Sevgi sözlerle ya da yan yana bulunmakla mı ilgili sizce? Hani derinlik? Nerede bağlar? Ben göremiyorum, ip gibimsiler mi? Nedir ne değildir aydınlatın bizi 😃
Sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı 😉💋😂

Sevgi sözlerle ya da yan yana bulunmakla mı ilgili sizce? Hani derinlik? Nerede bağlar? Ben göremiyorum, ip gibimsiler mi? Nedir ne değildir aydınlatın bizi 😃
Sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı 😉💋😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni görünce göz bebekleri büyür ve gözleri parlar para kazanmış gibi sevinir el sallarsa ve 1.5 metre mesafeyi 30 cmye kadar düşürdüyse seviyodur.
Para kazanmış gibi ahahah süpermiş bu tanım 😂
Bende daha tanım betimleme çok zamanla artık 😃
Sorularım herkese büyük bir zevkle açık, keyifle tanımlamalarını okumak kalır bana da 😃
Gah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi gah inerim yer yüzüne seyreder alem beni diyon yani😃
Birincisi tam benlikmiş, ikiyle işim olmaz 😄
Asıl ikincisi tam senlik dışarda mal gibi bakıyolardır sana tüm kadınların kaderi
Diğeri benim elimde olan bir şey değil, ama bir için aynı şeyi söyleyemeyiz dimi 😃
Kader insanın elinde midir?
Kader büyük resim. Ben ayrıntılarını oluşturuyorum, güzelleştiriyorum. Ya da batırıyorum. Batırsam bile benim elimde olan resim yapma aşamasından ve sonucundan zevk almak. Kader nasıl baktığına göre değişir, ben böyle bakmayı tercih ediyorum. Ve oldukça keyifli diyebilirim. 😃
Tecavüz kaçınılmazdı zevkini al demişler 🤣🤣 ayağımı leğene soktum buz gibi bira aldım yanında sigara evde serinliyorum şu an havuzu kapatırdım ama değişik zevkler peşindeyim 🤣
Güzel çarpıtma beğendim 😃
3800 liraya bi tesbih aldım bu gün tesbih kolleksiyonum var özel pahalı bi zevk bi imame vardı tesbihimin kenarı halkalı usta işçilikli bi tesbihti sevgilim yanlışlıkla üstüne oturup halkalardan birini kırdı sinirden nevrim döndü evden kovdum sonra çok yazdı ama ayrıldım bu arada bi tesbihi sipariş edince 4 ay bekliyosun hem süre hem ustanın emeği hemde bekleyip sabrediyosun ve astronomik rakamlar ödüyorsun
Ve neden anlatma ihtiyacı duydun? Ne anlamalıyım şimdi? 😃
Şimdi düşün desem düşünmeye beni sevkediyor aklıma giriyor banamı yavşıyor diycen söylesem direk istediğini vermiş olucam ve anlatması baya uzun ne deyimki şimdi 🤷🙁🙂
Şimdi daha netleşti her şey bak, açıklamana gerek duymuyorum artık. 😄
Vur yaftayı hemen en kötü izi kalır yapıştır 😃😃😃
Sanki yazılanların bir ehemmiyeti varmış gibi. 😄 Yazmak bir yana konuşunca bile insan işine geleni duymuyor mu Allah aşkına? Eee bende şöyle diyeyim o halde vur patlasın, çal oynasın ahahah 😃
Çalmak güzeldir başka türlü lüks yaşayamazsın iyi çalmak lazım 😃😃😃 enstrümanı yani 🤣🤣🤣🤣
Öyledir 😄
Hiç birini kandırdın mı?
Hesap tutmadım muhakkak olmuştur
Ozaman meslektaş sayılırız senle 😃
Hiç sanmıyorum 😃
Kandırdığının hesabını tutmadıysan san bence😃
O senin kandırmaktan ne anladığına bağlı olarak değişiyor, diyorum ya herkes kendi çerçevesince görüyor 😃
Kandırmanın anlamı mı olur 😃
Hemde ne anlam ne anlam 😃
m.youtube.com/watch
😃😃😃 Tam senin kalemin
Ahahah 😂
😃😃😃🤭
Her türlü anlaşılır alev alev yanması, bakışları, ilgisi..
Alev alev yandığım doğru demiş Feridun 😃 Mert Demirde ateşe atlamış bodoslama 😂
Tankurt Manas da ateş yangını takmaz demiş 🤣🤣
Yani ateşin ta kendisiyim demiş benim tercihim de belli oldu 😃
🤣 sevindim 🔥
💥💥😂
Bunu her zaman belli etmesi
Sürekli ilgi demek 😃
İlgisi eksik olmaz
Mi acaba 😄
Hayran hayran bakması olabilir 😄
Ahahahah 😄
Küçük detaylarda bile düşünülmek sanırım