+1 yılİlgisini ve sevgisini hep gosteren hep veren biri olmalı. Ben buna çok dikkat ediyorum. Büyük küçük fark etmeksizin her tartismada birbirimizi anlamadan beni direkt suçlu ilan etmemeli. Biseye tepki veriyorsam bi sebebi vardır demesini bilmeli. Çünkü aynı şeyi ben herkes için yapıyorum bi zahmet biri de benim için yapsın. Özel ve lüks sürprizlerle ilişkimizi simartmali. Ben simartirsam olmaz kahve yapmak en sevdiği yapmak bana lüks gelmiyor. Mesela parasinin yettigi bir otele iki kişilik küçük bir kaçamak yapmayi düşünecek kadar romantik olmali. Kavga ederken bile espritüelliğinden ya da tutkusundan ödün vermeyip "sevgilim içindeki bu canavarın yataktaki halini aşırı merak ettim" diyip ortalığı alevlendirecek kadar tutkulu ve ateşli olmalı bana karşı. Ve detaya önem vermeli. Yeni bi kiyafet yeni sac modeli yani yeni bisey aldigimda mutlaka görsün ve yorum yapsın iyi ya da kötü fark etmez. Yeter ki umursamazliktan gelmesin.
03 Yorumla
Soran+1 yılama düşünmesi yetmez mi belki maddi durumu çok iyi değil?
- +1 yıl
Kuzum genelde belirli bir yaşa gelmiş ve maddi durumu iyi olmayan erkekler "ekmek-sogan yemeyi kabul eden" kadinlari evlendikten sonra harciyorlar. Tecrübe ettim. Harcamaktan kastım da mesela tamam parasi yoksa bile bir güzel söz söylemeyi ihmal etmesin ama ediyorlar. Veya kaba davranip üstünlük taslamasin ama tasliyorlar. Benim çok net fark ettiğim bir nokta var erkeklerde maddi kazanç düştüğünde ilişki içinde oldugu kadına gösterdiği tahammül de azalıyor. Sevdiği kadına verdiği saygi da azalıyor çünkü kafasinda hep yetememekten endişe ettiklerinden..."ya bir gün bu kadın paramin olmayisini suratima vurursa diyip kendi kendilerine hiç yasanmayacak biseyi yasanmis gibi varsayip kendilerini eşlerine karşı sözüm ona "eli para tutan erkek=saygi duyulasi erkek" gibi göstermek için gereksiz kibir yapıyorlar. En basit örnek fakir olan evlerde neden hep kavga çıkar bu yüzden... zenginlerde de oluyor tartismalar ondan bahsetmiyorum ama siz anladiniz bence.
Yani kesinlikle maddi yönden kendini tatmin etmiş bir erkek olmalı ki beni (bizi) tatmin edebilsin. Çünkü biz kadınlar meslegimizi elimize aldigimizda bile bizim paramizin belirli bir yere kadar gecerliligi oluyor erkeklerin gözünde. Onlar hep herşeye yeten evin direği olmayı seviyorlar. Çünkü toplumsal algı hep bu şekilde oldu. Nasıl ki biz kadınlara "etek giyenler yolludur" gibi saçma ve küçük düşürücü bir algı yaratıldıysa ve biz bunu şu an hala daha yıkmaya calisiyorsak erkeklerin de belirli tanimlari algilari yıkmasi gerek-ki pek de yıkma taraftari degiller gibi. En azindan bizim ülkenin erkekleri için durum böyle.
Soran+1 yılanladım haklısın
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılAyy böyle detaylı soruları çok seviyorum :) Hemen başlıyorum.
Dış Görünüş: Kumral ela veya yeşil gözlü saçlar kıvırcık olsa tercihim :)
Herkese soğuk bana samimi olucak benımle çocuklasacak ama dısardan bakan onun soğuk oldugunu dusunecek. Sonra düşenceli olmalı ben ince dusunen insnaım onunda oyle olmasını ısterım. Ben bir şey demeden onun anlaması gerek mesela geç gidecek eve diyelim en azından nezaketen haber vermesi hoşuma gider geç gitceğini ben ona yazdıgımda öğrenmem pek hoşuma gitmez sonra yalan hiç konusmıcak dobra olucak. Herseye trıp sınır yapmak yerıne oturup benımle konusmasını tercıh ederim bilmeden kırdıysam bunu surat yaparak değil bana söyleyerek asabiliriz anca. Sonra kesınlıkle eğlenceli gezmeyı seven yenı yerler yenı tadlar denemeyi seven biri olmalı. Cimri kesinlikle olmamalı yerı gelince paranın seyıne koymalıyız :D Hayvanları sevmeli çocukları sevmeli. Ve kesınlıkle basak akrep aslan ve balık burcu olmazsa cok sevinirim :D15 Yorumla
Soran+1 yılYaa sen harikasın 🥳🥹 böyle bir görüş istedim ama herkes ağzından zor laf alıyoruz teşekkür ederiim. Bide bu burçlardan neden olmaz kı belki nasibin bunlardan biridir belli mi olur vhcfhg
- +1 yıl
Hemen onu da anlatayayım :D
Başak erkekleri aşırı zor birde ne yaptıkları ne ıstedıklerını bilmiyolar. Söyledikleri yaptıklarıyla, yaptıkları söyledikleriyle aynı olmuyor. Yenı söylediğim seylere bile ben böyle bir şey demedim diyebiliyorlar birde ben yay burcuyum kesinlikle basak erkeği ile anlasamıyorum. Onlar bıraz duragan sakin hayatı sever ben ıse hareketli.
Akrep tum burclarda var ama hangı akreple konussam kendını tanıtırken direk cinsellikden giriyor soze ki bu bir kadın eksı puandır beyler. Birde yuzune gülüp arkandan cok atıp tutuyolar. Doğruyu doğpru sevince sonuna kadar arkanda evet ama ben anlasamıyorum ne yazık ki.
Aslanla normalde çok ıyı anlasırım ama arkadaşken :Dsevgili olarak bu kadar kısıtlayan bir burc yok kendı herseyı yapabılır ama sen yapamazsın modundalar birde aşırı kıskanclar. Tanıdıgım her aslan erkeği böyleydı ne yazık ki. Bende kısıtlanmaya gelemem özgürlüğüme duskunum.
Ve son olarak balık hemen sıkıldım bunaldım modundalar hatta bunla ilgili kısa bir şey anlatım eski flörtüm balık burcuydu sadece napıyorsun dedim diye hemen benı sıkıyon demeye basladı :D birde canları ısteyınce yazıyolar. Ne kadın ne erkekde anlasamıyorum bu burcla bir de duygusallık var bunlarda bende öyle değilim her söylediğime kırılıyolar çıtkırıldım mısalı sevmem oyle duygusal ağlak erkekleri. :D kendi burcumu da katarak açıklama yaptım herkeste aynı sey olcak dıye bırsey yok bu arada :)
Soran+1 yılteşekkürler yaylar dendi mi akla eğlence gelir ztn gayet normal
+1 yılSaygın biri olmalı ama illa üst düzey bir şey değil demek istediğim çevresi tarafından saygı gören ciddiye alınan insanların görüşlerine değer verdiği biri. En az bir konuda iyi olmalı. Aslında bence herkes hayatı boyunca en azından bir konuda diğer insanlardan daha iyi olmalı. En önemli şeylerden biri özgüven!!! Özgüveni olmayan bir erkek nooooo. Maskülen enerjisi olmalı bu demek değil ki tabirden ayı gibi dediğimiz tipler hayır… ama yanında kendimi kadın gibi hissetmeliyim anlatabiliyor muyum? Romantizm de elbette gerekli ama bundan kastım sürekli çiçekler ve mum ışığında yemekler değil anı güzelleştirmek ve anlam katmak gibi.
00 Yorumla
Kendisini sakınan, piyastos etmeyen, dijital ve sosyal medyada her gördüğüne inanmayan "inanmak istemeyen" (çoğu insan karşı görüşlü tarafa iftira bile atılsa sırf karşı görüşlü diye buna inanıyor, inanmak istiyor) Bu ayrımı yapabilecek kalitede insan zaten doğru insandır ve günümüzde bunlardan çok az sayıda var
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKarakterli olgun yani yaşça benden büyük kadınla evlenmek veya sevgili olmak isterdim. birde kafa dengi olmalı karakterimiz uymalı ve beni gerçekten de ben olduğum için sevmeli.. kalbim için sevgim için..
aynı zaman da duygusal
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşça neden büyük olmalı?
- +1 yıl
Öyle istiyorum çünkü:
- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman saygisi olsun ilk kalbinde ALLAH korkusu olsun ve sevdiginle birlikte yeri gelince cocuk olsun ona kirici sozler demeyen aglatmayan
Mesela yemek hazirladiginda hanimina guzel dilde tsk eden
Ömur boyu hanimina sadik olan
Gözu hanimindan baskasini görmeyen
Ve hanimini kimselere ezdirmeyen
Kendiside ezmeyen
Sonra cocuklarina cok guzel bir baba olan
Her namaza gittiginde oglunun elinden tutup onuda namaza götüren
Sevdigi kadina ilk günki gibi askla bakan
Kisacasi Hz. MUHAMMED MUSTAFA S. A. V PEYGAMBER EFENDIMIZIN HZ. AIŞE ANNEMIZE olan sevdasi gibi bir birine kördugum olan bir eş isterdim
Bende sana soru soruyum
Sevdigin insanla kuru ekmek bile yemek istermiydin?06 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın 🥹 Tabi ki zaten evlilik dediğin her koşulda yanında kalıp onunla birbirine destek olmak değil midir?
- +1 yıl
Çok tsk ederim kuzu
Aynen öyledir
Rabbim ilk önce bir kulun kalbine sevdigi kulunun aşkini koymaktan önce her zaman ALLAH korkusunu göndersin kalbine
Cunku kalbinde ALLAH korkusu olan bir adam /kadin sevmesini cok iyi bilirler ve her zaman esine sadik kalirlar
Soran+1 yılNe demek balım kesinlikle önce Allah'ı sevsin, gönlünde O olsun zaten kalbi nurla doludur 🥹
- +1 yıl
Aynen öylee kuzum
Sana bisey demek istiyomda
Ama yorumum kaldirilir diye diyemiyorum sende emojide anlarsin insalAllah deneyecem icimden gelmisti birden sanaa ✍ anladin 😄 ama senin kutu 🚫kapaliydi😄 sessiz sinemaa oynuyoriz
Soran+1 yılvgjhbvg tabii hemen
- +1 yıl
😄😄😅
Dış görünüşünden çok karakteri önemli
Sadık biri olmasını
Her zaman hayata pozitif bakacak birini
Zeki olmasını her zaman beni zekası ile şaşırtmasını
Bazen olgun bir adam bazen yaramazlık yaptığım bir çocuk olmasını
Her anımda elimi tutan bana destek olacak varlığıyla bana huzur verecek
Birlikte her anımızı dolu dolu geçirmek istediğim birini isterim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Ne desek boş. Öyle biri yok. Gösteriş meraklısı olmayan. Ne istediğini bilen. Güzel olmasına gerek yok. Manken aramıyorum. Ama bakımlı ve temiz olsun. Sadece makyaj yapıp güzel ya da bakımlı olduğunu düşünmesin.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah'ın ol demesiyle oluşurken bütün evren, bu ümitsizlik neden? Allah dilerse her şey olur. Ayrıca makyaj ve bakım birbirine ters şeyler.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1.73-1.83 cm aralikli boylar da olmali arac surmesini bilmeli iyi bi meslegi olmali dusunceli Adil olabilmeli dedikoduya sagir olabilmeli Harama ne el uzatmali ne de bakmali òlecekmiş gibi kimseyi incitmemeli bugunu hep iyi degerlendirmeli her vakti hayirla yad etmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılIlgili, kibar, sadık ev işlerine yardım eden. Ben erkeğim diye köşeye çekilmeyen. Komik eğlenebileceğim birisi. Çocuğumuz olursa bana yardım edebilecek ay yok yorgunum sustur bu çocuğu demiycek bir erkek istiyorum.
32 Yorumla
Soran+1 yılMevla'm en güzelini hayırlısıyla nasip etsin 🍀
Cevap sahibi+1 yılAmin amin
+1 yılİlim sahibi ve ilmiyle amel eden, edepli, olgun, yerine göre ağırbaşlı yerine göre eğlenceli, anlayışlı, çabuk sinirlenmeyen, karar vermekte zorlanmayan net, birde sevgisini gösterebilen biri.
12 Yorumla
Soran+1 yılMevla'm en güzelini hayırlısıyla nasip etsin 🍀
- +1 yıl
Amin cümlemize:)
+1 yılAllah yolunda olmalı, içkisi, kumarı olmayacak ve adam olacak
32 Yorumla- +1 yıl
@Kerem0506 Defol git
Soran+1 yıl@Kerem0506 başkalarının yorumuna salça olmayın
+1 yılEvlilik düşüncem yok ama olursa kedi sevsin. Çünkü evimde kesinlikle kedi olacak. Geriye kalan her şeyde anlaşırız garantisini verebilirim
12 Yorumla
Soran+1 yılbelli ki sevgi diliniz kedi vgjbhvg
- +1 yıl
Aynen öyle ajdjd
+1 yılbana cok asik olsun her istedigimi yapan ben ne dersem ikiletmeyen yakisikli olsun azicikk da eee ben guzelim yakisikli istemek hakkim :) ben mesela burada yasayalim diyeyim oraya hemen tamam bebegim desin dis gorunus olarak mm orta boy gozleri guzel yesil olursa guzel olur ya da siyah saci da siyah olsun yemek yemeyi sevsin yeter.
00 Yorumla
+1 yılBenim sevdiğim adamla evlenmek isterim.
Kıvırcık saçlı gözleri kahve. Orta boylu hafif esmer hayvanları çok seven zeki karakteri düzgün biri. Ben daha ne isteyim.10 Yorumla
+1 yılaynı yaş asla beni kısıtlamasın eğlenceli olsun gezmeyi çok sevsin rahat biri olsun isterdim. Yaşı tuturamadik büyük konustum büyük yedim ama gerisi hep tuttu istediğim gibi biriyle evlendim.
10 Yorumla
+1 yılKapalı birisi olmasını istiyorum. Benim boyum 1.84 civarı bana yakın olursa boy olarak sevinirim. Eğitim durumu da önemli tabi. Kısmet bakalım neler olucak ileride.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazarım bu hafta çok yazdım. Ama artık karşılıksız yazmam. Dondurma ya da enerji içeceği ısmarlayın yazmak için hevesim olsun.
16 Yorumla
Soran+1 yılAy haspama bak hele yazmazsanız bıçak var bence gayet heveslendirecek bir detay
Cevap sahibi+1 yılDaha dün 5 kere net yazdım. Benim gibi beyfendi birisinin ne istediğini söylemesi zaten zor.
Soran+1 yılNeden? Söylediğinizde bozulan bir büyü mü var?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılçok ısrar ettiniz bir şiir hediye edeyim madem ama sizde yazın ztn doğru düzgün yazan azıcık insan var www.youtube.com/watch
Cevap sahibi+1 yılHiç sevmediğim birisinin şiiri ama olsun yazalım.
Sosyal medya kullanmayacak.
Erkek dostu kankası olmayacak.
Maharetli olacak.
Sadakatini hissettirecek.
Aşını, işini, ailesini bilecek.
Evliliğini mahremini kimseye anlatmayacak ve karıştırmayacak.
+1 yılBenim pek evlilik hayalim kalmadı. Ancak bir gün anne olmak için evlenirim diye düşünüyorum. Onda da aileler falan birbirini sevsin, işinde gücünde olsun, çocuğuna düzgün bir baba olsun, fazlasıyla sevsin ve kollasın yeter mantigindayim. 😄
03 Yorumla
Soran+1 yılBence hemen vazgeçme ümidini kaybetmek için çok erken. Belki biri çıkar karşına ve bütün düşüncelerini değiştirir, sana iyi gelir 🍀Bide çok güzel bir anne olursun bence
- +1 yıl
Hahah hayır vazgeçme durumu değil evlilikten, kimse yalnız kalmaz dünyada elbet biri olur. Ancak mantıken ilerlerim bu defa aşka gerek yok sevgi de yeter mantigindayim. 😄 tesekkur ediyorum bence de çok güzel anniş olurdu benden oyş yavrularım ajshshs
Soran+1 yılBence de bide aşk artık kalmadı be eskilerde kaldı şimdi mini minnacık bişi sevgi kaldı o da yakında puff olup kaybolur
Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Valla zengin isterim ben Şöyle arabalar evler falan hiç fena olmaz ekonomi kötü koca şansımı iyi kullanmam lazım
10 Yorumla
+1 yılKendim gibi 😄 dürüst, anlayışlı, öz güvenli, kararlı, mantıklı, hayvansever biriyle evlenmek isterdim sjjnx
10 Yorumla
+1 yılya biz bunu megan fox ile anlattık biz bunu reacheal wize ile anlattık ben evlenmiycem ben kendimi hurilere saklıycam
10 Yorumla
+1 yılAynı hayalleri aynı geleceği benimle düşleyen isteyen biriyle
10 Yorumla
+1 yılAhlakli dinini imanini bilsin nerhanet vicdanli saygili beni sevsin cok
10 Yorumla
+1 yılBana bebek gibi hissettirsin zaten karşılığını misliyle görür
10 Yorumla
+1 yıliki kolu iki bacağı olan.. ne bileyim iki gözü iki kulağı olan
10 YorumlaGüvenilir, sadık, ne istediğini bilen, çalışkan, tutkulu, kibar..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bilgili kültürlü anime film dizi seven kitap okumayı seven video oyunlarına ilgisi olan mitoloji ve başka fantastik konuları seven uzun boylu ve mümkünse türk olmayan bir kızla evlenmek isterim
03 Yorumla
Soran+1 yılYabancı olması dil öğrenmek için mi yoksa kültürün de etkisi var mı?
Soran+1 yıl+1
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBicaklanirim diye korkuyorum gelemiyorum manzaraya 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılJdjend artık beleş bıçak dağıtıyorum isteyen kendini bıçaklar sorumluluk almıyım ben
+1 yılKarşılıklı anlaşabildiğimiz, bir birimize baktığımız da her duyguyu anladığımız ( huzur, sevgi, aşk, sinir, iyi/kötü, seks, şefkat/merhamet) 🆚
00 Yorumla
+1 yılBana gerçekten bu iyiliği yapar mısın 😂
Gel bıçakla Allah aşkına duacın olurum01 Yorumla
Soran+1 yılBıçaklandın! 🔪
Kızılcık şerbetindeki fatih gibi şerefsiz olmasin da ne olursa olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik düşünmüyorum. Dünyanın en iyi kadını olsa bile evlenmem.
10 Yorumla
+1 yılHuyu huyuma sevgi dolu akıllı biri ne istediğini bilen güler yüzlü olmalı
00 Yorumla
+1 yılImmm
Zeki, neşeli ve seksi biriyle 3 kelime ile anlatacak olursam00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Siyah saçlı, beyaz tenli yuvarlak gözlüklü.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok şükür biri de fiziki özellik yazdı
Yine bıçağı yedik ya off 😒
12 Yorumla
Soran+1 yılAfiyet 🔪
+1 yılŞefkatli, merhametli , çalışkan dürüst sadık kızıl sakallı kerem Bursin gibi
10 YorumlaŞahsen huyunu yazmak istemiyorum uzun sürer. Fizik olarak çekici bir görünüşü olan ve bakımlı temiz kadın isterim
00 YorumlaKaradenizli kumral olsun ya da sarışın akıllı olsun karımcı olsun siparişim bu kadar
05 Yorumla
Soran+1 yılKaradenizli neden?
Soran+1 yıldikkat etmek lazım ama bazısı biraz.. sapık oluyor hatta çoğu
Soran+1 yılmaalesef hatta gürcistana gidip geceyi orada geçirdiklerini duydum birkaç kişiden..
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum neyse ki.
10 Yorumla
+1 yılenerjısı cok olan :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Mauro icardi?
14 Yorumla
Soran+1 yılSende mi britüs
Detay vermeyim 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılAma o zaman bıçaklamam gerekiyii 🥺
Soran+1 yıl🥺 haydaa ama o zmn olmaz kii
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba evlilik dusuncem yok.
00 Yorumla Mutluluk ve huzur versin
00 Yorumla
+1 yılyakışıklı maddi durumu iyi olan birisiyle
00 YorumlaHuzur versin yeter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Beni seven
00 Yorumla
+1 yılKİmseye güven yok ki
00 Yorumla
+1 yılAilesine düşkün
00 Yorumla
+1 yılKarakterli yakışıklı maddiyati yerinde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBana tapan biriyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek istemem
00 YorumlaNefes alsın yeter
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? O zaman hayvanlara bakarsınız diye düşünüyorum sonuçta maksat yaşaması..
Soran+1 yıldalga olunca sörf yapem dediydim..
+1 yılEvlenmek istemem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne