Aşk İlişkileri Seni seven kişinin kanıt olarak sevdiğine dair hangi davranışını görüyorsun? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Seni seven kişinin kanıt olarak sevdiğine dair hangi davranışını görüyorsun? Seni seven kişinin kanıt olarak sevdiğine dair hangi davranışını görüyorsun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Beni bırakmaması 1 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Seven kişi ilgi gösterir düşünür yanı başında olur sevdiğini her zaman belli eder korur kollar 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bana bela okuması olabilir 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Anlayışlı olması, yalan söylememesi ve değer vermesidir. 0 0 Yorumla
Kimsebilmez8484 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Ben artık erkeklerin sevebildiğine inanmıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beni bırakmaması
Seven kişi ilgi gösterir düşünür yanı başında olur sevdiğini her zaman belli eder korur kollar
Hiçbir davranışını görmüyorum. Beni sevdiğini de düşünmüyorum.
Bana bela okuması olabilir
Seven birini buldum da kanıtı mi kaldı ya 😂
Anlayışlı olması, yalan söylememesi ve değer vermesidir.
Ben artık erkeklerin sevebildiğine inanmıyorum
Fedakarlığı..