Bence olamaz
Olabilir
Olamazz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence olamaz
Mesafeli soğuk duruş şartları sağlayanlar, arkadaşlık sınırını geçmeye niyetlenmeyecekler, samimiyet kurmayacaklar yüzeysel olarak arkadaş olurlar. Arkadaştan kastım gıyabında "ha o falanca mı, arkadaş işte" tanımlanan türden. Burada bu söylemin de samimi ve gerçek olması zorunluluğunu göz ardı etmeyelim elbette. Benim sevgilim olsaydı kendisi ve etrafındaki tüm dişi taifesi bilirler ki benim sevgilimin yeryüzündeki en samimi tek arkadaşı ben, bizzat, kendim olurum her zaman, benim etrafımdaki erkek taifesi de bilirler ki benim yeryüzündeki en samimi tek arkadaşım sevgilim olur her zaman nett. Korkunç kıskançlığımın tadına bakmak zorunda kalırlardı yoksa tümü. İnsanın tek bir samimi arkadaşı olabilir bana göre o da sevgilisidir sevgililik süreci geçtikten sonra da evlendiği biricik eşidir başka türlü düşünebilenlerle sevgili bile olmayı reddederim her zaman.
Olamaz fıtrat olarak Allah birbirinin arkadaşı olarak yaratmamis ki eşi olarak yaratmış en basit örnek olarak kız kıza arkadaşlık ve kız erkeğin arkadaşlığı çok farklıdır birinde samimi olursan normal arkadaş olunur diğerinde samimi olduğunda farklı duygular devreye girer bu yüzden erkeklerde mesafe iyidir
Millet arkadaşlık ilişkisini şaşırdı ondan hayır deniyor. Halbuki arkadaşlık zaten belli sınırları olan bir şeydi her zaman. Yakın arkadaş olmak biraz her türlü risk ancak normal arkadaş elbette olabilirsin. Ancak yakın arkadaş olunca maalesef geçirilen zamanın fazlalığıyla durum değişebiliyor.
Olur ama her zaman kolay olmaz. Başta herkes sadece arkadaşız der ama bazen bir taraf bir şey hissedebilir o zaman işler karışır. Ama iki taraf da sınırını biliyorsa gayet arkadaş kalınabilir. Herkesle değil tabii karaktere bağlı.
Arkadaşlık cinsiyetten bağımsız bir bağdır ve insanlar ortak ilgi alanları, değerler veya samimi bir ilişki üzerinden arkadaş olabilir 😊. Kadınlar ve erkekler farklı düşünce yapılarıyla birbirlerini çok güzel tamamlayabilir. Tabii ki bazen işler karışabiliyor ama bu tamamen bireylerin iletişim tarzına ve sınırlarına bağlı. Bence bir çiçek bahçesi gibi çeşitlilik güzeldir, dostlukta da öyle 🌸🌿. O yüzden ben "Olabilir" diyorum! 💫
Cevap
38Cevap
Olabilir ama çizgiyi koruyabildiğin sürece.
Çünkü duygular devreye girdiği anda o arkadaşlık dengesi bozulur.
Bazı dostluklar gerçekten saf kalır, ama bazen de biri fark etmeden daha fazlasını hisseder.
Bence kadın-erkek arkadaşlığı mümkündür, ama samimiyetin dozu sınırı belirler.
Olur fazla samimi olmaz aşırı derecede samimiyet olursa beklenti olur olur diyen erkek yalan söyler, çünkü aslında fırsatını bulsa yatağa atacağı ilk kadın en yakın arkadaşım dediği kadındır öyle olsaydı Allahu Teala mahrem namahrem demezdi
Bence erkeklerle kadınlar çok iyi arkadaş olabilir bazen gerçekten erkeklerin beni kadınlardan daha iyi anladığını düşünüyor onlarla daha iyi anlastığımı ve yanında daha rahat hissediyorum
Okulda, işte sosyal çevrede bir sürü insanla bir şekilde iletişim kuruyoruz. Hepsine karşı bir şey hissedecek halimiz yok. Tabii ki arkadaş olabiliriz.
Lisede olmuştum
Çok samimiydik ama bir kere bile yanağını dahi öpmedim
Herkes bizi sevgili sanıyordu anne babası dahil ama değildik
Olmaz. Eninde sonunda kankalıktan sevgililiğe evrilir. O yüzden sevgilileriniz karşı cinsten arkadşaı olmasına izin vermeyin.
Olmaz olmuyor o sınırı kadın her ne kadar belirlese de kadının en ufak duygusal boşluğunda erkek açılıyor
İkiside evliyse ve düzenli olarak eşleriyle ilişkiye giriliyor ise bence olunabilir ama Türkiye haritasına bakarsak ister erkek ister kadın düzenli ilişkiye bile girse yine ilişkiye girip arkadaş olamazlar
Hayır erkekler güzel bulmadığı bir kadının yüzüne dahi bakmaz
Erkeğin Arkadaşı erkektir , kadının arkadaşı kadındır, karşı cinsle arkadaş olunmaz
eğer mağarada yaşayan iradesiz ve hormonlarınızın esiri bir insansanız olamazsınız.
Seviyeli olunursa olunur ama en yakın kankim kızdır onunla olduğum gibi olamam hemcins candır
Tabi ki olabilir, olmalıdır da. Ben şahsen karşı cinsle daha iyi anlaşabiliyorum. 🤗
Bu çok gereksiz bir soru, hangi devirde yaşıyoruz tabii ki olabilir.
Olabilir bazen kendi cinsiyetin sana itici gelebilir buda cok dogal
Tabiki olabilir mesela benim bir çok erkek arkadaşım var
Olabilir. Hatta daha iyi arkadaş da olabilirler bence
Olabilirler ama bir süre sonra cinsel çekim başlar
Olamaz, neden mi; taraflardan biri içinden fırsat kollar , hayal eder , öyle bir an gelirdi elektriklenme olur.
İş arkadaşlığı olur , uzaktan arkadaşlık olur ama samimi arkadaşlık olmaz.
Kesinlikle olabilirim ama herkesin kontrolünü sağlayamam
Önce arkadaş olur ve hatta dışarı karşı öyle görünürler, yalnız kaldıklarında ise karı koca gibi olurlar, çoğunluk ile bu böyledir.
Olur da bir araya geldiklerinde samimiyete bağlı olarak yakınkaşma olabilir hele ki ikisi de bekar ve sevgilileri yoksa
Olur ama yakın arkadaş olamaz. Hisler başlar.
Iki farkli cinsten anlasan insanlar neden arkadaslik ile yetinirler madem hersey uyusuyor? Ben inanmiyorum. Cinsel tercihleri ayni ise o degisir. Adam gay ise veya kadin lezbiyen ise olabilir
Çok sevdiğim, değer verdiğim, canım diyebileceğim kız arkadaşlarım var. Onlara romantik bir gözle bakmiyorum. Dostluk başkadır, aşk başkadır. Soru için teşekkürler😊
Aradaki samimiyet sınırı korunduğu sürece olabilir sonuç olarak bir çok insan çalışıyor ve hemen hemen bu durum herkes için geçerli
Doğa gereği bu imkansız bir şeydir, tabii ki insanlar iş arkadaşı vesaire olabilir ancak yakın karşı cins arkadaş diye bir şey yoktur
Kesinlikle arkadas olmam bir kizla ya sevgilim ya da hiçbir şey
Yok abe olamaz benim kız arkadaşım sevgilimdir diğerleri en fazla tanıdık merhaba merhaba
Olabılır her arkadaslık ilişkiye donusmez
Olmaz ateş ile barut yanyana durmaz
#Hükümdar
olabilir tabii neden olmasın
Olamaz diyen magrasına dönsün
Öyle bişey yok olamaz
Ben inanmıyorum flört dönüşüyor
En iyi arkadaşlık öyle olur bence
Kendini bilen insan olduktan sonra neden olmasın
Bir zaman sonra sevgililiğe dönüşşür
İnsansa olabilir, yobazsa olamaz
sen hoslanıyor musun pekı?