Selâmlar!!
Erkekler neden ayrılmak istedikleri halde karşı tarafı yıldırma politikaları ya da ara verme bahaneleri sayıp açıkça ayrılmak istediklerini söyleyemiyorlar...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Erkekler neden ayrılmak istedikleri halde karşı tarafı yıldırma politikaları ya da ara verme bahaneleri sayıp açıkça ayrılmak istediklerini söyleyemiyorlar...✔
#Acid_Qeenn.🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Böyle bir tespitim olmadı hiç. Böyle bir durumda kadının da anlaması lazım zaten ilgisiz bir insan ile kalmak çok gurur yıkıcı bir durum
Yedekte tutma çabalarından ötürü bence ya da benden sonra kimseyle olmasın düşüncesinden ötürü. Belki de gerçekten ayrılmak istemiyorlardır, harem hayatı yaşamak istiyorlardır ama detay kısmında ifade edilen içerik de farklı şimdi, belki de kırmak istemiyorlar, sonuçta ayrılık konuşması yapmamak, bilhassa gözlerinin içine bakıp o konuşmayı yapmak öyle kolay değil, en sancısız şekilde ayrılığa hazırlamak istedikleri için ya kendilerinden soğutmayı (kendileri terkedilen olmayi vicdan azabi çekmemek için) tercih ediyorlar ya da ''ara verelim''sözüyle ayrılığa hazırlıyorlar. Çünkü karşılarında ağlayan, krizler geçiren bir kadını teskin etmek ya da sonrasında kendilerini kötü hissetmemek için açıkça ayrılmak istediklerini söylemiyorlar bence. Belki başlarını ağrıtmak istemiyorlar, belki de vicdan azabı çekmek istemiyorlar ya da var
Olanı da kaybetmek istemiyorlar, çoğu erkek uçkuruna düşkün malum. Elindekini tamamen kaybedip, bir başkasına bırakmak istemiyorlar
Çünkü kadınlar yalnız kalmaz kadın bir erkeği bıraktığı zaman başka erkeği kolayca bulabilir erkekler kadın düşkünü olduğu için kadınlar yalnız kalmaz ama erkek bir kadına elde edebilmek için kırt takla atar onu da edip edemeyeceği Garanti değildir o yüzden elindekini kaybetmek istemez
Ayrılmakta bir secimdir bazen sonucu ferahlık getirir daha iyi bir ufka insanın kendisini keşfetmesini ve farketmesine yol açar. Ama bunu gerçekleştirecek bir cesareti yoksa esir, bağımlı olur. Bu yüzden soyleyemedigini düşünüyorum yani cesaretsizlikten, yedekleme duygusu.
Hoşlandığımız kadınlara hislerimizide söyleyemiyoruz çoğu zaman alacağımız tepkiyi kestirmediğimizden, muhtemelen kadının hışmına uğramamak için söyleyemiyordur1😅
:D ben hiç ayrılmak isteyen taraf olmadığım için bilgisizim ama şöyle nedenler olabilr:sıkıldım, başkasını buldum demeye yüreği yetmez bahane arar lale
Bu aslında böyle, özellikle evlilikte bir kadın evi terk etmedikçe erkek boşanmaz
Sorun benden çıkmasın diye yükü kadına atıyorlar. Sen zorladın sen bu duruma getirdin sen istedin diye.
Bahanelere sıgınan ucuz insanların işi baharı ne üretmek gereksiz karsılıklı acık acık konusulması gerekir... 🥂
Erkekler zor bırakır çabuk unutur, yeni manita bulana kadar. Kızlar çabuk bırakır, zor unutur yeni manita bulsalar bile. 🙂
Karsi tarafta hakkinin olduğunu düsunup cekinedebilir sıkılabilir ya da panik yapiodur karşısindakinin vereceği tepkiden...
Ne zaman ki güven oluşuyor tam sırlarımı paylaşıyorum bi bakmışım ki tek başına kalmışım
Açık kapı birakmak için olabilir 🤭
Hiç öyle bir erkek tanımadım bilemeyeceğim.
Korktukları için
Erkek değildir o 😄
Bilmiyorum🤷♂️
Elde dursun
Korkarlar
Üzmemek için