Zengin
Zeki
Güzel/yakışıklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hanımefendi bir kadınla evlenmek isterim, kırmadan uzmeden taktik maktik saçma sapan şeylere girmeden seven kadınlar seviyorum.
Hayatıma hep taktik yapan, sevgisini esirgeyen, üç günlük dünyaya dünya kadar gurur sığdırmış kadınlar çıktı. Benim de pis bir huyum vardır, yapmacık insanları hemen anlarım, hislerim aşırı kuvvetlidir
aslında hepsi olsun isterim yakışıklı olsun aslında para dışında tabii para önemli değil ama yakışıklı kibar naif biri olsun her işimde yardımcı olsun tabii ben de yardım edeceğim elbette ona zeki olsun saf biri de olabilir ama çok da fazla saf olursa olmaz tabii ki de çocuklarıma iyi bir baba olsun dahası varsa bile hatırlamıyorum haa bir de benim özel günlerimde bana çikolata falan alsın takvimimi bile bilsin ki ona göre alsın devamını hatırlamıyorum ddsxz bu kadarr
tam tarif yapayım:: beyaz tenli, 160-164 boylarında, minyon tipli, ince sesli, naif ve tatlı, kıvrak bir zekası olmayan ama anlama kabiliyeti olan, evcimen ama ara sıra gezmeyi seven bir kız isterim. bana tamamen bağlanır ve severse ömürlük olur
Cevap
37Cevap
Ne zengin isterim, ne yakışıklı önüme böyle çok kişi çıktı. Ben sevdiğim ve beni seven olsun isterim
Zeki
Yakışıklı
Bonkör
Kendi ayakları üzerinde duran
Eşine sadık
Gözü doymuş
Ne istediğini bilen
Bana karşı nazik kibar ve centilmen bir erkekle neden olmasin☺️
Tabii bu devir de cok zoorr..
zeki birisiyle
güzel olup parası olup ama aklı olmasın
akıl yoksa napım
benım bıldıgım kadnlar o uc sıkkında arasında kalıp hıcbırını ısaretlemez... kadınları memnun edemezsın her zaman daha ıyısının pesındelerdır.. bayılırlar yedege almaya
Hipergamimi tatmin edebilecek alfa erkek kriterlerime uygun biriyle evlenmek isterim. Düzgün genetik, zeka, ahlak ve doğru zihin seti yeterli olacaktir.
Yanıma yakıştığı kadar güzel olsun ama çok zeka önemli. bazen dünyalar güzeli bir kadın öyle bir aptallık yapıyor ki istemsizce hayattan soğuyorsun.
Öncelikle anlayışlı halden anlayan güvenilir biri olmalı para bi şekilde bulunur çözülür iyi günde kötü günde yanında olcak birini bulmak şazım ama aradaki saygı sevgi bitmemeli bence evlilik aşkı öldürüyo diyolar sitede bisürü şeyler yazıyo eşler kendilerine zaman ayırmıyo diolar buna benzer bi sürü soru vardı :) yaa arkadaşlar hayat paylaşıcaksınız insan hayat arkadaşından sıkılır bıkarmı arı değilsinki evlendikten sonrada herçüçekten bal almaya git Gözün dışarda olsun
Şıklar arasında zengin ve zeki olsun ama günlük ettiğim duam hayırlı bir eş istiyorum. Anlayışlı saygılı alttan almasını bilen güzel işi olan hayırlı güzel bir eş ömrüme yazsın Allahım
Evlenmek aptallıktır... Kadın için de, erkek için de... Zengin yakışıklı vs vs olması farketmez. Evlenmeyi isteyen kadın da, erkek de net olarak aptaldır, maldır, g*rizekalıdır.
Evlilik yanlısı birisi olmamakla birlikte. Frekansın uyması yeterli diyebilirim. Geri kalan her şey olur zaten.
Genç, güzel, feminen, doğurgan bir kadınlar evlenmek isterim. Tabi diğer evlilik kriterlerimi de tamamlarsa eğer…
Evlenmek istemiyorum ve bana uzak bir kavram ama evlenseydim ona aşkımdan evlenirdim o da masallarda olur.
Bunların içinden zeki olanı tercih ederim. Zeki bir insan zaten parayı da bulur.
Düzgün mesleği olan, güvenilir, sadık, uzun boylu yakışıklı, tatlı, karizmatik
Yerinde olgun, yerinde eğlenceli sevmeyi bilen, sohbetli..
insanlıktan nasibini almış merhametli vicdanlı birisi ile
Kesinlikle zeki ama bu zekiliğini abuk sabuk şeylere kullanmayan zekilerden
ahlakli gözü harama takilmayan ve mutlak sadakat olan bi hatun olabilir :D
ay 3 sene önce olsa yakışıkli olsun önce gözün doysun derdim ama ekonomi o kadar kötü ki zengin diyorum aşko...
Çoğu zeki insanın en güzel özelliği sizi anlaması, ince detayları görebilmesi ve büyüklük gösterebilmesidir.
Zeka bonus olarak para getirir tip önemli değil medici sonuçta
burada gördümpz gibi erkekelr güzelike cok önem veriyor kadinlarinda tek derdi paara
Kısaca onunla @__Efe ❤️
Mutlaka dengim olmalı.
En düşük cevap oranının zengin olması çok ilginc
Seçenekler çok az ?
Bana insan olsun kâfi
valla sıkların hic biri degil edeplı adaplı sadık
Vera duygusunu gelişmiş biriyle.
Beni sevsin yeter ben bakarım ona
Kendim gibi birisiyle
Üçünü de taşısın 😄
Evlenmem sağ ol
Evlenip başımı yakamam jaşdşsllşs
Zengin olsun dv eşyalarına çok önem veriyorum.
Zeki vicdan ve merhametli
Güzel ahlâklı.
Ahlakli ve guzel ben erkek
Evlenmek istemiyorum
zeki
Zengin tabiki 😌💅
Benim erkeğim yakışıklı zeki olucak
Zeki olsun lütfen
Kalbi güzel.
Güzel ve iyi kalpli bir kadınla
Yakışıklı
Zeki olması tercihim