Kalır dediğinizi duyar gibiyim 🤦♀️ ama saf olmayın kızlarım, bazı kankalıklar saf dostluktur bazılarıysa ‘şimdilik arkadaşız’ diye açılmış taslak klasördür zamanı gelince güncelleme gelir sadece ✋️
Ben genelde arkadaş olarak kalmak zorunda kalıyorum çevremde ki kızlar ya da yeni tanıştığım kızlar beni o duruma zorluyor yani senden kanka abi dost arkadaş olur daha ilerisi olmaz (evlilik vs) eğer adım atarsan si*tiri çekeriz senle konuşmayız diyorlar
İşte konuşan insanlarda sözde beni temiz güvenilir olarak görüyor ben en iyilerine layıkmışım Allah gönlüne göre versin diyorlar tavsiye veriyorlar boyunu uzat (18 yaşından dan sonra tıbben uzamıyor en fazla 2 ya da 3 cm daha uzatılır) yüzüne burnuna estetik yaptır spor yap çok para kazan kızlar seni bulur havada kapar bilmem ney
Kendileri ise BMW den biri iner ağzı açık kalıyor ohaa çocuğa bak çok yakışıklı gözleri ayrılmıyor yine aynı şekil boylu poslu biri geçti mi vs vs uzatmayacağım bu tarz erkeklerle asla arkadaşlık dostluk düşünmezler hemen verirler ya da evlenmeye çalışırlar işte benim gibi adamlarda dost abi kanka danışman tavsiye almak zart zurt işte
Yanımda isyan ederler bu erkekler neden böyle güvenilir temiz biri yokmu erkolar kapatılsın. Vallahi düzgün işinde gücünde efendi temiz biri çıksın hemen evleneceğim diyor sonra cesaret toplayıp gidip konuştuğumda ay kanka senden hiç beklemezdim seni sırdaşım kankam dostum kardeşim olarak gördüm halende görüyorum yazıklar olsun senin gibi insana yılan beslemişiz yanımızda seni test ettim bilmem ney en son sinirlendim dedim neyini test ediyorsun mal mısın s*kt... Nokta nokta git ne halin varsa gör or** dedim bir dediğin bir dediğini tutmuyor hem temiz güvenilir isteyip gelip şans isteyince böyle mi olduk
Sonra diyor bir anlık sinir ile hep öyle söylüyoruz sonra o sen değilsin başka birini istiyorum ben senle yapamam sen üzülmeyesin diye arkadaşlık yapıyorduk vs vs çok çok uzun bir mevzu anlayacağın kızlar ile kardeş gibi gördüğüm hariç sohbeti muhabbeti kestim
Ben her kız için genelleme asla yapmıyorum üzerinize alınmayın ama o kadar duygusuz boş beleş anlayışsız insanlar var ki (özellikle kızlar erkeklerde böyle bir şey yok) ciğeri 5 para etmezler doyumsuz herşeyin en iyisini isteyen gözleri yüksek hava atmanın derdinde vs vs vs
Kalabilir ama herkes kalamaz. Gerçekten sınır bilen, niyeti net olan iki insan arasında saf bir arkadaşlık mümkün. Ama bazı kankalıklar askıda kalmış dosya gibidir; adı arkadaşlık olur ama biri içten içe fırsat kollar. Burada cinsiyetten çok dürüstlük belirleyici. Niyet baştan netse sorun yok, belirsizlik varsa zaten riskli alan. Saf olmak değil mesele, gözün açık olması.
Karşı cins arkadaşlarım oldu ama istisnasız hepsi benden yaşça büyüktü. Yaşıtım ya da kendimden küçük karşı cins arkadaşım olmadı. Oysa hiçbirini potansiyel çıkılacak kıvamlı hatun olarak da görmedim, o niyetle de yaklaşmadım ama olmadı işte. :D
Kalabilir. Bunun en güzel örneğini ben yaşadım. Çok güzel dostlarım var benim. Hiç bir zaman da bunun dışında bir bakışımız olmadı. 40 yıldır dostuz biriyle.
Erkekle kadın elbette arkadaş kalabilir ama her ilişki aynı değil canım 😊
Bazı erkekler seni gerçekten insan olarak seviyor sadece, yanında güvende hissediyorsun ve arada elektrik yoktur 🙅♀️ Bu dostluk yıllarca tertemiz gider.
Bazılarında ise senin dediğin o “taslak klasör” durumu vardır 😏 Ufak bi hoşlanma, fırsat kollama, yalnız yakalarsa deneme hali.
Burada önemli olan senin sezgilerin ve sınırların ✋ Hislerini küçümseme, tuhaf geliyorsa zaten orada bir şeyler vardır 😉💫
Kalabilir ama o kadar zordur ki bunu saf arkadaşlık olarak tutmak, imkansız dersek abartı olmaz. O yüzden hayır, arkadaş kalmamalı. Belki uzaktan, asla yüz yüze gelmeden ve özel veya habersiz konuşmalar yapmadan vs. arkadaş kalınabilir.
Aptal bir erkek ya da kadının tek düşündüğü bel altıdır ama gerçekten zekasını düzgün kullanan bir birey ise arkadaş kalmada zorlanmazlar kapasite ve karakter meselesdiir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
Ateşle barut yan yana durmaz. Biz birbirimize eş olarak yaratildik arkadaş olarak değil