Terk edene neden die sormam ne kabullenmemesinden bahsediyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl😀 Kim se kimseyi zorla kandırmıyor inanmak istediği için kanmıştır
10 Yorumla Sahiplenme hissi güçlüdür çoğunda. Kaybetmeyi kabul edemezler.
10 YorumlaEx. peşimden 2.5 ay koşmuştu... Bende pek sevgili yapmam hani ilerdede kız aramiyim dedim bununla sevgili oldum. 2. Haftada hiçbir şey demeden terk etti. Açıklama. bile yapmadan... Sonuç tanrı beni sınamış oldu. Acele etmemem gerektiğini gösterdi. Ben kabullendim ama terke edildiğimi değil onun ve birçok kızın beni haketmediğini...
00 Yorumla
+1 yılKızlar Erkekler Demeyi Niye Bir Türlü Öğrenemiyorlar Dostum O Bazı Erkekler Makülen Veya Normal Erkekkk Seni Umursamaz Bile Çünkü Sizin Gibi Zayıf İnsanların Ne M @ L Olduğunu Biliyorlar Kapiş ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Aynı durum kadınlar için de geçerli tüm erkeklerin Allah belasını versin diye girişiyorlar. Bu yüzden erkek kadın değil kişilik meselesi daha çok.
00 YorumlaBu gerçeği kabul etmek zorda olsa saygı göstermemiz gerekiyor ayrılık da sevdaya dahil. Bu işi çamurlaştıran taraflar oluyor ama olgunca bitirmek en güzeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler sadece gerçekten sevdiği nankörleri terk etmek istemiyor yoksa hepsi için de terk etmek gayet olası bir durum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbencede gidene dur denmez ki kapı orada ama kalıp mücadele etmek istiyorsa olur neden olmasın bencede genelleme yapmayalım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Benim için biten bitmiştir net şekilde. o ayrılsın ya da ben ayrılayım hiç farketmez. Sonuçta ben de özgürüm karşımdaki de. anlaşamıyorsak bitmesi daha hayırlı
00 Yorumla
+1 yılSabah Trip
Öğlen özür diletme
Akşam ayrılıp kıymet bildirme
Günlük Kezban Ego Besleme Öğünleri
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi