İlişkilerde “biz sadece arkadaşız” yalanını en çok söyleyen taraf kadınlar mı, yoksa erkekler mi?

#beyazorkidem😘

Erkekler tabiki de, insan s.. ktiği karıya nasıl biz sadece arkadaşız der, biz kadınlar hiç anlamıyoruz.
İnsan yattığı veya arzuladığı kadınla nasıl arkadaş olabilir ki?
Kadinlar
Erkekler daha çok bu yalanı söylüyor.
Kadınlar...
Cevap
64Cevap
Kadınlar gadası
resme gülmekten soruya odaklanamadım ya :D bide şeylerin böyle resmi vardı dudaklarını şişirmeden önce kylie jennerla will smithin oğlunun :D çocuğun suratı fondöten lekesiydi hep hahahahahah
Kesinlikle kadınlar. Bir erkeğin onlara asıldığını biliyorlar ama gösterdikleri ilgi hoşlarına gittiği için tepki göstermiyorlar sevgililerine de sadece arkadaşız diye yalan söylüyorlar.
Kadınlar tabi ki sorulur mu? Onlar evlense bile sordukları zaman kocasını bile arkadaş olarak görüyor. Allah kadına cazibe vermiş ama beynini boş bırakmış ikisini bünyesi kaldıramaz diye.
Erkekler daha çok söylüyor. Şimdi ben dostlara yanımdaki bayan arkadaşım deyince hepsinin ağzı gözü bu sebeple yamuluyor :)
Kadın korku türü bir filmin kahramanı mı? Adamı az önce öpmüş gibi değil de yemiş, kanlarını içmiş gibi duruyor.
Kadın utandığı ya da çekindiği için söyler ya da evlidir erkek arkadan gelenlere kapı açık kalsın diye söyler.
Tabi ki kadınlar ne yazık ki. Çünkü erkekler bu ilişkiyi duyurmakla erkeklik gururnu doyururken kadın ise dedikodu korkusunu çekiyor..
En çok kim yalana ve kullanmaya değildiler
meğiliyse o arkadaşız saçmalığını söyler.
Cinsiyete göre ayırmamak gerekir bence yalan söylemeyi seven herkes söyler bence😂
Erkekler bu yalana daha az başvuran taraf, genelde ihtiyaç duymaz.
cut.
Kadınlar daha çok söylüyorlar. Hele de anne-baba ve abilerime.
Bu devirde artık yaşan söylemeyen mi var en basiti nasılsın sorusuna hep iyiyim deriz ama aslında hiç iyi değilizdir
Arkadaşız diyorsam arkadaşızdır, arkadaşca sevişebilirim mesela... 😊
Bildiğin dudak dudağa öpüşmüşler. Böyle arkadaşlık mı olur? Allah'tan arkadaşlar.
Kadınlar.
Evet ana arkadaslar da sevişebilir oyle degilmi 😂😃😄
Bir sonraki durakta aktarma yapma adına kadınlar👍🏻
Erkekler ilişkide olduklarını daha zor kabulleniyorlar
Erkekler çünkü erkek ciddi iliskiye gelemiyor arkadasız diyip her istediginide yapmak istiyor
Erkekler bence. Tabi bana öyle kimse yaklaşamaz o ayrı ama kaçak dövüşen hep erkekler
Hepimiz arkadaşız kız bu zamanda arkadaş kavramida değişti hee 😂😂😂
Kadınlar her daim döver😁
Kadınlar :D
kadınlar :D
Kadinlar daha cok soyler sanki
Kadınlar.
Genelde ben söylerim öyle 😂
Kadınlar
Kadınlar sanki daha fazla bu konuda.
Bu konuda hiç 1 fikrim yok.
Kadınlar söyler arkadaşız saçmalığını
Beğenmedikleri erkeklere söyleyen kadınlar.
Muhtemelen kadinlar.. :/
Vay dragos kellesi gitti bununda
Yalan değil ki arkadaşlar ama
Erkekler
Bayanlar olsuğunu düşünüyorum
Erkekler rekora dogru koşuyorlar
Hımm ilgilenmiyorum öyle şeylerle yaa
Dışarıda erkek. Iceride kadın.
Belirlemek zor kesin yalancı olan taraf😂😂😂
ilişkiden korkan taraf
Erkekler
kadinlar