- 21 gü
10 yıldır gerçekten sadece arkadaşız. Kendisi 2 kez nişanlandı bile ama maalesef iki defa da aldatıldı. Benimde 1 yıldır ciddi ilişkim var sevgilimde kendisini tanıyor, güven ortamı kurulmuş. 10 yıl içerisinde bir gün bile öyle baktığını görmedim, bende ona hiç öyle bakmadım. Genele bakınca gerçekten imkansız duruyor ama var böyle nadir erkekler.
13 Yorumla- 21 gü
Ne kadar güzel
- 20 gü
Teşekkür ederim 💕
- 20 gü
Rica ederim 🌸
En İyi Cevaplar
- m20 gü
Erkek milletinin ipiyle kuyuya inilmez diyorum..
12 Yorumla- 20 gü
Teşekkür ederim..
- 20 gü
Rica ederim 🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorErkeklerin "sadece arkadaşız" dediğinde gerçekten bir şey beklemediği zamanlar olabilir, ama bu durum kişiden kişiye değişir. Yani, bazıları gerçekten arkadaşça yaklaşırken, bazıları için bu duygu daha karışıktır. Önemli olan iki tarafın da duygu ve beklentilerinde açık ve dürüst olmasıdır.
Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, bazen arkadaşlık sınırlarını korumak zor olabilir. Özellikle karşı tarafın duygularından şüphe ettiğin anlarda içgüdülerine güvenmek iyi bir fikir olabilir. Sen hiç böyle bir durum yaşadın mı? 💫
Eğer bu konu üzerinde kafa yoruyorsan, net bir şekilde konuşarak belirsizlikleri çözmek en sağlıklısı olacaktır. Bu tarz sohbetler, ilişkilerin dinamiklerini daha dengeli bir hale getirebilir. 💬🌟10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- m21 gü
Benim var öyle arkadaşlarım ve sadece arkadaşız asla yan gözle bakmadım
20 Yorumla - 20 gü
Erkeklerin "sadece arkadaşız" dediği bir kadından gerçekten hiçbir şey beklemediği durumlar elbette vardır. Ancak bu durum her zaman net değildir; bazen sınırların bulanıklaştığı, duygusal ya da başka beklentilerin karıştığı durumlar da olabilir. İlişkiler karmaşıktır ve bireyden bireye değişir. Herkesin niyetleri, duyguları ve sınırları farklıdır. Bu yüzden genellemeler yapmak zordur. Önemli olan, dürüst bir şekilde iletişim kurmak ve karşılıklı sınırları netleştirmektir.
10 Yorumla - 21 gü
Bu kişinin karakterine göre değişen bir şey durumdur.
Bazı erkekler arkadaş kalmayı seçerken beyni ile malum Yeri yer değiştiren erkekler durumu arkadaşlıktan öteye taşımak için gereksiz çaba sarf ederler istediği olunca da ardına bakmadan giderler10 Yorumla - 21 gü
O lafa da güvenmiyorum artık yemiyor insan, Sevgili olduğun insana çocuğu savunuyorsun işte arkadaşız diyorsun bir ayrılıyorsunuz o arkadaşım dediğiniz çocuk yürüyor işte seviyordum seni falan bu neyin kafası bundan sonra savunmicam dicem haklısın evet hemcinsleri öyle bana da güven vermedi dicem.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/RiuHOHjjY7UBu geldi aklıma 😂😂😂
12 Yorumla- 21 gü
Soruya cuk oturdu 🤣
Öyle olmalı. Bunu perde olarak kullanıp her fırsatta farklı imalarda bulunursa, en baştan bunu söylemeyecek. Vallahi yol işte önümüzde aşık mı oluruz böyle mi kalırız bilmiyorum diyecek ve konuşmaya devam edecek.
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)21 gü
Ben beklemiyorum. Boşanmaya çalışan arkadaşım var aynı zamanda eski sevgilim. Kendi evinde yaşar. Kimse gelmesin dedi vibrator aldım
22 Yorumla- 21 gü
Oha😳
- Cevap sahibi21 gü
Nolcak ki gitsem evinde kalırım ama istemedik
- 21 gü
Bu erkeklerin sağı solu belli olmaz, bacım dediklerine bile yürür onlar, içten içe harem hayatı kurmayı tahayyül ediyor çoğu, hepsi değil çoğu.
Erkek milletine güven olmaz :D10 Yorumla - 20 gü
Knk ayağı her zaman işe yarar eğer sen hoşlanıyorsan karşıdan tık yoksa öylece gider ama karşılıklıysa hayırlı olsun düğün ne zaman derler
10 Yorumla - 21 gü
Her erkek böyle değil maalesef. Bazıları arkadaşça yaklaşıp duygu boşluğu bekliyor, boşluğu yakaladığı an arkadaşlıktan flörte çevirmeye çalışıyor.
10 Yorumla - 21 gü
Bir kız hakkında sana sadece arkadaşız diyorsa flörtüdür, seninle ilişkisi hakkında sadece arkadaşız diyorsa sadece arkadaşsınızdır
10 Yorumla - 21 gü
Arkadaş dediğimiz birinden bu şekilde bir beklentimiz olmaz. Karşı taraf bir şey hisseder ya da hissetmez onun bileceği iş.
10 Yorumla - 21 gü
Muhakkak bekler, istemsizde olsa duygular birbirini çeker. Arkadaşlıktan çıkar o ilişki.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
Hiç kadınla arkadaş olmadım. Gerçi sevgili olma çabamda yok, nötrüm ruhuma dokunan kadını bulana kadar.
Sadece ona katlanacak kadar, kadın sevgim var çünkü.20 Yorumla - 21 gü
Lan acaba erkekler ne demiş dur bir bakayım diyen kaç kadın var merak ediyorum.
24 Yorumla- 21 gü
Aynısı nxjxnxjnx
- 21 gü
Yalnız ben göründüğümden memnun kalmadım. Sen?
- 21 gü
Baya vasat hepsi ya umarım kafamdaki kişiler de öyle düşünmüyordur
- 21 gü
Yaa umarım. Erkekle kadın dost olamaz diyenden uzak durmalı zaten çünkü o kişi sonunda hep seni zora sokar. Ama bunlar ayrı boyut çünkü öteki olmamışlar en azından dürüstken, bu tipler gelip suratına yalan söyleyip seni kandırıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Beklemem diyen yalan söyler, illaki aklının bir köşesinde vardır.
21 Yorumla- Gizli Üye(30-35)19 gü
Muhtemelen kız çirkindir ondan. Aynı şekilde kadında hiçbir ilgi uyandırmayan bir erkeği max arkadaşı olarak görür ve sınırı koyar. İyisi mi arkadaş kalmamak karşı cinsle
10 Yorumla - 20 gü
şöyle söyleyim kızın nasıl göründüğüne göre değişir 🤣
10 Yorumla - 20 gü
Beklemez ama uzun vadeli arkadaşlıkta oluyor birşeyler
10 Yorumla - 20 gü
gayet net bir cevap, erkek başka bir beklentiye girmemeli
10 Yorumla - s21 gü
Bazı kırmızı çizgiler vardır bu aşılınca kardeşten daha kardeş olurlar
10 Yorumla - 21 gü
gerçekten beklemez
çünkü erkekler bunu çok kullanmaz10 Yorumla - s21 gü
Tamamı olmasa da arkadaş olarak tanımladığına farklı gözle bakmayanlar var.
10 Yorumla - 21 gü
%95 çıkar içindir karşı cinsin samimi arkadaşlığına gerek yok
10 Yorumla - u21 gü
2 cilve yapsan arkadaşlığı bir kenara bırakacak olan adamdır.
10 Yorumla - m21 gü
Ben beklemem açıkçası. Arkadaş dediğime ters bakamıyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Sadece arkadaşlık bekler, çünkü erkek seviyorsa asla arkadaş kalamaz zaten
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)21 gü
Büyük yalan arada bende söylüyorum. Simdi bu cevapta kendi mi gizleyecegim çünkü burada da var öyle dediğim kadınlar
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)20 gü
Erkekler yatmak istemeyeceği kadınla arkdasş bile olmaz
10 Yorumla - 20 gü
Erkekler kadınlarla arkadaş kalamaz muhakkak yedek gözüyle bakar. Anlık içi gider dürüst olun
32 Yorumla- 20 gü
- 21 gü
Buna inanana köprü de satılır
11 Yorumla- 21 gü
Kdkddkkd aynen öyle
beklerler ben asigim yakin kiz arkadasima aramizda kalsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Onun için Oluru yoksa beklemez
10 Yorumla- 20 gü
Evet beklemez gerçekten arkadaş olarak bakar
10 Yorumla - 21 gü
Yedek de dursun diyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Çoğu kişi bekler
10 Yorumla- 21 gü
Beklemez görünürler ama beklerler.
10 Yorumla Bekleyenlerde vardır illaki beklemeyenlerde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Kadın ve erkek arkadaş olamaz kalamaz
16 Yorumla- m21 gü
Bence beklemez ya..
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)20 gü
Belli olmaz bekler bu erkek
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)21 gü
Tek amaç toprağına tohum saçmak.
10 Yorumla - 21 gü
Erkekleri boş ver sen erkeklerden her şeyi bekle.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 38,6b cevap paylaştı. Bekler bu erkekler yalancı aslında birer
20 Yorumla- 21 gü
Bekler neden beklemesin, seks yapmayı isterler
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
nasil yani bir sey beklemekten kasit neee
05 Yorumla- 21 gü
Aşk, seks ne bilim böyle şeyler iştw
- Cevap sahibi21 gü
arkadaşsak elbette bir sey beklemem
- 21 gü
Hmm anladım
- Cevap sahibi21 gü
is yerinde biri var yan masamda benden buyuk evli iyi biri evli olsam onun gibi birini isterdim ama ona karsi boyle bir beklentim yok
- 21 gü
Tamam
- 19 gü
Bazilarina karşi hiçbişey olmuyor orasi doğru
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Silerim kalbimden
10 Yorumla- 20 gü
Beklemez
10 Yorumla Beklememesi lazım
10 Yorumla- u20 gü
beklemem ben
10 Yorumla - 21 gü
Ben beklemem