Zengin
Zeki
İşkolik
Güzel
Yakışıklı
Sadık
İstekli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1.60-1,65 boylarında, küçük şirin doğal hafif pembe güleç bir yüz (czn burak gibi doğal hali güler şekil olmalı ama onun kadar asırı değil tabi) renkli gözlü (mümkünse mavi yeşile de fitim) ufak bir çene, pembe minik öpmeye kıyamayılcak kadar tatlı minik dudaklar zarif bir boyun minik bir ağız ufak burun, kalın olmayan estetik feminen kaşlar (kuaför bile inanmıcak sen yaptırdınmı kaşlarını diyecek o derece) kirpikler ise doğal maskaralı (burada bi hatun var dedirtçek kadar yoğun tüm yüzüne hava katacak kadar hemde)
saçlar uzun dalgalı bakımlı ipeksi ince telli, mümkünse dogal sarısın (çakmada ok kimisine güzel yakısıyor) vucudu komple kılsız kollar bebek gibi pürüzsüz bacaklar yine aynı ( evlenmeden önce hani bakım vs yaparya kızlar buna gerek olmucak)
yarım portakal büyüklüğünde (tam avuç ölçüme göre olacak) gögüsler. (75 80 yani)
chole ting gibi bir göbek (şöyle soguk ellerinle dokundugunda titremesini izleyeceksin)
kemikleri sayılmasın vucudunda özellikle kaburgaları ama zayıf olsun minik minyon olsun kilo olarak 49 51 bandı iyidir. kalçaları ise cok az basenli. öyle kardasyan olmasın. ama az da olsun yani (s harfi çizmeli dimi hatun dediğin şöyle ele gelmeli)
az sıksan kırılcak hissi uyandıracak minnak bilekler (bu bileklere her takı yakısır bence her özel günde hediye derdine düşmeyiz)
ayakları 36 iyidir. elleri pamuk gibi narin. bebek eli gibi. ufak. tırnaklarıda uzun bakımlı (ama emo kızları gibi de asırı değil) fiziksel olarak böyle bir kızla isterdim:D
Ben 1.90 boyun da saygılı , merhametli , hoşgörülü , pozitif , işinde gücünde olan , yerine göre eğlenceli olan , hayat dolu biriyim .
Kişinin zenginliği ilgimi çekmez benimle uyumlu olabilecek güleryüzlü hoşsohbet neşeli sadakatli saçma sapan egoları olmayan cocuk sevgisi yüksek birisi olmalı.
Zeki. Herşeye bir nebze tahammül edebilirim fakat akılsızlık, fikirsizlik, düşünememe, canım olmaya tahammülüm çok olmayabilir. Zaten bence diğer seçeneklerin bir çoğu içinde zeka gerekiyor. Zengin olmak, işkolik olmak zekayla doğru orantılı görülebilir hazıra konmalar hariç. Zeki bir insan aldatmanın saçmalığını kavrayabileceği için sadıkta olabilir.
Yani yakışıklı olması tabiki tercih olabilir ama asla öncelikli değil. Yanında onu tercih edebileceğim karakter özellikleri ile gideri olur.
Sal*k kelimesini canım yapması beni bitirecek bu sitenin 😂
😅😅😅😅😅
Hiçbiri... Ben kültürlü bir beyefendi ile evlenmek istiyorum. Bu saydıklarından fazla özellik vardır bu tip ender erkeklerde. Olsa da yesek jdjdj.
Cevap
47Cevap
Sevgilimin bütün özellikleriyle
Bana aşık olan
Yanağında minik benleri hafif göbekli uyuz mu uyuz, gıcık esmer bir şey olsun işte.. zeki oluşu da bonusu ✌🏻
Evlilik hususunda olmazsa olmaz ktiterim istekli ve sekse düşkün bitrisi olması, açık ve net. İstekli, ateşli olsun her tür fantezi ve isteğine açık olutum ama gönlümü de fetheden tip olur yani.
Aslında ilişkide tek bir şeye ihtiyaç vardır kişilerin sahip olması gereken.
O eğer varsa zaten diger olması gereken değerlerin olaması ihtimalini ortadan kaldırıyor.
"Vicdan"
Zekiyse zaten bana sadık kalır + zaten o güzel zekasıyla parayı nasıl kazanacağını çözmüştür o yüzden zengindir🧚
Kadın dört sebepten biri için nikâhlanır: Malı, nesebi, güzelliği ve dindarlığı. Sen dindar olanı seç ki hayır ve bereket göresin!”
Bir süre bekarlığın tadını çıkarsam fena olmaz. Evlilik insanı yoruyor, şu anki ruh halimle evlenmek istemiyorum.
Beni anlayacak benim engelimi kabul edecek ve beni tamamlayacak bir insanla evlenmek isterim tabii ki güzel olması da tercihim olur
Sadık insan güvenilir insandır ve güven dünyadaki en önemli şeydir
Aşkkolik olsun kumrular gibi olalım. Hem zeki güzel
Sadık olsun gerisi halledilir. Sadık insan dürüstte olur saçma sapan çakallıklar yapmaz
Japon bir kızla evlenmeyi çok isterdim kocalarına çok sadık oluyorlar çok düşkünler ve bana çok tatlı geliyorlar onları gördükçe sarılasım geliyor ve çok güzel oluyorlar çekik gözlüler
Tüm benliğimi saracak, tüm benliğimi sardığım biriyle ;)
İstekli olmasını isterdim. 7 24 ben gibi geceli gündüzlü şey yaparız durmadan
Hiç düşünmedim evlenemeden Dünya’dan göçüp giden insanları düşünüp avunuyorum bazen
Zaten ort üzerinde kazanıyorum güzel bı hatun lazim
Beyaz tenli kısa dalgalı saçlı beni seven benim ona aşık olduğum cıvıl cıvıl bir Hanımefendi sadece bir hayal
Erkekte en tahammül edemediğim şey kafasının çalışmaması. Ayrıca en az benim kadar zeki olması gerekiyor, yoksa onu adam yerine koyup saygı duyamam.
Tutunacak hicbir yanlari yok, bari para icin goz ardi ede bilirim bazi seyleri. Artik boyle. Ask felan bos is. Hepsini yasadim hicbir ise yaramadi…
Beni sevsin ve bırakmasın ölümüne kadar yanımda olsun hatta ölene kadar sarılalım birlikte ölelim onu istiyorum
Güleç yüzlü
Anlayışlı
Merhametli
Sadık
Güçlü bir erkek istiyorum.
Çünkü zengin biri ile evlenirsem hayat boyu geçim sıkıntısız refah bir şekilde yaşarım gerçi zengin birini bulmak nerde o şans umarım bulurum ne diyim
Bir daha evlenmem ⛔️
Sadık dürüst sohbeti güzel anlayışlı
Güzellik ve para bu dünya için gelip geçici şeyler önemli olan sadık bir eş ve temiz bir kalp
Sadık, edepli, güler yüzlü, sakin, olgun, bakımlı, sempatik birisi ile evlenmek isterdim.
Sadık yakışıklı sevildiğim sevdiğim biri ile ♥️
Daha başka da var da bunları yazayım 😅
Sevmek ibadet gibi olmalı ; sürekli , sadık, tam bir inanç Ve bağlılıkla...
İşkolik harici paket var mı
Yok. d
Şuanki sevgilim den farksız biri olsun isterim
Sülaledeki herkes atalardan kalma bi şey herhalde aldatılmış ondan sadıklığa ihtiyacım var şuann😸
Yagısıklı ve iri yrglı olsun cnmm
Temiz kalpli anlayışli sıcak kanlı ve zengin
Guzel istekli sadik
Zengin
Yakışıklı
Beni paylaşmayı seven
Sadık olsun paraya ihtiyacım yok
Zengin sadık ve istekli
Zeka buradakilerin hepsini alabilir
Zengin yakışıklı istekli
Hepsinden ortaya karışık..
Evlenmek isteyen kim.
Benim gibi ¢
Sadık olsun abi sadece sadık
sadık olsun gerisi gelir zaten
İstekli ve cinsel olarak aktif biriyle.
Dürüst, narin, temiz, ahlaklı bir kadınla.
Cinsel anlamda istekli olsun ve Seksi olsun yeter
Sadık, istekli, dürüst, sabırlı.
Yakisikli çok fazla istekli olmasın sadık dürüst
Sadık piyasa çok kötü
Cok az kişi oylamış ya
En önemlisi sadakat olmasi
hepsi bir arada olsa🤷♂️
gtü büyük olmasın
Kombine paketi yok mu
Yok
İsteyebileceğim tek şey seceneklerde yok
Duygusal ilgili sadık Zeki güzel ve istekli