Hayatına alacağın kişi nasıl biri olmalı? Hangi detayları uyumlu olmalı?

Hayatına alacağın kişi nasıl biri olmalı? Hangi detayları uyumlu olmalı?

Hz. Mevlana ne güzel demiş; Bendeki yerini, senin yerin belirler...
Benden geçti artık. Rabb'im lütfeder mi? bilemiyorum. Güzel ahlâklı olsun, merhametli olsun, yumuşak kalpli ve konuşması, sözleri huzur versin bana yeter. Birbirimize yakışalım yeter.
Aşırısını da istemem. Mâlını mülkünü de istemem. Cennete gitmeye arzu eden saliha bir hatûn isterim Rabb' imden o bana yeter. Dünyalık değil, ahiretlik isterim. Gözlerim bu dünyada ondan başkasını görmesin yeter. Alsın bendeki gözlerimi emanetin de tutsun bu bile bana yeter.
Çok fazla Yeter demişim yâ... 😂😂😂
Akıllı , aurası yüksek, erkeğini baştan çıkarıp onu çok sevecek , yüksek enerjiye sahip ayrıca 1.70 boy hafif ince bel biraz kalçası geniş ve dolgun olacak ama ben bu saydıklarım tam tersi bı kıza aşık oldum ve evlendim onla evlenmek için çok vazgecmeye calissamda acı çektim yapamadım. Pişmanım ona bakınca mutlu olamıyorum. Hayalimdeki kızları görünce içim eriyor
Allah eşine yardım etsin
Amin oda. biliyor evlenmeden ona demiştim sen hayalimdeki kız değilsin ikimizde bitirmeye çalıştık yapamadık kaderimiz boyleymis
Ya bilemiyorum büyü gibiydi ilk defa yaşadığım bı duyguydu onu begenemsemde ona çok bağlandım. Kıyamadım ona
İlk defa bı kızla konuştum hayatimda hiç sevgilim olmadi yılların verdiği bı istek vardı üzerimde
Heyecanlar arayan falan.
Tek başına yaşayabilecek kadar yetişkinlik sürecini tamammlamış, ailesinden psikolojik olarak ayrışmış, Merhametli, sorumluluk alabilecek, evrensel bir zekaya ve kadın erkek eşitliğine destek veren, Anlayışlı , kültürlü, medeni bir beyefendi...
Cevap
60Cevap
Olgun bir kadınla
En önemlisi dürüst, sadık, güvenilir olmalı
İyi kalpli, merhametli, anlayışlı, saygılı, evcimen, hoşsohbe ve bana sırılsıklam aşık olan ve benimde aşık olduğum
Yanında bir ömrü beraber geçirecek kadar huzurlu ve mutlu olduğum çocuklarımın annesi, hayat yoldaşım olacak biriyle evlenmek isterim
Gerçek bir insan olsun kâfi.
Kimse dört dörtlük değildir farkındayım.
Biliyorum.
Çok güzel olmasına gerek yok bana güzel olsun.
Ne istediğini bilsin.
Gereksiz kuruntularla yaşayan biri hiç olmadım.
Yaptıklarımın bir nedeni ve bunla birlikte hep bir sonucu olmuştur.(Hemde mantıklı bir açıklaması.)
Net olsun.
Yalana dolana gerek yok.
Başkasının yanında çalışmayan kendi işi şirketi olan altında son model spor Mercedes arabası olan beni sürekli eğlenmeye yedirip içirmeye götüren para harcamaktan korkmayan para harcarken zevk alan tatil planları organize eden bir adamla evlenmek isterdim şu an hayatımdaki adam böyle umarım evlilik olur ama olmasa bile beraber olduğumuz süre boyunca bana hayatı doyasıya yaşatıyor
no smoking, Atatürkcü, sosyal demokrat, dindar olmasın hatta deist vs vs. olur Sporcu. beslenmesi dikkat eden. biliyorum böylesi yook :D
İstemem... Evlenmek bir erkek için 25 yaşına kadar idealdir sonrası için FB takılan varsa var yoksa emek vermenin bir anlamı yok 25 yaşını geçmiş bir kızla 45 yaşına gelmiş bir erkeğin 8x katı kadar şeyi erkeklerle yaşamış etmişş hatta kitap yazmış oluyor yani kaşarlaşmış oluyor... ancak mutsuzluk getirir kaşar bir kadında bir erkeğin hayatına...
Dürüst, İşinde gücünde tembel olmayan, vicdan sahibi ve merhametli, 180-85 boylarında, yahuşuklu 😄 ailesi ile anlaşabileceğim, çağdaş ve aydın görüşlü birisi.
Bana gerçekten değer verecek beni sevecek sevdiğini hissettirecek sahiplenecek bana vakit ayıracak kalbimi kırmıcak büyük yalan söylemeyecek beni koruyacak eli yüszü düzgün kalbinin güzelliği yüzüne yansımış nur yüzlü bir aslan parçası istiyorum 😊
%75 bana benzesin. %25 de takılsın kafasına göre. Öyle biri olsun.
Evlenmek istemiyorum. Boşanma olayları çok olduğu için insanın gözü korkuyor
Evlenmek istiyorum ama adayın haberi yok ya da çıkmıyor çıkanı da ben istemiyorum yani tam bir çelişki 🤭
işten gelince beni güler yüzle karşılayacak yemeği hazırlşamış tadlı dil güler yüzlü biri olsun yater ha birde sevgilim aşkım canım desin bu kelimeleri 17 yıldır duyamadım birde kadın görevini bilmeli şunu yap şu dökülmüş şurayı temizle vs dedirtmemeli yapacağı seyi 5 defa söyleyince değil kendisi yapmalı bunuda zoaki değil eşi ailesi çocukları için yapmalı. böyle bir eş olsaydı dünyada insan cenneti yaşardı diye düşünüyorum
Benden uzun, sarışın ya da kumral, beyaz tenli, güzel suratlı, iri ve geniş omuzlu, Atatürkçü, kendine ve kadınına güvenen, feminist, inançlı, entellektüel, centilmen.
Bir aldatmasın, başkasına bakıp durmasın, yeni yeni insanlarla sürekli tanışmasın. Söz evlenicem bende. Ama bir durulsun artık lütfen. Ne biçim insanlar gördük hep ya.
Anlayışlı komik enpati kuran güvenilir kafa dengi biri 😂😂35 yıldır bu kriterdeki kısmeti bekliyoruz ama bulmuyo beni.
Öncelikle uyumlu, aile olabilecek biri , akıllı, saygılı, kalbi temiz , eğlenceli ve sadakatli olmalı benim için.
Kendim gibi olsun. Hayata bakışımız, düşüncelerimiz benzer olsun. Böyle insanlar iyi anlaşırlar. Zıt olursa pek huzurlu bir yuva olmaz.
Benim gibi biri. Beni anlayan, seven, sadık, anlayışlı, kafa dengi, merhametli..
Uzun boylu kaslı aşırı romantik komik güvenilir sadık
Şimdi çok hayal kurmak istemiyorum evlenmek kendi başlı başına hayal zaten nasıl biriylesi de cabası olur. Gönlüme göre biri olsun
En önemli kriter zeki olması aktif kitap okuması kendisini her daim geliştirebilecek yapıda olması olmalı bence
Açıkçası eğlenceli komik zeki akıllı sorumluluk sahibi efendi saygılı beni seven bana değer veren el üstünde tutan biri olursa yerim onu tamamen hemde
Empati yapabilen, güvenilir, Sadık, anlayışlı, iyimser
Benim gibi bilgili, zeki, erdemli, asil bir adam isterim. İsterim olsun. İstedim olsun. 🤣
Benim istediğim biri daha dünyaya gelemedi bence
Şu anlık öyle bir düşüncem yok olursa düşüncm bunu ☺️
Düşünmüyoruz öyle seyler niyetim olursa huyunu degişiriz onun sorun yok
Bilmiyorum ama kesinlikle kendim gibi biri değil 🤣
Nefes alsın yeter :D
istisnasız hergün en az 1 kere y*arağımı yiyecek potansiyelde biri olmalı
Uyumlu düşünceli dürüst kafa yapımızın uyması çok önemli
İnatçı nazlı olmayacak. Güler yüzlü ve samimi olucaj
Felsefe vb konuları sevecek
Merhametli, empati sahibi, sadık biri istiyordum, oldu çok şükür
Ortak özellikler baskın gelmeli.. Saatlerce konuşabildiğim birisi olmalı
Evlenme gibi bir düşüncem yok erken olduğunu düşünüyorum
Anlayışlı
Modern
Bakımlı
Yakışıklı
Okumuş
İşi olan
İlgili
Romantik
Benim kadar anlayışlı birisi ile evlenmek isterim.
Bunu daha önceden hiç düşünmedim ama kibar biri olsa iyi olur
Babasının daireleri dükkanları olsun yeter bakın dikkat edin çoğul eki kullanıyorum 😅😅
Saygılı, empati kuran, kırmayan, değer veren, anlayışlı, toksik olmayan, karışmayan
Bilemiyorum, bunun için kimseye karışmamak en iyisi. Kendi yağımızda kavruluyoruz.
Saygısı sevgisi olacak karakterli
Sigara alkol kullanmayacak biri
Evlilik düşüncem yok.
Güleryüzlü, pozitif enerjili 😂
pff çok kısa olmuş ama buu sjsj
etmiyorum 😏
hı hıı 🙄
Ciddi, kendinden emin, girdiği ortamın ağırlığının bilincinde olan, türkçeyi düzgün kullanan biriyle evlenmek isterim. Bana uyum sağlamak zor değildir.
Sempatik yakısıklı uxun boylu kaslı. Saygılı sevgili
Yakışıklı efendi zengin edepli namazlı düşünceli anlayışlı sohbeti güzel aileme değer veren beni herkesten önde tutan bana gözü gibi bakan koruyup kollayan biri
Valla benim olsun beni sevsin de nasıl olursa olsun zaten yüz güzelliğe değil iç güzellik arıyorum o yüzden dm açık herkese. Giyim açık kapali farketmez kendi bikir nasıl giyerse öyle dewam.
Bana ayak uydursun ya hanımcı olsun bisürü🙂dkfjdj
Temiz bakımlı kafa dengi gezmeyi eğlenceyi seven zeki ve yakışıklı
Benim için artık çok geç 🤣🤣
Kibar biri olmalı olgun olmalı uzun ve yakışıklı biri olmalı
Ha bide kaslı olmalı
Sevgi
Saygı
Sadakat
Seks
Veren herhangi bir hatunla.
Ahiret inancı olan bir de çok zayıf olmasın pliz
Anlayisli, mulayim ve sadik
İleri görüşlü olsun
Olgun sjjsj
Sadakat ve güvenilir ve masrafı çok olmayan
Sen evleneceğin kişiyle nerde tanışmayı uyuyorsun?
Benim gibi olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?