Ben de karşılaştım ve etrafımdaki erkeklerin çok büyük bir kısmı da buna maruz kalıyor bunun sebebi nedir
M. l oldukları için
Ego için erkeklerin duygularıyla oynamaktan bile çekinmezler, ego icin
Ben de bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
TR'de bu durum o kadar yaygın ki, kızların çoğu erkekler şöyle böyle der ama büyük oranda hemen hemen hepsi bunu yapar. Eğer çaresiz durumda değillerse tabi onlar ayrı istisna örnekler. Bizim TR insanı doyumsuz çünkü diğer her şey de olduğu gibi görmemişlik niye en çok biz de var mesela onla aynı sebebden. Senin istersen iyi bir işin olsun saygın biri ol beğendiğin biri varsa ve o da az buçuk sinyal vermişse yine bunu yaşama ihtimalin çok yüksek şaka gibi ama gerçek. Bence bunun asıl sebebi yetiştirme tarzı ve toplum yapısıyla alakalı erkek kız ilişkileri düzgün öğretilmiyor üstüne ayıp denen saçma bir kavram var. Gelişmiş ülkelerde ilişkiler daha straight bu yüzden.
Yaw bu cahil kızlar biz erkeğe açılamayız ancak sinyal verebiliriz diyorlar erkekler buna eyvallah diyip sinyali görüp açılınca bu sefer de arkadaş olarak görüyoruz diyorlar. Bunlar adamı kanser ederler Allah böyle yapan kızların belasını versin hatbiden yaaa
sorma valla avrupa kafasına sahip kız yok var ama %0.1 falan onları da bulman zor
O karı seni engelledi mi?
evet muhtemelen sildi
Söylediklerimizde ne kadar haklı olduğumuzu görmüş olduk.
Psikiatrik vaka hepsi sen bana güven bu konuda
toplum yapısı yetişme tarzı yüzünden böyle hepsi
Evet öyle, ama ağzının payını da verdim ona 😂😂
kanka sana çok garip bir şey söylücem date uygulamalarında bir TR'yi dene bir de mesela Rusyayı dene 500 kişi profilimi inceledi mesela bunun 450'den fazlası Rus Türkler 10 tane bile yoktu sanırsam
O hangi uygulama yaw?
sana tavsiyem slav memleketleri denemen iyi çocuksan zaten ilgi görürsün orada
Bir sürü uygulama var dene birilerini işte Tinder olur Badoo olur Bumble olur Okcupid olur
Boo en son kulladığım uygulama o güzel bak
Yaw önce dil öğrenmek gerek. Yurtdışına direkt çıkmaktan bahsediyorum öyle uygulama ile vakit kaybederiz anca
e tabi oraya gidicen bizzat reel tanışcan öyle yürür güzel harbiden
uygulama da aracı olcak
Anladım, ama yine de sağol bakarım dediğin uygulamalara
Her insan öyle değildir ama ego yüzünden olacağını sanmıyorum korkuyor olabilir yani onu bırakacağından çünkü biz kızlar erkek gibi fazla gurur yapmayız ama erkeklerden hoşlanıyor olsak bile güven sorunlarımız var güvenimiz sarsıldığı için kolay kolay sevgili olamıyoruz.
Madem kız korkuyor ve bir ilişkiye hazır değilse erkeğe neden sevgi sinyalleri veriyor? Neden duygularıyla oynuyor o erkeğin?
Duygularıyla oynamak değil o sevgisini hissettirmek
İşte sevgisini hissettirip sinyal verince erkek açılıyor. Kızlar erkeğe açılmıyor ve biz kızız açılamayız ancak sinyal verebiliriz diyorlar. Sinyalden sonra da erkek gelip açılınca arkadaş olarak gördüğünü söylüyorlar.
Bu yüzden kendini de bizi de kandırmaya çalışma bu bildiğin erkeğin duygularıyla oynamaktır
Sinyal verebilir erkeklerde öyle yapıyor ama dediğim gibi işte aklına yaşadığı şeyler geliyordur güveni sarsılıyordur ya da başka bir açıklaması vardır kimseyi dinlemeden ön yargı ile yaklaşma
Valla size bir tavsiye vereyim ya erkeklere yakın davranmayın ya da eğer yakın davranıyorsanız da arkadaş kelimesini sık sık kullanın ki sevmediğinizi anlasın erkek. Çünkü erkeklere seviyormuş gibi davranıyorsunuz arkadaş gibi yaklaşınca dahi. Aslında o ince çizgi de bellidir de siz duygularıyla oynuyorsunuz da hadi neyse konuyu çok karistirmayayim
Erkeklerde öyle ayrıca erkeklere 1 kız yetmiyor
Valla bana bir kız yetiyor ama işte o yüzyüze açıldığım aptl kız kabul etmedi işte. Onu gerçekten istemiştim direkt ciddi düşündüğümü bile söyledim ama aptl sinyal vermesine rağmen kabul etmedi. Ve başka hiçbir kıza da yanasmadım 6 aydır
Bak demek ki her insan bir değilmiş.
Her erkek bir değilmiş mi demek istiyorsun
Ama kızların neredeyse hepsi aynı
Hayır ben öyle değilim benim gibi olan bir çok kız illa ki vardır
İnşallah dediğin gibidir ama ne hikmetse ben pek karşılaşmıyorum. Acaba dindar olmayan kızlara yaklaştığım için mi böyle?
Söylesene dindar mısın?
var ama onlar %0.1 falan tüm kızların TR'deki
Sayılır işte kapalıyım
Haaaa tamamdır.
Hihim
Memleket?
Güneydoğu tarafı
Ben de şu an o civardayim 😂😂
Nerdesin
Önce sen söyle 😂 ya da gizliden çık sana istek atıp özelden yazayım burdan kendimi göstermek istemiyorum
Çıktım istek at
Tamam tekrar gizli yapabilirsin. Ama ilk mesajı da senin bana atman lazım
İlk mesajı ben atamiyormuşum
Ben de bilmiyorum cidden, aslında kız veya erkek iki tarafında öyle bir şey yapmaması lazim çok saçma ya
Benim oda arkadaşım var. Aşık olduğu kız sürekli sinyal vermiş ama farklı erkeklerle el eleymiş de aynı zamanda. Arkadaşım o kıza 5 aydır her gün lanet edip beddua ediyor.
İyyy her gün başkasıyla nasıl oluyorlar ya midem bulandı