Aşırı kıskandığında, güvenmediğinde ve ona güvenimi kırdığında biter gözümde. Ne kadar seversem seveyim o an gözümde bitiyor ya. Peki ya sizin sevginiz bir anda nasıl biter?
yavaştan tüketmekle ilgili bir durum sanırım. insan böyle bir canlı. elinde güzel ne varsa hepsini tüketiyor. zaman dedikleri şey tüketmekten ibaret aslında. mutlulukları, sevgiyi, aşkı ve hatta acıyı dahi tüketiyor. sevgi de bitiyor, acı da bitiyor. belki de bitmiyor da şekil değiştiriyor ya da alışılıyor. konu ne diyordu, ben yazarken nelere geldim
Haksız yere suçlanma anlaşılamamaktan dolayı güvensizlik hissettiğimde, hayatta en yorucu şey kendini karakterini sevgini ya da ilgini birilerine ispat etmeye çalışmak, birilerinin duvarları ve güvensizliklerini kırmaya çalışmak bu hayatta yapacağım son şey
Aynen ya bir şeyler ispat etmeye çalışmak ne yorucu. Sürekli suçlamada yoruyor. kanıtlamaya niye çalışayım ki? Güvenmiyor. Güvenmiyorsan git yani. Ne anlamı var. Delirtiyorlar insanı. Yol verince üzülüyorsun. Ama bir rahatlama geliyor ya. Yapma zaten. en doğrusunu yapıyorsun. :)
Nefrette bir duygu bence. Nefret bile etmiyorum. Lafları ağır ve kırıcıydı. Madem güvenmiyorsun git. Bazı adamlar bunuda yapamıyor. Bende o gitmeyeceğini anlayınca gittim. Saygısızlık yahu.
Bir insanın anlamadan dinlemeden arkadaşlarının beyniyle hareket etmesi ne kadar kırıcı. Arkadaşlarıyla arkadaş bile değilim, tanımıyorum. Beni benden bilmesi gerekir. Bana benim hakkımda birşeyler sordu. Netce ve dürüstçe cevap verdim. Ama bana güvenmiyor. Arkadaşlarıda kendi gibi işte kime diyorum ki kfjfj Aynen öyle valla sende haklısın:)
Kesinlikle. Aşırı kıskançlık ve kıskançlıkta boğuyor bence. Güvenmiyorsan devam etme dimi? Böyle adamlara sinir oluyorum valla :d ben yol verdim baktım o bana vermeyecek. Engellemek huyum değil ama haketti yahu. Suçlama suçlama yeter
Saygısız olursa, ve herşeyi kıza ödetir de seviyorum ayaklarına yatıyorsa, önce sevdirip sonra kaçıyorsa ayrılıkta yeni birini bulduysa acayip soğuyorum
İçten gelen kaba eleştiriler partner için geçerli değil herkes için geçerli eğer şakayla değil gayet ciddi kaba eleştiriler yapıyorsa bir iki tolere edebilirim ama bu tekrarlanıyorsa bir daha selam bile vermem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tipini görünce olabilir. Kimse duyar kasmasın sadece tipe mi bkıyosun diye kimse dışını beğenmediği birinin içiyle ilgilenmek istemez.. Pazarda bile en tazesini almaya çalışıyosunuz
Tipimle ne alaka haha tipimde bir sorun yok çok şükür. Gerçek hayatta tanıdığım sevgilim olan biriydi. Sadece bana güvenmedi. Güvenimi sarstı, suçladı. Bende gittim sonra engelledim.
Anlayışsız olduğunda, umursamadığında, ısrarcı olduğunda ve güvenim bittiğinde, ilişki de bitiverir. Artık ondan sonrasında istediği kadar yalvarsın, avucunu yalar 😅
Yeminle öyle bir biter ki isminden bile iğrenirim o insanın cok çabuk soğurum ve ben soğuduysam asla eskisi gibi olamam ona karşı çok yaşadım bu durumu
İlgisiz kaldığımda... iğrenç bir huy biliyorum ama birkaç gün bile ilgi görmesem sevmediğini düşünüp soğuyorum maalesef. İhanet şiddet bunlar zaten sevgi saygı bırakmaz o ayrı
Bakın size yürüme gibi bir niyetim yok yüzünü görmediğim bir kıza yürüyecek kadar düşük birisi değilim ama şu kardeş sözcüğü sinir bozucu 😤 Neyse iyi günler
Cinsellik deyince dağları aşıp yanımda biten, ama diğer paylaşımlara gelince arazi olan, özetle duygusallık ve samimiyet eksikse soğurum uzaklaşırım zamanla o kişiden ve ilşkiden
Umursamaz olması hiç yokmuş gibi davranması bitirir bende 🙂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgi bir anda bitmez eğer gerçek bir sevgiyse. İlişki bir anda bitebilir bunun da sebebi ihanet ya da büyük bir yalan olabilir. Bu durumda ilişki bir anda biter ama sevgi hemen bitmeyeceği için öfke üzüntü ya da nefrete dönüşür zaman içinde azalır yok olur
Peki bazen dışarıya daha nazenin veya kibar, rahat bir kişilik gosteren kişinin iliski yürütürken bazen maçolasmasi, sevdiğini kısıtlaması, romantikligini ise ilişki başlarında saklaması vb. gibi dönüşümlere uğraması karşı tarafa ne gibi duygular aşılar? Buna da ikiyüzlülük der misin?
Abi bahsettiğim şey o değil benim bahsettiğim şey biriyle sevgili oluyorum senden başkasını sevmedim ben dedi her defasında sonradan öğreniyorum ki öyle bir şey yok beni sadece kandırmış yani demem o ki biri benim sevdiğim beni seven diye bildiğim ben onu sevdim ama o öyle değilmiş haliyle buda soğumama neden olur.
Başına gelen için üzgünüm, sevgi karşılık beklenen bir olgu tabii ki, .. ikiyüzlülük çok hafif kalmış bir tabir aslında o kişi için... artık kimseye inancın da kalmamıştır belki de ama şuna inanın iyi ve dürüst insanlar hala var. Sorduğum soru kendimle ilgiliydi yıllar evveline ait bir değerlendirme sorusuydu. Teşekkür ederim yine de☘️