Ne bu kadınlardan çektiğimiz. Selamlarına karşılık verince hemen başka türlü düşünüyorlar. Erkekler bu kadın hegemonyasından ne zaman kurtulacak?😂

Ne bu kadınlardan çektiğimiz. Selamlarına karşılık verince hemen başka türlü düşünüyorlar. Erkekler bu kadın hegemonyasından ne zaman kurtulacak?😂

Evet olabilirler arada karşılıklı güven varsa olur.. benim de bu zamana kadar kız arkadaşlarım oldu sadece arkadaş olarak.. bir kez bile başka gözle görmedim bakmadım da.. mesafe bildikten sonra olur ki sevgilisi olan kızla da zaten samimi olmam
Olabilir. Benim mesela iş yerinden erkek arkadaşlarım vardır. Yorulduğumuzda birlikte kahve içer konuşuruz ama her zaman aramızda bir sınır olur. Bir kız arkadaşımla olduğu gibi samimiyet kurmam. Samimi arkadaşlığın olabileceğine inanmıyorum. Mutlaka yanlış hisler olur.
istisna olarak tabii ki arkadaş olanlar var ama büyük çoğunluğunda bir taraf hoşlanır platonik kalır veyahut iki tarafta birbirinden hoşlanır zamanla o arkadaşlık ilişkiye evrilir.
Ülkede seviyeli arkadaşlık ve mesafe nedir bilmeyen, arkadaşlık ilişkisi hakkında doğru düzgün bilgisi olmayan insanlar çoğunlukta olduğu için maalesef zor.
Cevap
10Cevap
Oluruz hacım neden olmasın. O kadar kadın ile tanışıyoruz, konuşuyoruz. Hepsi ile bağ kursa işimiz var.
O kadar kinaye, ironi koydum 😂
😏😀😆😂🤣Eline, emeğine sağlık. Soru gayet ironik bir espri içeriyor.
Sabah sövüyodun bana Fikret abi
Yok ya olur mu öyle şey? Ben sana ne zaman sövdüm azizim.
Ne demişim ya da?
Totosu kalkık fenomen mi ne dedin 😂
Nasıl ya. Ben onu bir kıza dedim. Sana demedim.
Gayet nizami bir paylaşım yapmışım. Hakaret yok, argo küfür yok, sataşma yok. Kız tutmuş Bİ BOT görüş seçilecek paylaşımımı kaldırmış. Ona kızdım ve engelledim.
Heee kız mı kaldırmış yorumunu.
Evet. Nicki M ile başlayan sırtını dönerek profil resmi çekilmiş omega. Nefret ederim öyle kızlardan da, erkeklerden de. Yüzünü göstermek istemiyorsan fake foto ya da anonim profil kullan.
Doğru dedin abi
Olabilir bence neden olmasın
Açıklamaya yazdım ya 😂
Kadınla erkek yer değiştirirse açıklamanı kabul edebilirim 😂
Niye erkeklerde bu durumu yaşayabilir 😂
Kadınlar kadar yaşamıyordur yani ben denk gelmedim 😂
Yok ya biz sadece olanları anlatmıyoruz 😂
Ne denirse densin bir erkekle bir kadın arkadaş olamaz illaki biri birinden ya hoşlanmıştır ya da hoşlanacaktır
Bir kadın ve erkek bana göre arkadaş olamaz. Mutlaka taraflardan birisi hoşlanır ve ya cinsellik için yaklaşır.
Arkadas olabilir ama yakın arkadaş olamaz diye düşünüyorum. İki taraftan biri ipin ucunu kaçırıyor çünkü. 😄
Kadın ve erkek arkadaş olamaz bilimsel olarak kanıtlıdır
Olabilir. İki tarafın da için de fesatlık yoksa arkadaş olunuyor
çirkinse olabilir güzelse imkansız çok sürmez iş otelde ya da evde biter...
Belli sınırlar içerisinde olabilir neden olmasn.
Olgun işi biraz 😄
Nasıl yani?
Erkeklerle arkadaşlıkta ince bi çizgi olmalı yani çok samimi olunmamalı erkekler yanlış anlıyor sonra
Çok fazla kalamıyom ben
Hemen sana aşık oluyorlar demi
Yok ben aşık oluyorum ondan kaçıyorum 😀
O zaman sen bir aşk adamısın 😂
Kadın olur ama erkek olamaz
Yooo erkekte olur
Olabilir. elbette olabilir ama içinden muhakkak bir kerecik de olsa alıcı gözüyle bakar
Olur olurrr neden olmasın Arifff ahahsjkck
Olur niye olmasın
Belli bir süre sonra başka olur
Tabiiki de olabilirler neden olmasın...
Ateş ve barut misali
Olabilir
Olamad
Gayette olunur.
Çünkü m@l hepsi
Olur
Hayır bence olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?