Hayırlı sahurlar
Erkekler neden ayrılığı kabul edemiyor?
Hayırlı sahurlar
Yani doğru düzgün insan seçemeyip daha sonrasında da birkaç kişinin yaptığını tüm Türk erkeklerine mâl etmeye çalışan birisi mümkünse Türk erkeği tercih etmesin zaten.
Tüm Türk erkekleri de kollarını açmış seni bekliyor ya zaten.
Sakin ol 😅
Gayet sakinim zaten olanı yazdım.
İlişkilerde kadın ve erkeğin bakışı farklı oluyor. Kadınalr tanıyıp ilerleme peşinde iken erkekler ilk tanıdıkları andan itibaren "bu benim eşyam" psikolojisine giriyorlar. Elinden eşyası alınan çocuk gibi kontrolsüz davranmalarının temelinde bu yatıyor. Kadınlar sevgilim diye anarken erkekler benimki der çoğunlukla. Bu sebeple ilişkiye başlamadan önce sağlam bir psikoloji ve karakter incelemesi şart.
Çocuk gibi kontrolsüz kesinlikle doğru tanım. Üstelik her fırsatta aramızda bir şey olmadığını söylememe rağmen sırf ilk görüştüğü kız olduğum için anlam yüklemiş bir de bunu söylediğimde istediğin zaman beni kovabilirsin diyordu. İnsan gibi söylediğim halde hakaretler, zayıf noktalardan vurmaya çalışmak bence tam anlamıyla karaktersizlik. Ve bu ilk de değil bunu yapanlar kişisel tecrübeme göre nerdeyse yarısı. Bu denli kontrolsüz olanı ilk defa gördüm ama gerçekten şok edici.
Ailede eğitim olmadımı öğretim yetersiz kalıyor, toplum olarak eğitmek zorunda kalıyoruz ve bir çürük elma sayısız elmayı çürüterek kendisine benzetiyor.
EİG için teşekkür ederim.
Rica ederim ben yorumların için teşekkür ederim
Rica ederim.
Kendini geliştirememiş, böylesi ile evlensen ilerisini düşün yani, Allah korusun eşini öldüren bunlar işte, iyi çocuk yetiştirmek gerek, merhametli çocuklar ve hayır cevabına alışkın
Cevap
19Cevap
Boş iş ya böyle işte yaparak bazı kişilerin g. tleri kalkıyor cok güzel veya kusursuz sanıyorlar kendini kişide kendini düşürüyor.
Kesinlikle katılıyorum bence de
mesele bir cinsiyetin ayrılığı kabul edememesi değil sadece sevgiye vurulan darbe bu yönde canının yanıyor olması
Canı yanıyor olması bir kişiye hakaret etme hakkı vermez 😊
Öyle sevgi yerin dibine batsın, şanslıyım bence hastalıklı birini erken fark ettiğim için
Ayrılmayı hazmedemezler genelde ağlatma adamı ya 😂😂
Henüz bir şey yapmadım, herkes kötü davranışın sonucunu çekmeli hukuk yolu halen açık 😅
hocam yanlış tercihlerinizi bizlere yıkmasanız mı acep
Evet güncellemede gerekli açıklamayı yaptım 😊
Bizim ne suçumuz var ben şarkı dinliyom kendi kendime
Ayrılığı kabul edememe mi. Ortada ayrılık var ben mi kabullenmeyeceğim. Çoktan uzaklarda olurum bile ayrılıkla ona başarılar
bir çomar peşimde diye ego kasmaya calisan Türk kizindan koşarak kaçtık
Çomar sevdalısı bir kezbanın yakarışlarını dinlediniz arkadaşlar. Bize ne * . k senin köylü, keko seçimlerinden. Senin gibi kezbanlar bize yaklasmasin zaten egoya bak. Hahaha.
Keşke tüm kızlar sen gibi olsa hepiniz uzaklassaniz
erkekleri degil secimlerini sorgula :)
Bazıları bukalemun gibi emin ol anlamak nerdeyse imkansız, eminim sen de denk gelmişsindir yine de tavsiye için teşekkürler 😊
bilmem sonrasini konustugum ya da anlattigim bir sevgilim hic olmadi olamazda :) bol sans
Sevgilim değil zaten sadece rahatsız edici bence böyle şeyler
Kuyruk acısı vardır, normal bir insan kendisini istemeyen birini zaten üsteleyip istemezdi.
İstenmediği bir ilişkide niye ısrar ederler hiç anlamam.
Güzel bir kadını kaybetmeyi hazmedemiyordur
Yoo istenmediğim yerde gölgemi bile bırakmam
Ben şurda Çayımı iciyorum benim ne sucum var
Ona erkek denmez kusura bakmayın
çoğul konuşma kızçe herkes aynı değil.
Bazıları kaldıramıyor iste
cünkü erkekler
Takıntlı o zaman o
O öyle benim ne suçum var kezban yenge
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?