AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
284Cevap
Yaşın genç daha, diğer kadınların kolay , erken evlenmelerinin sebebi cinselliģi merak edip ilk teklif edene evet demeleridir, tipe, akla, huya önem verenler daha zor evlenir, hiç evlenemeyebilir.
Evet gencim de belli yaştan sonra da aşk yaşanmıyor bence ya gençken guzel
Belli bir zaman sonra insan normal olarak armudun sapı üzümün çöpü diyor ama tavsiyem şu olur; mesleki olarak dengini değil kafa yapısı olarak dengini bul. Diğer durumda mutsuzluk kervanına sen de tek yönlü bilet alırsın yazık olur.
Her açıdan denklik sart
Doktorsan elbet birisi cıkar ama zamanında hep ders calissmissin bu yasınq kadar izin vermemissin hic bi iliskin olsa bile saglıklı olacagından emin degilim cunku yasamıs birisi degilsin bu tarz seyleri
Nasip kismet
Her şeyi düzeltemezsin ve mükemmel diye bir şey yoktur o yüzden denemelisin kendine yakın hissettiğin insanlarla mutluluğun nereden geleceği belli olmaz onun dışında tatlı prenses olmaktan sıkıldıysan da azalt ara ver ya da bırak
Yo ben hiç tatlı biri olmaktan sıkılmadım zaten karakterim bu dediğim gibi, ama biraz da enerjimi içimde saklamayı ve sadece yakın çevreme yaymayı düşünüyorum ve hastalarıma
Peki öyle yap
Benimde hayatımda 3 kişi oldu bende uzun yıllardır yalnızım önemli olan istediğim gibi birini bulup bir ömür birlikte olmak
Kesinlikle ve erkek daha çok sevmeli
Kesinlikle kadın daha çok sevmeli
sorun zaten senin doktor olmanda ancak meslek olarak denk biri bulman lazım ve mecbursun aynı meslekten biri ile evlenmeye polis öğretmen hakim savcı bir süreden sonra seni sıkacaktır
Aaa ben 😂 maalesef çoğunluk böyle sanirim yorumlari okudum da banada herkes cok iyisin öylesin boylesin diyo ama kimse sevmiyor benimde düzgün bi iliskim olmadi bu hayata yalniz olmaya geldim galiba hersey çok saçma be
Mevkinden dolayı insanlar çekıskılı hanı bana bakarmı ki gibi düşenerek yaklaşamıyor olabilirlermi acaba sen kendını öyle görmüyor olabılırısn ama sana bakanlar öyle düşünebilir senin aradığın kişiler normal kişiler çünkü
Meslektaslarim böyle bakar mı sanmam ya
Hayır illaki meslektaşların degıldır çünkü senin için meslektaş çokta önemli olmadığın sezdım sizde
Yo ben doktor istiyorum en iyisi oyle
Bide kapalı olmanız exra insanların size daha saygılı yaklaşması için bir neden olabilir
Yani evet ama dışarıya verdiğiniz imaj ve burada sorma tarzınız biraz öyle gibi geldi
Bende seninle aynı durumdayım 27 yaşındayım öğretmenim karşıma asla düzgün evlenme niyetli bir adam çıkmadı hem bir kaç gün takılıp gitmek isteyen tipler çıktı bu saatten sonra ortalık bu kadar kötüyken doğru insanı bulacağımı da düşünmüyorum
Polis jandarma gibilerden uzak dur.. madem okumuşsun senin ayarinda biriyle olsun..
Bence de
Valla benimde düzgün diyeceğim olmadı, 1 sevgilim 2 sevgililikten dönen konuştuğum kişi oldu diğerlerini zaten en baştan eledim.. Sonuç 0 yine.. Bu gidişle de daha bulamam gibi geliyor. 😂
Guzel kızların kaderi bu askim hsyaha
O değil birde aldatıldım yani bazen olmaması daha hayırlı 😂 Teşekkür ederim 😍❤️
Ay yok artık Allah belasını versin ya
Vereceğine eminim:)
Ahan da yengemi buldum dlfmfkfmşfcç gel seni abimle tanıştırayım. Abim de tarih öğretmenliği okudu 30 yaşlarında ve senin gibi çok da isteği yok, isteyen olmasına rağmen. Ama bence fikriniz değişebilir
Senin gibi böyle milyonlarca kadın ve erkek var merak etme, bende 29 yaşındayım adam gibi ilişkim hiç olmadı 181 boyum var herkes çok iyisin güzelsin diyor ama aşk hayatımda tık yok ben şahsen anlamadım bu işi
Ben de anlamıyorum bu işi 😂 banada hep cok iyi birisin karakterin iyi öyle böyle diyolar ama seven yok madem iyiyim niye seven yok kabul eden yok 😂 aşırı saçma her sey
seninle tanismak isteyen cok erkek olmamasi ilginc belki de sen biraz çekingen birisindir sonradan açılmışsındır bilemem tahmin sadece ama senin için uğraşan birilerine de bence şanş ver şans tanı diye düşünüyorun hem yaşın ilerliyor nereye kadar böyle tek başina kalabilirsin bi yerden sonra psikolojin bozulur moralin bozulur kolay bisey değil yalniz olmak bence
Kriterlerime uyan biri çabalarsa tabi ki şans veririm
Önemli olan duyguları olan bir insanı bulmanız lazım vefakar kalbi Güzel merhametli dürüst.. bu gibi ender bulunan duygular olmazsa gerisi boş
Illa çıkar seni gerçekten sevecek birisi ya acele etme nasip bu işler hep aynı durumdayız yalnızlik da zor herkezle de olmaz nolcak bilmiyorm
Bence şu an meslegine odaklanmalisin orada sana uygun bir erkek cikar eminl ol karşına şimdi cikmasi mesleginde psikolik olarak boslama olabilir
Artık tek derdim kendim ve kariyerim olacak zaten bunun için cabaliyorum
Oyle olmali hayatta tecrube kariyer sahibi olduktan sonra daha düzgün biri cikar karsina
Aslında hayatında birinin olması için çok fazla avantajların var ama nedense değerlendirmiyorsun biraz kendi kabuğuna çekilmiş gibisin
Ben zaten çevrem az olsun öz olsun kafasındayım bunu daha çok seviyorum
Yani çevrem az olsun öz olsun derken bu konuda belki haklı olabilirsin ama evlilik konusunda insanın biraz daha aktif olması ve biraz daha çevresi olduğu zaman daha rahat ulaşabiliyor her istediğini hayırlısı
Haklısın hayırlısı ya bilemiyorum böyle dusunmemistim
Evet hayırlısı olsun yani biraz derin bir konu böyle Yorumlarda konuşulacak anlatılacak bir mevzu değil aslında yani uzun uzun bire bire konuşulacak şeyler bunlar
Bu günde nedense tesettürlüleri olumsuz göstermek için çaba içinde soran kişiler. Bunun bilinçli yapıldığını benim anladığım gibi umarım , bu paylaşımları gören herkes anlar
Evet tek derdim tesetturluleri olumsuz gostermek💅💅
İyi bakalım
Yani k. b ama inek gibi bir hayatım oldu diyorsun bunun neresi zevkli bir kere gelicez dünya ya evet hep gezip dolaşma her salağı hayatına alma ama bireylerde gör bu dünyada bnce
Kendi başıma da zevk alarak yaşıyorum zaten ama böyle süper en iyisi bu demiyorum ki
Ya şimdi yanlızlikda iyidir ama inan en güzel anılar sevdiklerinle bir ortamda yaşanan anılar en zengin sen olsan neye yarar kankinle yiyemekdikden sonra en güzel sen olsan neye yarar biriyle bir ilişki yasamadiktan sonra en zeki sen olsan neye yarar bunu gösteremedikden sonra sosyal olmaya calis
Daha çok gençsin ben de 26 yaşındayım ve şu ana kadar hiç sevgilim, kız arkadaşım olmadı düzgün kariyerim olana kadar düşünmüyorum da zaten ben sevdiğim kızla direk ciddi düşünürüm. Bir de doktorsun kendine göre zamanla birini bulursun
Nedense bu yaslardaki ve daha önce duygusal bir ilişkisi olmayan insanlar hep gelmesi beklenen insanları idealize edip uzaklarda arıyolar ve duygularını tanımamak ya da emin olmamak gibi sorunları oluyor... Benim de duygusal bir ilişkim olmadı ama bu bir tercih meselesiydi hiçbir zamanda bunu bir sorun olarak hissetmedim
Ben istiyorum da karşıma istediğim gibisi cikmiyo
Aslında aradığın kişi tam olarak playboy diye kategorize ettiğin tipler evet duygusal ya da her neyse birlikte olunca seni özgür ve mutlu edebilir ama sonunda kendine olan saygını kaybedersin ki bu ciddi bir sorun... İnstagram ya da görsel medyada sunulan evlilik ya da duygusal ilişkilerin sinematografik ya da teatral bir show olduğunu düşünüyorum. iyi arkadaş olabildigin yanındayken kendini rahat hissettigin insanlar varsa hayatında degerlendirebilirsin
Yo tam tersi playboy istemiyorum aramıyorum da
Umarım bulursun aradığını
Hiç ummadığınız bi anda karşınıza çıkacaktır siz doğru manifestleyin bence.
Yanlış insanlarla heba olacağınıza doğru insanı bekliyor olmanızı taktir ediyorum.
Doktor olmanız ayrıca gurur verici. Umarım layık olduğunuz insanlarla birlikte olursunuz 😇
Çok teşekkür ederim canım inşallah, olacaksa doğru kişi olsun zaten
Yalnızlıktan şikayet ediyorsun ama sana ilgi gösteren kişiler de var. Düzgün birisi istiyorsun ama playboy çocuktan hoşlanıyorsun. Bütün cümleler çelişkili
Zaten hoşlanmaya başladıktan sonra playboy olduğunu öğrendim bile bile kendimi kaptirmadim
Çok kasma. Flortlere yavyasayanlara mesafeli olarak izin ver. En azından tecrübe olur. İleride hayatımın aşkı diyeceğin adam geldiğinde anlayabilirsin.
Düzgün net gelen olsa biraz izin verebilirim ama gitgelli ağır ya*vsaklara tahammülüm yok
Düzgün ve netten kasıt nedir
Eğer ilgileniyorsa istikrarlı olacak gitgelleri olmayacak ben acaba sorusunu aklımdan gecirmicem
Tamam da isteyen direk evlilik için gelmiyor ki. Bu netlik kavramını henuz sağlıklı ayırt edebilecek seviyede olsugunu düşünmüyorum (senin beyanına göre). Gelenin niyetini karakterini okumayı deneye deneye öğrenirsin. Mesela her ilişki başında tüm erkekler iyidir. Zamanla belli eder hepsi. Doktor oldugun için tırnak içinde söylüyorum kaprislidir, kendini beğenmiştir diye cekinerek geliyorlardir zaten hiç yeşil ışık gormeyince de anında geri vites yapıyor olabilirler mi?
Ben direkt evlilikle gelene zaten inanmam. Ama bi kadından etkilenince bi erkek ona istikrarlı ilgi gösteriyor tanımaya çalışıyor, hobilerini sevdiği şeyleri öğrenmeye çalışıyor vs bunun için çaba efor sarf ediyor yani, bu evlilik ile gelmek değil ki. Ben doktor dışı bi meslek grubu ile ilişki düşünmedim hiç bu yüzden meslektaslarim bana bu gözle bakıyordur diye düşünmüyorum ya
Bence bir süre statü meslek vs bırakıp tecrübe kazanmaya bakmanı tavsiye ederim.
Yok ya bu durumda arkamdan çok lafımı ederler gerek yok
O zaman umarım Aradığın istediğin kişiyi bulman dileğiyle...
En azindan cok bir mesleğin var gerisini hadi ordan et
Haklısın bi kadın kendi kendine yetebilmeli net
Hakkında hayırlısı olsun inşallah çıkar birisi karşına. aynı dertten muzdaribim bende bilişim sektöründeyim hiç sevgilim olmadı hayatım boyunca hiç evlenmedim de denedim ama olmadı fikirler uyuşmadı çünkğ anlaştığınız insanla bir süre sonra fikir ayrılığı oluyor
Bu devirde normal olur takılma çok elbet vardır nasibin
Tc erkekleri anormal olduğu için olmaması normal garipsemedim
Güzellik göreceli kavramdır önemli olan insan olması güzelligine aldanıpta ya da yakışıklılıgına aldanıpta hayatını mahveden cogu bi insan var önemli olan o hayatı sürdürebilmek tir doktor hanım
Akışına bırak ama gelen insanları da itme, illa ki bulursun birini 💫
İnşallah hayirlisi
boş ver yanlızlık iyidir kendi ataklarının üstünde duruyon ne güzel
E tabi ki bubun gibisi yok
güleryüzlü ve enerjisi yüksek renkli olman acıkcası cok güzel. dr olman eksi ama. egosu cok olur doktorların.
Egolu değilim ya ama meslektasim da bana dr egosu yapamaz zaten
ooo meslektaş. doktor arıyon o zaman.
Normal değil bu yaşta çoluk çocuğa karışma yaşı neden hiç mi düzgün biri yok sorunu bazen başkalarından değil de içinde ara bir bak içine derim
Ne çoluk çocuğu ya ben dogurmam asla
Neden kısır mısın? Ya da gay, ya da top ya da çizdirmiş?
@soran: ilerde evleneceğin adam çocuk ister mutlaka, her erkek baba olmak ister. Sen boşuna yalnız değilsin demek...
@Nisan0001 çevremde çocuksuz evlilikler daha mutlu adamlar da daha mutlu
@soran: sen öyle diyorsan... bu biraz da kısmet işi, şans işi, ama sen de çok seçicisin yazılanlardan anlaşıldığı gibi, bu kafayla yalnız kalacaksın, görünen köy kılavuz istemez... 😏
@Nisan0001 ben seçici değilim absürt kriterlerim yok
Olması gerektiği kadar seciciyim
@soran: ozm sana bol şans diliyorum..
@Nisan0001 haklısın
Bende 22 yaşındayım hayatımda hiç sevgilim olmadı, flörtüm olmuştu bir keresinde ama onun ile de devam etmedi yapacak bir şey yok kaderimde ki insan değilmiş demek ki
Siz kızlar niye bu kadar dert ediniyorsunuz bunu Ya bırakın ya hayırlısı deyin Allah'a bırakın İşinize gücünüze bakın ya
Amin ya inşallah da salamiyoruz hsusysh
Niye salamiyorsunuz ki varsa nasibinde biri seni bulur zaten Yoksa da yapacak bir şey yok :))
Bir kızın doktor olması eğer kisiliği bozuk değilse onunla evlenmek için yeterli bir sebep bence sen istememişsindir 😂
Yok ya napicam meslegimle evleneni hshshs
Öyle deme mesleklerin de karizması vardır mesela kızlar genelde öğretmen ya da mühendis erkeklerden hoşlanır
Böyleleri ile mantık evliliği olur başka şey olmaz. Kendisini anlatım biçimine göre konu sahibi dişe diş birisini istiyor. Bu şekilde ancak kendi mercihinde bulur. Burada bu soruyla aradığına cevap alamaz.
Dengim olsun isterim tabi ki
Biliyorum
Yalnız olan şanslı azınlıktansın diyelim biz buna. Günümüzün iliskileri yoruyor. Ne tribi biter ne kasıntılıkları nede istekleri. Büyük şehirde ayrı dert.
Bende senin gibi olarak 30 yaşında ama karşıdaki kızları evi var mı arabası var mi diye Red edenlerdenim görücü usulü kız tavsiyelerde. Bekarlık güzel bi durum. Hem ben alıştım kimsesiz olmaya
Doğanın kanunu bu, yanlış insana karşı doğru duygular besliyorsun sonra ağzın yanıyor. Sonrasında gelen doğru insanlara da yanlış gözlerle bakıyorsun. Yaşadıklarımdan edindiğim tecrübelere dayanarak şunu anladım.
'Güneşin olsun kalbinde yılma doğmaktan, korkma batmaktan'
35 yaşında ve yalnızım. Yalnızlık normal. Ha hayatında birini istiyorsan, illa ki gönlüne uygun biri çıkacaktır. Buna takılıp kalma. Hayatın ne getireceği belli olmaz
Yalnızlık bazı insanların kaderi herhalde ben de 35 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevgi ilgi değer görmedim gençliğim hep yalnız geçti
Kaderimiz💅💅
Keşke senin gibi biri olsa hayatımda. Hayatımın merkezine koyar dünyamı etrafında döndürürdüm
Sağol dondurmus kadar oldun🤣
Haha kıymet bilmiyorlar
Nasıl birisi ilgini çekebilir
Görmezden geliyorsun diye tepki vereceğim ama bissürü cevap veren olmuş bişey diyemiyorum😅
Ben bugüne kadar gördügüm okumuş işinde gücünde olan insanların büyük bölümü sessiz sakin yanlız yaşıyor
Sanirim en mantıklısı bu
Bence değil yani yanlıs anlasilmasın yanımda calıştırdıgım mühendislere bakıyorum ruh gibi sadece iş iş üzülüyorum iş sadece makam mevki ile bitmiyor bence hayatı kaçırmamak lazım
Ben zaten geziyorum etkinliklere katılıyorum ama hayatımda biri olsaydı keşke diyorum bazen
Yanımda tıfıl mühendis var normal arkadaşı yok sosyal medya yok ruh gibi. Hayret ediyorum
O kadar doktor olmuşsun hala böyle saçma sapan sorular soruyorsun vay arkadaş vay
Saçma değil sadece kendi durumumu anlattım meslekle de alakası yok yani
Doktorluk derken zekisin yani çalışkansın erkeklerin istediği tüm özellikler de mevcut sende ama ilgi için kendine yakısmayan yerlerde ortamlarda takılıyorsun canım
İlgi için derken? Burada adini bile bilmediğin bi kişiden bu cikarimi nasıl yaptın tanımıyorsun beni bile, nerelerde takıldığımı bilmiyorsun?
burada takılmandan bahsediyorum düzgün 1 tane bile insan yok herkes sapık sorun da mantıklı gelmedi bana ben senin yerinde olsaydım 1 saniyemi bile burdakilere harcamazdım ben 18yasında ergenim trollüğüne eglencesine burdayım
Ben de kafa dağıtmak için buradayım belki? Adim bile yazmıyor nereden çıkardın ilgi için takildigimi hshshshs ben ne kadar bossam sen de o kadar bossun:d
Hep kendini övmüşsün sorun tamamen ilgi için sende biliyorsun iyi olduğunu benim demek istediğim bu tarz haraketler yapıp da seviyeni altlara çekme çok iyisin zaten ablam cevrendekilerden ilgi almak yerine buradakileri yönelme boş ver bazen ilgisiz kalınmak da iyi gelir zararı yoktur
Canim buradakileri napicam zaten niye yoneleyim öyle bi arayisim olsa kendimi gizlemezdim tam tersi kimse bana bulasmasin diye gizledim yanlis anlaşılma olmuş hshshs
Bence normal 24 yaşındayım 1 ilişkim oldu sadece o da bitti gibi bir şey şu an takildigim 1-2 erkek var hoşuma gidiyo yatakta görüştüğüm boş ver takıl geç ;)
🤣🤣🤣
senin çektiğin sıkıntıyı bütün kadın doktorlar çekiyor.. doktor bir erkek bul. başkası ile yapamazsınız
E tabi ki
bekar tnaıdığım doktor kadınlar çok.. ailemde de arkadaşlarımda da.. en cok bu maalesef.. şimdi doktorum dedin: karı parası yiyen erkeklerin dikkatini çekersin : bakımlıyım güzelim dedin.. çapkın erkeklerin ilgisini çekersin.. ama evlilikte seni evine eş olarak kabul ederler...
Ben de bu erkekleri istemiyorum işte zaten
evet... evli bir adamım evime doktor almam ki? bana yemek yapacki ortaya attığım corabı kaldıracak kadın... :)
Kendine hizmetçi tut o zaman ya da annenle yaşamaya devam et 🤣
karım var zaten.. bir corabı o kaldırır bende ona dışardan gelen herşeyi göğüz gererim.
Yazık karına
sana yazıkç onun başında bir kocası var. ssende böyle erkek peşinde koşarsın.. böyle düşündükce de koca bulamazsın. sana biraz akıl vereyim dedim. diğer g. tleri havada kadınlar gibi olma diye
Karın zamanında erkek peşinde koşmuş ki şimdi basinda bi kocası var diye yorumluyorum o zaman :ddd ben büyükbaş değilim başımda bi çobanın durmasına ihtiyac duymuyorum 💅
siz zavallı kadınlar ancak başka bir kadına hakaret ederek kendinizi tatmin ediyorsunuz.. eşimi tanımazsın etrafımı tanımazsın.. güya o kıt aklınla bir şey yaptığını sanıyorsun ama senin yaptığın sadece başka tanımadığın bir kadına iftira atmak.. 3 5 matematik sorunu çözmek seni zeki yapabilir ama ahlaklı ve erdemli yapmaz.. ürtüyü koca bulmak için taktığın o kadar belli ki.. çünkü dini bir ahlakın azıcık islam ahlakın olsaydı , bir kadına iftira atmanın en büyük günah olduğunu bilirsin. ..
Karina hakaret eden kendinsin karım büyükbaş ben de başında duran cobanim diyorsun:ddd
benim karım kadın gibi kadındır.. ama sen ona iftira attın. neyse ya.. gerçekten zavallısın sen. eziksin benim dr arkadaşlarım koca bulamadılar çünkü kendilerini hak edecek bir erkek olmadıklarını düşünüyorlardı. sen ise çirkefsin. sen bırak kendine koca olacak bir ekrekği bulmayı. oral seks çekecek bir erkek bile bulmaazsın.
Tamam :dd
Bende aynen senin gibiyim 23 yaşındayım bir kızın elini tutmadım kız tanıdığım bile olmadı ama sana yine yazan olmuş bana hiç yazan olmadı da
Yalnızlık daha iyi yeterince yorulmamışsın ve yeterince canın yanmamıştır
Himm. yarali. biri konustu
Benim de canım yandı aslında ama hayat enerjimi sondurmedu
Hayatım bi erkekten ibaret değil çok da mutluyum
Birisi seni çok seversede inanma biz evlendik noldu aşağıdaki arkadaşın dediği prenses gibi davranildik evlendikten sonra bitti o durum yalnizligimza yalnızlık kattik
Off cok. agir olmuş utfen bekarlari korkutmayalim 😄 kendimizden de ümidi kesmeyelim.. hayirliisiniversin Allah 👍
Tek kriter bu değil tabi ki aşk ama erkek daha çok sevince ilişki yuruyo ama gerçek manada severse
Ailende baskı görmüş olmalısın, onun sonucu sosyal olmak ürkütüyor seni.
Tam tersi sosyal çocuktum ailem asla baskı yapmadi
Peki nasıl böyle oldun , kapandın?
Kendim istedim
Sanırım giyim şeklin yaklaşacakları da tedirgin ediyor.
Olabilir bilemicem
Her şey normal akla gelen dediğim.
bu yaşta yalnızlık hiç normal değil ki uzun zun yazıyorsunuz bari kayda değer bir şey olsun hiç olmazsa
Böyle kadınların yalnız olduğunu görmek garip. Bende 30 yaşında memurum ve yalnızım. Bu yaşta yalnızlık normal ve insanı ister istemez üzen bir durum.
Maalesef durum bu 🥹
:( :( öyle maalesef.
O kadar saçma bir döngü var ki o kadar iğrenç ilişki anlayışları var ki böyle bir çağda yalnızlık daha iyi geliyor
Harika yorumladin bravo
Teşekkürler
Merhaba nerede çalışıyorsunuz, ihtisas için nereyi yazdınız merak ettim. Ben Adlı Tip Uzmanıyım Ankara'da
Çok haklısın bu devrin ilişki anlayışı bana uymuyor
Yaş ve meslek takıntılı olduğunu düşünüyorum değilse benim de edepli ve İnançlı bir kadınla evlenmek gibi bir hayalim ve düşüncem var fakat dediğim gibi yaş ve meslek takıntılı olduğunu düşünüyorum
2. el ilan sitelerinde ki ilanı okuyor gibi hissettim kendimi🤣
Neyse konuya gelecek olursak. Herşeyin başı istemek. Gerçekten istersen olur.
Normal değil. Sosyal zekan zayıflamış ders çalışmaktan kekekkedkkdlep
Bunu kekeke diye gülen kişi mi yazıyor 😭
Random o bilmiyorsan söyleyeyim bilmemen normal gerçi😂
Değil nası olabilir böyle bişi ya hangi devride yaşıyoruz of
😭😭😭
Doktor kız olunca 198 yorum gelmiş bir de benden olsun 🤣 bak burada bile ne ilgi görmüşsün anla yani