Selams
şöyle bir tez var; erkekler ilişkiyi bitirmez sizin bitirmenize sebep olur.

kural 1
Selams
şöyle bir tez var; erkekler ilişkiyi bitirmez sizin bitirmenize sebep olur.

kural 1
Korkaklar her konuda olduğu gibi açıkça konuşamayacak kadar acizler. maalesef.. böyle erkekleri seven bizler de hala inatla seviyordur düzelir mantığı ile devam ediyoruz. Halbuki olmayan karakter nasıl düzelsin ki.. hep iyi bir yol arıyoruz sevdiğimizden sevmek bize ne kadar zarar veriyor 😒
centilmenler de ondan:) kadına herzaman terk edenin kendileri olması fırsatını sağlayarak dış çevrenin gözünde terk edilmiş veya katlanılmaz kadın imajı oluşturmayız... bir de erkekleri kaba ve düşüncesiz diye tanımlar kadınlar.. oysa ki gururunuz kırılmasın diye neler yapıyor erkekler.. 🤣🤣
Üzülür düşüncesiyle aslında ama bilmek gerekir ki söylemeyip devam etmek aslında karşımızda ki kişiye daha çok zarar vermiş oluyoruz. Çünkü daha çok umut bağlıyor zamanla.
Rica ederim ☺️
Sorumluluk alamayan insanlar bitiremiyor.. insan ilişkilerinde de böyle oluyor. Gereksiz bir şey. Karşı tarafı çok daha fazla yıpratan sürekli acaba dedirten bişey. Ben dışardan görüyorum ama içerden görmüyolar bu çabayı
Evet sorumluluk alamama
Aah ah onlar sorumluluk alamıyo diye olanlar🙄
💁♀️ yol vereceksin mecbur böylesine
Tabii ki ama benim şahit olduğum sürünmeye başlayana kadar devam ediyorlar
Doğru tespit 😏
Cevap
29Cevap
Cidden bazı erkekler böyle, herhalde söylemeyeyim öyle dursun diye düşünüyor.
Karşı taraf bitirince ondan ayrılmak ve tekrar denemek isterse bile tenezzül etmemek için sebebimiz oluyor. Hoşlandığını hissettiren flört eden kızlara bile içime sinmiyorsa kendimi soğuturum. Güzel yanlarımı göstermem kendi keşfetmesi için beklerim keşfedemiyorsa tuhaf gibi kelimeler kullanarak sağlıklı hatta yararlı şeyleri ona kötüymüş iticiymiş gibi manipüle ederim normalde çekici gelecek ve yarayacak şeyler bile ona abes gelir ve kendi uzaklaşır en kötü sessizliğimle belli ederim ilgimin azaldığını veya olmadığını uzaklaştırırım. Aynı anda birden fazla kıza umut vermem iyi geçinirken yanlışlıkla umut verdim mi yanında başka kızlardan bahsederim genelde tebessümleri kayboluyor ve benimkini de kaybetmek için çabalıyorlar ama amaca ulaşmak için her yol mübahtır (ya da değildir) deneyerek öğrenmek gerek. Vay be ben de iyi miyim kötü müyüm anlayamadım şimdi. Bağlanmamak için bir kız gereğinden fazla çekici geldi mi mesafe koyarım. Endişelerim olur maddi geçim sıkıntısı vb. Yarın yokmuş gibi eğlenemem bir kişiyle. Neler de yaparmışım ben. Daha güzel kelimelerle öyle anlatırdım ki yazık sana bunu mu yaptılar derdiniz ama üşendim ve karalama kampanyası yaparsam nasıl görüneceğimi merak ettim kendimi kötü tarafa itince de tam bi... gibi geliyor kulağa.
Yoo söylüyorlar bazıları kaçak dövüşuyor yedekleme adina🤣
Korktukları içindir
Bir erkeğin, birlikte olduğu bir kadından ayrılmak için elinde yeterli sebepleri yoksa söyleyemez.
Bu ilişki uzun bir zamana yayılmış bir birliktelikse erkek için ilişkiyi bitirmek daha da zorlaşır
Ve genellikle erkek ayrılmak yerine kaçmayı ve uzaklaşmayı tercih eder.
Karşı taraf ayrılsın diye bekler.
Ayrılığı bile kadına yüklemeye kalkar
Beta erkek davranışı diyebiliriz.
Bu duruma.
Alfa erkek ise ayrılığı bile çok onurlu bir şekilde sonlandırir
Bende bilmiyorum bu devirde ki erkekler de kızlar da bir garip bu nesilde doğduğum için kendimden utanıyorum resmen
Vicdan yapacaklar işte o bitirdi ben bitirmedim diyerek :D
Bazıları hemen her kavgada ayhh bitti triplerine giriyor flglfödl
shdhs :D o bazılarını Allah alsın djsjdj
Alsında bize denk gelmesin dlflslls
Alsın yeniden fışırtsın :D
El altında dursun ne olur ne olmaz diye düşünüyorlar.
Çok düşünceliler yaf 💁♀️
Biz bitirelim diye uğraşıyorlar sonunda biz bitiriyoruz, oda ohh be nihayet deyip gidiyor😃
Aa evet sonra şey diyorlar eşe dosta “ben bitirmedim, o bitirdi” 😕
😏 çözmüşüz bence
İşimize gelmiyor. Ben değil o ayrıldı demek daha kolay :)
Dürüstlüğünü konuşturdu yine 😅
😌 neyseki hemcinslerini ele veren erkekler mevcut djdj
Verdin sus 😃
Niye söyleyemiyorlarmış acaba :D ben söylerim sjajs
Hem de sen Gökii, yapma pls :D ben bile inanmadım buna
Öyle düşünüyorsun tamam ama bunu eyleme dökmek yani ayrılmak istediğini söylemek erkeklere zor geliyor
Yani en nihayetinde :D sosyetic haklısın yazmak zor değil sjjs
İnatla yazmıyor
Alacağın olsun Göki 😃 bu devran döner elbet
Her konuda olduğu gibi djdj
Ay ne ayrılmayı düşünmesi amele sümüğü gibi yapışıyorlar 🙄
shjssh sabah sabah kahkaha attım 😃
Biz söyleyemiyoruzki kadınlar rahat söylüyor 😀
Niye söyleyemiyorsunuz işte?
Bu konuda biraz merhametliyiz belkide kırıcaksa karşı taraf nasıl kırıyor onu izliyoruz.
Merhamet mi bu? Ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum, gidip aldatayım falan :D hep merhametten
Tamam işte kadın başkasıyla olmaya karar vermiş ayrılmam gerek diyip noktayı koyuyor🙄 erkek zavallı aldatamıyor sadece o kadına kalmış merhametliymiş gibi davranıyor 😂
Şimdi ağlamaya gidiyorum bi de rakı içeyim :D gelecem çok dertlendim bu erkeklerin haline çok üzüldüm
Siz kendi halinize üzülün 😏
Olur mu ya, size ne merhametsizlik etmişiz öyle hdjd
Kolay mı seni deli gibi seven, yüzünü görünce gözleri parıldayan o kalbi kırmak. Sinyaller veriyoruz.
Size sinyal verilse hoşunuza gider miydi? Ne saçma şeyler
Evet ben o sinyalleri alıyorum. Beğenmediği huylarınmi, özelliklerimi bir kez belirtmesi yeterli. Üzerine düşünür ve düzgün davranmaya çalışırım. Eğer yapamazsam da belirtirim. Saçma olduğunu düşünmüyorum. Denge ve uyum.
Anladım
Evet kesinlikle çok doğru, bizi zorlayarak öyle bir noktaya getiriyorlar ve biz de bunun farkına bile varmadan ayriliyoruz.
yanlış bir tez, mantıksız insanlar dediklerin, mantıksızlıkla nasıl mücadele edicen, güvercinle satranç oynayabilirmisin :D
korkaklar.
kötü olmak istemiyorlar. kadının canından bezdireyim bi de suçlu çıkartayım o ayrılsın derdindeler
cesaretsiz erkek modeli..
ne kalmaya ne gitmeye gönlü vardır
bu da karsindakini bir sey yerine koymadigi icindir
belirsizlik degersizliktir
Aslında bu bir nezakettir. Ben istifa etmeyeyim sen beni at, gibi bir şey.
Yarı yarıya dogru, ve çünkü aldatir ya da soguk davranir cunku korkaklar
Ben tipsizim valla hiç sevgilim olmadı ki ayrılayım.
Başka birini bulana kadar söylemezler bulunca söylerler.
kenarda durun diye umuyoruz
biraz takılıp döneceğiz
"Bu ilişkiyi ben değil, sen bitirdin. Sen bu ilişkinin katilisin bla bla" diyorlar işte
Erkekler kızlara kıyamaz üzülmenizden incinmenizdsn korkar 😊
Öyle bir şey yok bu kızların kendi uydurması sadece
Benden çıkmasın senden çıksın kimse senin yüzünden demesin kafası
tez doğru işte ne olurdu açık ve net olsa olmazz kasacak illa
Bende bilmiyorum hep ara verelim diyorlar sanırım ayrılınca bir daha dönemeyeceklerini düşünüyorlar ara verelim diyince bir daha geldiklerinde kabul ederiz diye düşünüyorlar 🙄
Bitmeye neden olan davranışa sebep olurlar sonra da ayrılınca kadına kalır suç
Kadını en güzel hâliyle hatırlamak için.
Karşısındakini kırmamak için erkekler biriktirir öyle terk eder
Yoksa onları kim pohpohlucak dkdk
Evde bulgurdan olmayalım muhabbeti mi bu
Oda var tabii ki asıl sebebi erkeği aslan yapan kadındır erkek kadını olunca kaba tabirle kükrer özgüvenli olur daha güçlü olur daha sağlam adım atar daha sorumlu olur o yüzden sanmayın ki bi erkek kadınsız bi yere kadar daha fazla kadınsız yapamaz allahta yaratılış gereği erkeğide kadına muhtaç kılmış içinden gelen bişey sonuçta bu
Şimdi “erkekler kadınsız yapamaz mı” diye soru açsam bütün erkekler amaaan ne gerek var onlara yazacak :D jsjs
Tamam işte gurur yapacaklar jsjs her zaman gururda iyi değil dürüst olmakta erdemliktir bükemediğin bileği öpeceksin diye bi tabir var ne kadar kendimizi kandırsakda bu gerçektir
ahahaha linç is loading
Bişey olmaz skdk sen soru açsana erkekler kadınsız yapamaz mı diye çok merak ettim bende 😃
Merak etme, ben biliyorum öyle görüşler gelecek djd sonra beni linçleme girişiminde bulunacaklar uğraşamam
Ben varım rahat ol sen sjsjj
ahah ben zaten rahatım o bozulsun istemiyorum
Ondan hiç şüphem yok pabuç bırakmazsın kimseye ama yalnızda değilsin onuda söyledim yani yinede sen bilirsin eğlenceli olacaktır 😀
Alla alla öyle bir şey mi varmış
Ben diyorsam, vardır 😃
Ney galiba
Karşıdakini kırmamak için
Alakası yok knk 😅
İşte ben bitirmedim o bitirdi pis kadın :D diyebilmek için
Gerekiyorsa yapılır kimse kendi yeri doldurulmaz sanmasın
Suçu sana yıkmak için ilerde başına kalkılmaması için veya geri dönme sebebi olsun diye olabilir
Kızlar daha beter o konuda
Totosu yemez bazılarının
Son bir jübile için
Yazmamayı daha çok tercih ederler.
Yoo söylüyor
hayır söylemiyor
Bu tamamen kızlara özgü bir durum
Bilsem söyleyeceğin ama
Söylemek zor.
Kıramıyorlar.
Kırmamak icin
Cidden öyle