- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar statü konusunda erkeğin bir tık üstte olmasını istediği için sen kendine göre birini bulmakta zorlanabilirsin, mesela erkek doktor kadın hemşire evliliği olur çok sık fakat erkek hemşire kadın doktor evliliği yoktur hiç, senin uzman doktor olacağını varsayarsak sana hakim, savcı, isim yapmış bir avukat, bilgisayar mühendisi, yazılımcı vs gidebilir. He bana kalırsa bir insanın statüsüne bakıp iç güzelliğini yok saymak olmaz, iç güzellik ön planda olsun ama kadınlar doğaları gereği takıklar bu konuya.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence statu denklik de ic güzellik kadar önemli, fakültede yüzlerce hocam oldu biri bile dr dışında bi kadınla evlenmedi
En İyi Cevaplar
+1 yılTabiki çıkar canım.💙Ne güzel bir kariyerin var ve anlatmana göre beğenilen bir hanımefendisin elini sallasan ellisi olur. Ama şunu akranın ve kariyere aşktan daha fazla önem veren biri olarak söylemek isterim. Artık erkeklerde kariyer ve maddiyat odaklılar eskisi gibi güzelse sevgili olurum evlenirim kafasında değiller. Mesleğini kariyerini imkanlarını fırsata çevirmek isteyenlerde çıkacaktır çok dikkatli ol ve gerçekten kalbini bazen göz ardı et doğru insan seçerken. Bunları kendimden çok iyi bilerek yazdım aynı yaş değiliz ama yaşım sana yakın. Umarım seni gerçekten hak eden birisi çıkar karşına.🌹🌹
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın böyle çok erkek var hele ki kadının sırtından geçinmeye çalışan sunepeler, hepsine karşı tedbirliyim inşallah bu tuzağa düşmem 🤣 inşallah canım çok tesekkur ederim ya istediğim gibi olsun ya da olmasın kafasındayım
- +1 yıl
Akıllı kadınsın düşeceğini sanmam🍀✨Aynen öyle duygusal biri değilsen ilişkilere kolay kolay hata yaptırmaz karşına çıkacak kişiyi seçerken. Ahahah senin soru yalnız bayağı popi olmuş😂🥳burada da şimdi seni tanımak isteyen bir sürü kişi olmuştur bak en yakın örnek😂😂Meslek algısı cinsiyetlerde çok etkili artık eskisi gibi dış görünüş odaklı değiller ne kadar güzel veya pek gösterişli olunmasa bile. Ki biraz görsellik+kariyer varsa hiç bırakmıyorlar peşini tecrübeyle sabit😄
Soran+1 yılYaa tecrubenle sabit demek ki 😃😃 ben de bi asıl görev yerime başlayayım ben de bunu bi gozlemleyecegim bakalım neler olacak diye inşallah dediğin gibi olur
- +1 yıl
Evet emin ol öyle olacak😂😂Sen seçeceksin hep seçilmem seçerim diyeceksin🥳😄😄
cevap basit birini aramayacaksın ama hayatına girmek isteyenleri de terslemeyeceksin çok insan tanıyıp sadece yoluna bakacaksın zaten birgün öyle birisi çıkacak ki karşına işte bu o diyeceksin zaten bu işleri kafana takıp da şöylemi böylemi yapsam diye arayışta olma yeter sadece kendini dışarı kapatma kimseye de önyargılı olma yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılBence herkesi tanımaya gerek yok
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda sorun gibi algılanıyor olsa da bence sorun yok ben 33 yaşındayım mesela ve bana 18 yaşında bir kızı ayarlamaya çakışıyorlar ama ben yaşıma yakın birisini istiyorum. Bu arada o kız da kapalı biri ama elektrik aldım kızdan ama evlilik ciddi müessese işte evlilikte nasıl olur bilmiyorum.
010 Yorumla
Soran+1 yılPedofili isen niye olmasin
- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Kızın annesi 35 yaşına kadar olur demiş annemle görüşmek için Özbekistan’dan geldi ama ben yaşıma yakın istiyorum dedim
- +1 yıl
İnsanlara iftira atma
- +1 yıl
Yanlış anlama ama 25 falan olsa 33 olurdu ama 18le olmaz daha ergenlik bitmedi akıl oturmadı hem 18 olunca sadece resmi olarak reşit oluyoruz ruhsal fiziksel olmuyoruz bence 18 küçük sana
- +1 yıl
Hocam zaten olmadı kız 17 yaşındaymış az önce öğrendim annesi vazgeçmiş
- +1 yıl
Çok sevindim
- +1 yıl
@TRAKYALIKISÇE benim babaannem de rahmetli Edirneliydi kızlara kısçe erkeklere kızan diyorsunuz siz
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Doktor olmuş ama dili pabuç gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
281Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık normal ancak düzgün ilişki yaşanmamış olması değil..
04 Yorumla- +1 yıl
İnsanların modunu düşürmeyi ne güzel başarıyorsunuz ya. Düzgün ilişki için düzgün insan gerekir düzgün bir uyum gerekir, bunlar yoksa da “düzgün” ilişki olmaz. Yaşla da ilgisi yoktur belki de ilerideki partneriyle aynı ortamda bulunmamıştır bu zamana kadar ya da belki de o insan çoktan tanıdığı biridir. Hayattaki her şeyi birbirine bağlayan iplikleri görmeden böyle konuşmak bana çok anlamsız ve sinir bozucu geliyor. Çünkü kimsenin kimseyi yetersizmiş gibi hissettirmeye hakkı yok.
- +1 yıl
@bahardanbirdemet Başkalarının söylemleri üzerinden modunuz anlık olarak değişim gösteriyor ise bu çok sağlıklı bir yaklaşım değildir.. Bunun yaş ile alakalı olduğunu söylemedim, hayal dünyanızı sevdim.. Kişiyi yetersiz ya da eksik olarak nitelendirmedim, kendi açımdan düşüncemi paylaştım.. Bana göre normal olmayan bir başkasına göre normal olabilir..
- +1 yıl
Benim modum başkalarının söylemleri üzerinden anlık değişim gösteremez. Ben bu soruyu soran kişi üzerinde olumsuz duygular uyandırabilir diye söyledim, sonuçta aklına takılan bir şeyden bahsetmiş. Elbette birine normal gelen diğerine gelmeyebilir. Hayal dünyam pek güzeldir, ben de severim kendisini.
Soran+1 yıl@bahardanbirdemet baharcigim güzel niyetlerin için çok tsk ederim ama sosyal medya üzerinde adı fotosu bile olmayan kişilerin yazdığı hiçbir şey benim moralime etki edemez canım bundan emin olabilirsin 🧡 bunu yazan kişi belki düzgün ilişki yaşamıştır kendi tecrubelerine dayanarak bunu yazmıştır olabilir, ama zaten düzgün ilişkim olsaydı şu an evliliğe gitmişti ben de bu soruyu burada sormuyor olurdum
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılOlur bir gün. benimde olmadı hiç
10 Yorumla Benim adım Mustafa Elazığ Doğumluyum merkez Annem sizlere ömür Babamla Yaşıyorum Ablarım var Ben küçükken Annem Hep Bana Bakardı Okumamı istiyordu Ama Ben Dik Durdum istiklal ilköğretim okulunda okudum 5 sınıf orta 3 te 1 Dönem kaldım Ama yine Annem Öldükten sonra Yetim kaldım Bana Bakacak Ablam var Sanatlar eğitim merkezi de staj Gördüm 2Ay Sonra il orman Bölge müdürlüğü 1 Ay Çalıştım Valiliği tarafından Elazığ Fırat üniversitesi Diş hekimliği de 6Ay olarak Çalıştım sonra 6Ay Hastaneden Çıkışım verildi Ben Engelli olarak Dünyaya Geldim Sonra Yetimhane kaldım Daha Sonra iş Buldum Tetiş inşaat a 2 Ay olarak Geçiçi olarak Çalıştım daha Sonra İş Çıkışı verildi En Son Elazığ Valiliği 1Ay Olarak Elazığ Belediyesi de Sanayi de Geçici olarak Çalıştım ondan sonra Orgenizeye iplik fabrikası da olmadı her türlü desteği Sağladım Ama Dikiş tutaramadım Çünkü Sanşım Yok Maalesef il Özel idaresi de 10 Defa Mülakata Girdim Ama Olmadı En Son Elazığ Belediyesi Ebuaş firmasında Daimi olarak Çalıştım Engelli Kadrosuda Çıktı Bana Demeki Nasibim Varmış orada Aynen Sonra Ağustos 3cü de sigortalı işe Başladım otopark Görevlisi olarak Çalıştım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla bir şey kaybetmiş değilsiniz.
Benim oldu uzunnn yıllar önce.
Yine bir kadin sebep oldu mutlu devam etmesine.
Ve yine bir kadın o hayatı alt üst etmeyi başardı.
Yapılan yanlış anlaşıldı üzerinden hatırı sayılır bir zaman geçtikten sonra.
Fakat her şey için çok geçti.
Çünkü onun iki çocuğu vardı.
Benim ise kurulu bir düzenim.
Karar verin , kendinize söz verin ve ona göre hayatınızı çizin.
Bir başkasının sizin yerinize ve yine sizin hayatınız için karar vermesine izin vermeyin.14 Yorumla
Soran+1 yılÇok önemli haklısınız özellikle bi kadın kendi kendine yetebilmeli, erkek kadının duzeni yikmamali tam tersi düzenin parçası olmalı hayatını kolaylastirmali
- +1 yıl
İlk önce kişi kendini tanımalı, bilmeli.
Kapasitesinin farkında olmalı.
Karşındakinin iyi yönünde, kötü yönünde.
Kimse dört dörtlük olmaz bunu unutmamalı.
Eğer bir insan size hep iyi yönünü gösteriyorsa bilin ki daha sonra kötü şeyler yaşamanız kaçınılmaz.
Sahtelik vardır illahaki bir yerinde.
Soran+1 yılÇok haklısın maalesef bunu yasayarak da gördüm
- +1 yıl
Şunu da dip not geçmek isterim.
Hayat yaşayarak öğreneceğimiz kadar insanlara karşı cömert değil.
İzlememiz gerek,
Gözlem yapmak zorundayız,
Analiz etmemiz gerek,
Yorum yapmamız gerek,
En önemlisi ise empati yeteneğimiz olması maalesef şart.
Aksi halde yanlış yapmayı adet haline getiririz.
Herkes gibi suçu hep 2. kişilerin üzerine atmaya çalışırız.
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşa takılma bazı işler nasip meselesi. Söyle düşün ki bu zamana kadar sabrettirilmişsin ya da karşına biri çıkmamış. Ama yakın zamanda öyle biriyle tanışacaksın ki şimdiye kadar olan bu yalnızlık hissini sana tamamiyle unutturacak. Ne kadar güzel olurdu değil mi? Bir şekilde manevi bir hisle bu yaşa kadar koruma altında tutulmuşsun belli ki. Düşünsene nasibin tertemiz biri ve tam sana göre, şimdiye kadar kalbi dahi incinmemiş biri olsun diye dua etmiş ve muhafaza olunmuşsun. Bir de bu açıdan bak. Belki fikrini değiştirir. Umarım en güzeliyle müşerref olursun. Ömrünün geri kalanı şimdiye kadar olanından kat be kat fazla güzelliklerle geçsin. Yüzünde güller açsın etrafa gülücükler saçsın. En temizi en yakın zamanda bulacak seni merak etme. En güzeliyle ödüllendirileceksin. Sadece inan ve gerisini Allaha bırak. Çok mutlu olacaksın... Sevgilerimle.💙
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah amin hepimiz icin
+1 yılEskiden birazda kısmet derlerdi, ama senin deyiminle “playboy” ların üstüne ruh hastalarının, yetmedi bekar geçinen evlilerin artarak cirit attığı devirde arık bayağı bayağı kısmet ve şansa kaldı maalesef. Belkide mucize, demeye dilim varmıyor da… neyse. Güzellikle alakası olsaydı, yalnız olan kadınların çoğu güzel veya çok güzel olmazdı istatistiklere göre. Kadınlar hem görsel aynı zamanda karakter ve ruh hali olarak, düzgün erkeğe denk gelmekte çok zorlanıyor maalesef
47 Yorumla- +1 yıl
Ama ne olursa olsun, her şerde bi hayır var derler ya. Birşeyler çok istemene rağmen olmuyorsa, belkide hayırlısı böyleymiş, demeli bi zamandan sonra
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum canim boyle bi erkekle olup sinir hastası olacağına yalnız kal kafanı rahat olsun daha iyi güvenecek erkek yok şu devirde
- +1 yıl
Aynı durumu ben de yaşıyorum açıkçası (erkeğim ) ara ara flört denemeler oluyor ama nedense pek hayata bakış açılarımız uyuşmuyor. Allah hayırlısı çıkarsın karşımıza zor bu zamanda iyi birine denk gelmek. ağırdan alırsın sevmiyorum diye gider. hızlı gidersen, seviyorum dersen sıkıldım der yine gider
- +1 yıl
@Menekşe1001 Yeryüzünde hem karizmatik hem efendi hem de mental sağlığı yerinde olanlar, erkek popülasyonunun içinde %0,01'e denk gelir ancak. Onlar da zaten 25 yaşından önce hem güzel hem de saygın bir kadınla evlenmiştir. Yalnız değildir yani.
Görüşüne saygı duyuyorum yanlış anlama. Ama çok şey istiyorsunuz. Yeryüzü hiç kimseye bu kadar cennet değil. Erkekler de kadınlarda umduğu birçok dişilik ve kişilik özelliğini bulamıyor maalesef.
25 yaşını geçmiş bir adamın mesleği varsa, illegal işleri yoksa ve hovardalık peşinde değilse tamamdır yani. Bu adamın Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Kerem Bürsin ya da Onur Yaman kadar dehşet yakışıklı olması gerekmiyor.
Soran+1 yıl@FikretinMücadelesi yo yakışıklı olması da lazım ben bebek gibi kizsam:d
- +1 yıl
Her şeye sahip olacak bir de yakışıklı olacak. Oldu ketçap da olsun mu? Bu mantaliteyle asla uzun süreli bir ilişkin olmaz. Kadrolu yalnız olursun.
Kızların çoğu bebek gibi zaten boşversene. Güzel kız sayısı yakışıklı erkek sayısının en az 10 katı. Kendini güzel sanan egoluları da dahil edersek en az 15 kat. Her güzele 1 yakışıklı düşecek bir matematik yok yani yeryüzünde.
Hani amiyane tabirle olsa dükkan senin ama yok. Yapacak bir şey de yok. Hayatta çabanı yüksek, beklentini düşük tutmadığın sürece huzur da mutluluk da hayal olur. - +1 yıl
FikretinMücadelesi Erkekte de dış güzellik önemli. Manken olmasını sanırım kimse beklemez, kimse mükemmel değildir, ama yanına yakışacak beğendiği birini ister. Senin tarif ettiğin kadar basit olsaydı, yalnız gezen kadınların sayısı bukadar çok olmazdı. İstediği gibi biri çıkmayınca sonunda mantık evliliği yapıp mutsuz evlilik süren kadınlardan bahsetmiyorum bile.
+1 yılcanım aynıyız wtrafım dolu aça öyşe bir kapatmışım ki no no yani... Önce düzgün birini seç... neden biliyor musn çünkü bi seçilen degil seçeniz... Seçen olmak daha zordur ve eger artık bir ilişki istoyrsan önce enerji yanında iyi durmui durmamış önemli segil yani onşar gecici sonra öyle bir huyu çıkar hayattan sogursun bırak ondan sogumayı :) birde güleryüzlüsün ama kesin o amaçla gelen ve senin enerjinin tutmadıgı erkeklere buz gibi oluyorsujnfsrknda deglsindir :)
22 Yorumla
Soran+1 yılCanim o kadar beni anlattın ki birini sevmeyeyim direkt bakislarima bile yansıyor hiç 1dk oturup sohbet etmek bile istemiyorum enerjimi çekiyorum komple, cidden bi yandan bu huyumu da seviyorum boş yere enerjimi israf etmemiş oluyorum kendimi koruyorum yani.. ama artık tüm erkeklere buz gibi olma kararı aldım asla durduk yere iyi muamele hak etmiyorlar önce cabalamalari lazim
- +1 yıl
aahahqh bende dm de yazaıyolar boş boş sohbetler hiçbir taraftan erkek soyuyla alakam yok zaman kaybı gibi geliyor :)
Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bu devirde düzgün insan bulmak zor. Zaten bekar kalma nedeni de hem bu hemde iş güç kariyere verilen zamanlar. Evet devlet memuru olmak herşeyden daha önemli ama yaş geçince insanın içinde gençliğinden kalan heveste bastırıyor. Zaten kafasında hedefleri tamamlanmamış bir insanla evlilik yoluna girmekte çok saçma olurdu. Sabret belki biri karşına çıkar.
24 Yorumla
Soran+1 yılGençken yaşamak güzel bazı şeyleri ama ya
- +1 yıl
Hem iş güç kariyer hemde ilişki yürütmek insanlar için çok zor hale geldi. Bunun nedeni sadakatin azalmasıyla beraber aldatmaların çoğalması. Kariyer yolunda ilerlerken hayatındaki insandan daha kriterlisini bulan kişiler maalesef ihanetin yolunu buluyor. Bu anlattığım konu dışı olsa da bağlantısı var bir bakıma kişilik karakter meselesi olarak. Bunun haricinde gençken verilen kararlar çok önemli. Bazı insanlarda genç yaşında evlendikten sonra hayırlı bir eş ile evlenmişse kendisi de hayırlı bir insan ise beraber el ele sırt sırta mücadele vererek herşeyi karı koca başarabiliyorlar. Önemli olan biri yükselirken diğerinin düşmesini engellemek. Bu devirde öyle ilişki kalmadı.
Soran+1 yılÇok haklısın önemli olan beraber yükselmek için el ele tutabilmek dediğin gibi ama böyle ne erkek kaldı ne de kadin
+1 yıluzun süreli eğitim fakültesini tamamlamış olarak ve daha yenice ayaklarıyın üzerinde durma aşamasına gelmişsin. Hal böyleyken 27 yaş gibi körpecik bi yaş kriterinide abartmaya gerek yok her yaşın bir güzelliği var en güzel çağındasın artık. Şuanda vira bismillah diyip Allah kalbine göre birini bulmaya rehberlik etsin inşallah anormal bir durum yok. Başarıların daimi her şeyin gönlünce olmasını temenni ediyorum tatlı doktor ❤️
22 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah amin çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim başarılar diliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılArtık günümüzde kimse kimseyi ne yazık ki üzülerek söylüyorum ki sevme zahmetinde bulunmuyor istek ve arzular tamamen değişti son zamanlarda herkes cinsiyet ayrımı yapmaksızın aşkı seks yapmak zannediyor o kadar acı bir durum ki bu o nedenle seni seven birine şans ver bence eğer gerçekten sevgisinden eminsen
22 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah zaten beni benden çok sevmeli bi kriterim bu, yoksa sinirlarima saygı duymaz
- +1 yıl
Her şey gönlünüzce olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHimm doktor kızlar çok özgüvenli en özgüvenli kadınlar hatta bu toplumda. içi de boş değil.. bir sürü boş beleş tip var özgüven fışkırıyor onlardan farklsiiniz.. siz kendiniz olun sizi gören mutlaka çıkar.. ama dedin ya enerjimi sacmaktan sıkıldım. öyle düşünme.. sen dışa dönük ol yine bence. Fark edilirligin yüksek olsun.. asistan olursan kendi meslek grubundan biryle tanisman daha kolay
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim zaten ben istemeden dışa donuklugum enerjim yansıyor çünkü ben cidden mutlu bi kızım içimden geliyo mutluluk, ama bazen baskilamayi düşünüyorum herkes hak etmiyor enerjimi
Böyle şeyler genellikle arayarak bulunmaz her şeyin mevsimi vakti farkli. Askta aşık yanmadan meşk olmaz der fuzuli nitekim kendini güzel yetiştirmis olduğun belli ne zaman arayışın biter o zaman aslında karşına çıkar seni sen olduğun senin de karşındakini o olduğun için seveceğin kişi kıyafetlerden ve insanın üstüne yakıştırılan onca şeyin dışında.
22 Yorumla
Soran+1 yılHerkes böyle diyor aramazsan çıkar diye. Artık tek odagim kendim ve kariyerim, ama hiç istemediğim anda gelen erkeği kabul eder miyim onu da bilmiyorum
+1 yılSana sadece şunu söylemeliyim ki karşına çıkan adam akıllı eli yüzü düzgün ve kültürlü biri çıkarsa degerlendir. Onun maddi durumuna asla bakma çok zengin de olmasın çok fakir de. Yani normal evi arabası olan biri varsa en azından bir konuş hiç olmazsa en azından arkadaş olursun. Rahatsız olursan zaten engellersin olur biter.
13 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi ya inşallah zaten ultra zengin birini aramıyorum dengim olsun en azında
- +1 yıl
Beni takip eder misin?
- +1 yıl
Kesinlikle kim seni en çok mutlu edecek sadık kalacaksa onunla yuva kur. Sakın nankör insanlarla hayatını birleştirme.
Playboy tipliyse boş ver. Bana grup teklif etti o tipli çocuk sonra baktım dışarda başörtülü kızla geziyor. Kimin ne olduğu belli değil. Ben böyle konuşkan bir insanım rahat gibi görünüyorum ve bana ne olduklarını kendileri itiraf ediyor. O başörtülü kızın bunun ne mal olduğundan haberi yoktur mesela. Hepsi aynı değildir belki ama genelde böyle oluyorlar. Benim aşka hevesimi kaçıranlar da böyle dangalak insanlar işte. Kimseyi beğenmiyorum bile. Kimbilir içi karakteri nasıldır diyorum. O yüzden bu devirde ilişki yaşamadan evlenmemek lazım bence. Düşünsene evlendin çocuk yaptın bunla ve sana grup yapalım mı diyo. Kimin ne olduğunu nerden biliceksin de evleneceksin yani. Bu erkeklerin dangalaklıkları illallah ettirdi. Gizli gayler, travesti meraklıları, grup seksçiler.. ve bunlar dışardan gayet işi gücü yerinde normal insana benzeyen tipler. Beklemeyeceğin ummayacağın tipler. Allah bana gerçek yüzlerini gösteriyor. Sonra da niye yalnızsın diyorlar. canım saf olmadığım için herhalde
11 Yorumla
Soran+1 yılCanim o kızın da belki de haberi vardır haberi olmasa bile biz kadınlar hissederiz, belki de görmezden geliyordur bilemezsin. O kızla baş başa kaldıklarında ne yaşadıklarını da bilemezsin o kadar değişik iliski dinamikleri var ki. Bu yüzden hepimiz kendimizden sorumluyuz bi erkek için asla sinirlarimizdan taviz vermemeliyiz. Bi erkek gider yenisi gelir ama kaybettiğin ozsaygiyi bir daha yerine koyamazsın...
- Aşk İlişkileri konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılPlayboylardan uzak dur.
Gözüne hoş geleni değil gönlüne hoş gelsin önce.
Sonra karşındaki insanın yakışıklılığı ön planda olur.
İnsanların dış görünüşü bu dünya gibidir gelip geçici.
Gönlünün temiz ve ahlaklı oluşuda ahiret gibidir. Hem bu dünyada hemde öbür âlemde yüzünü güldürür.
Ben de senin gibiyim arıyor gibi görünüyorum ama bulamıyorum.
inşaallah yüzünü güldürecek , iki yüzlü olmayan, gönlünün istediği gibi biriyle tez zamanda karşılaşırsın ve evliliği düşünüyorsan evlenjrsin inşaallah 🤲 aminn12 Yorumla
Soran+1 yılArtık ilk kriterim beni benden çok sevmesi zaten
- +1 yıl
Dengin birisi olması önemli tabi ki.
Zorluk çekmezsin en azından.
Seni senden çok severse de çok güzel olur.
Rabbim hayırlısını versin 🤲 aminn
+1 yılYaşım 28 Kpss falan dedim dersler dedim kimseyle pek işim olmadı ama sonunda öyle şeyler yaşadım ki, elim de avucumda bir şey kalmadı ne yaşanmışlık ne meslek ne gelecek ne sevgi 😪Siz en azından meslek şahibi olmuşsunuz ben hayatımdaki mesleği çok aptalca bir şekilde kaçırdım şimdi hiç birşeyim o yüzden böyle umutsuz olmayın ve elimizdekilerin kıymetini bilin sizi seven illa çıkacaktır. Yeterki doğru zamanda doğru yerde olun ve gözünüzü açık tutun. Belki tavırlarınız soğuktur sizden ürküyorlardır. Bu kız/ Kadın, sadece mesleğine odaklı diyorlardır. Dışarıdan nasıl gözlemleniyorsunuz öğrenin bence! Tabi haddim olmayarak yorum yaptım ama neyse
12 Yorumla
Soran+1 yılDışarıdan insanlara aslında soğuk değilim ama bundan sonra daha soğuk olmayı planliyorum
- +1 yıl
Soğuk olmak mayanızda yoksa yapamazsınız kişiliğiniz nasıl oluştu ise öyle devam eder. Mış gibi yaptığınız her şey balon 🎈 gibidir eninde sonunda patlar.. Saygılar 🎩
+1 yılAsla umudunuzu kaybetmeyin. Evet bazen duygularımızın yoğunluğu, pozitif enerjimiz bizi fazlasıyla yorabilir. Bazen de bazı ilişkilerimizde başarısız olmuş olabiliriz ama unutmayın önemli olan doğru zamanda doğru duyguları bulmaktır. Elbet karşınıza iyi bir insan çıkacaktır ve inanmaya devam etmelisiniz, inanmaya devam ederseniz mutluluğu bulacağınıza eminim. Sadece sabırlı ve inançlı olmalısınız.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim de bazı şeyleri gençken yaşamak güzel ya ve ben kaçırmışım biseyleri gibi geliyo, bundan sonra karşıma çıkan bi erkek gençlikteki gibi saf tertemiz bi ask besleyebilir mi bana mesela, ben bunu yaşamak istiyorum
- +1 yıl
İnanın bende sizin yaşadığınız şeylerin benzerini yaşıyorum ama hayat yaşadıkça, inandıkça ve sabırlı oldukça daha da güzelleşiyor. Bunu da her zaman aklımın bir köşesinde saklıyorum ve unutmuyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn azından güzel bir mesleğiniz var doktor hanım. En azından değil doktorsunuz yani koskoca. Bu işler çok zor. İş de eş de büyük mesele. Ben yoğun şekilde 20 yaşımdan beri yalnızlığımı düşünüyorum ama düşünmek yetmiyor emin olun ama zorlamak daha kötü yapıyor insanı
21 Yorumla
Soran+1 yılCanim atam sagolsun kadinlari aldı baş tacı yaptı bugün kendi ayaklarım üzerinde duruyorsam bi erkek kahrı cekmiyorsam onun sayesinde
Gizli Üye(25-29)+1 yılHocam ya mesleğinden yaşına, hayata bakış açısından yaşanılanlara ve ilişkilerden uzak kalınmasına tıpatıp aynıyız.
2024-1 ile asistanlığa gideceğim ben de nasipse.
Hep kariyer öncelikli oldum, umarım asistanlıkta hayırlısı ile bize uygun birine denk geliriz12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah hayirlisi basarilar dilerim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim doktor hanım, umarım evvela branş sonrasında kısmet konusunda hakkınızda hayırlısı olur
Gizli Üye(18-24)+1 yılKoskoca doktor bunu mu dert ediyor? Kendinden diyorsun ful derslerime ve kendine odaklandigin icin suana kadar bir iliskin olmamis ve bence en iyisi cunku olsaydi da saglikli olmazdi. Eminim ki cekici ve oldukca guzeldindir🫶🏻. Bence adim atmakta cekinme
13 Yorumla
Soran+1 yılAdım atmam asko beğenen erkek kendi gelsin hahaha. Bi süre sonra sıkıyor yalnızlık ya
Cevap sahibi+1 yılO zaman egonu yenmelisin "asko"
Soran+1 yılBu ego değil adım atan kadın olunca erkek kendini nimetten saniyo
+1 yılAllah'tan en hayırlısı iste, benim içi en hayırlı kişi ve ilişkiyi nasip et de zaten olur Allah isterse, Allah açılan elin duasını kabul edermiş ama duanın şartları da var tabii, ilk başta tövbe et sonra salavat getir içten ve gönülden iste ve kabul olacağına inanarak iste ve duayı ederken Allahın isimleri ile yap bunları yaptığın sürece Allah kabul eder duanı ama bilemeyiz tabii, Allah bilir.
42 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım yapacağım
- +1 yıl
Rica ederim ne demek ☺
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Şunu unutma pişmanlık yaşatacak bir ilişki olmadıkça üzülecek bir taraf yok. Bir gün mutlaka seni yürekten isteyen olur... Her şeyden önce erkek gibi erkek olsun özü sözü doğru seni saygı ile sevecek..
21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah amin
Kendine güven ve sabırlı ol. Büyük bir şehirde, dengen olan, seni gerçekten anlayan ve değer veren biriyle tanışma şansın daha yüksek olabilir. Kendini yormadan, içten gelen neşeni koru. İyi şeyler zamanla gelir
21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah hepimiz için hayırlısı olsun
+1 yılEvlilik kaderdir. Eğer inanan ve kadere ciddi mânâda iman eden biriyseniz şunu bilmelisiniz ki dağın altında da olsanız nasibiniz gelir sizi bulur. Allah'tan hayırlısını kolaylığıyla istemek ve bu konuda çok fazla şikayet etmemek en doğrusu. Ayrıca haramda huzur ararsanız huzur size haram olur. Yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan her zaman için daha iyidir.
34 Yorumla
Soran+1 yılZaten tek isteğim karşıma bi adam çıksın tam ciksin
- +1 yıl
Her duâ nasibine her nasip vaktine esirdir. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
- +1 yıl
Bu durumda izlenmesi gereken çok önemli bir yol var. Onun dışında hareket etmek insanı felakete sürükler.
- +1 yıl
"Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina ve zurriyyatina kurrete a'yunin vec'alna lil muttekine imama." Anlamı: "Ve onlar, "Rabbimiz! Eşlerimizden ve soyumuzdan bize göz aydınlığı bağışla. Ve bizi takva sahiplerine önder yap!"
Aşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Bence kendinde biraz değişiklik yapmalısın seni mutlu edecek olan bir şeyler olmalı hayatta zevk alacağın güzel hobilerin olabilir mesela onlarla zaman geçirebilirsin. Enerjin böylece saha güzel olacak ve bence sen ne istediğini bilen birisin bu zamanda düzgün birisinde çok yok o yüzden bulamıyor olman çok normal. Bu tarz karamsar moddan kurtulman ve kendine değer verip mutlu olman gerçekten çok önemli bu süreçte
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, aslında hobilerim var ama küçük ilçeye ataninca hobilerimi yapacak fırsat bulamadım bunun da bunalmisligi var
- +1 yıl
Bisiklete binmek gibi şeyler deneyebilirsin mesela ya da evde kaldığın zaman pasta tarifi olabilir sana iyi hissettirecek şeylere yönelmek gerçekten seni mutlu eder. Önemli olan hayattan zevk alarak yaşaman ve zaten sen mutluyken aldığın kararlar hem çok iyi hemde çok doğru oluyor aslında sadece kendi hayatına odaklan ve yeni arkadaşlıklarda iyi gelebilir sorunlarını paylaşmakta iyi gelir aslında yani çoğu şey iyi gelecektir sadece bir yerden başlamalısın. Başlangıç sonrası devamı gelir zaten
Soran+1 yılBundan sonra zaten tek odagim bu olacak bunun için çabalıyorum inşallah tamamen başarırsam da gelecek erkeği ben istemicem
+1 yılYaşın iyiymiş güler yüzlü mizacı olan bir karaktere sahipsin nasıl doğru bir kişi bulamadı üniversite yıllarında bile anlamıyorum anlattığına göre hoşta bir bayansin gerçi bu gönül işleri nasip kısmet işi hakkında hayırlısı olsun inşallah
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin hayırlısı ya olmadı yani isterdim olsun
- +1 yıl
Yaşın iyi geç kalmış sayılmazsın şu an kariyer sahibisin aklı başında düzgün birisini aceleye getirmeden bulabilirsin sonuçta bu bir ömür boyu sürecek bir evlilik hayat arkadaşın olacak kişi yanlış seçim yapma iyice tanı emin ol öyle hayatına sok bu kişiyi
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bence normal. Gerçekten içinden gelerek birini hayatına almalısın zaten. Bende 27 yaşımda yalnızım bu kendi tercihim. Doğru insanla tanışana kadarda yalnızlık iyidir.
Bunu dert etmemelisin, hayatına odaklan karşına doğru insan çıktığında ilişki kurarsın10 Yorumla
+1 yılHerkesin zamanı kendinedir. Kimisi ilkokulunda tanıştığıyla evlenir kimisi de 30’undan 40’ından sonra. İnsanın nasibinin nerede ne şekilde kiminle yazıldığı saklandığı bilinmez. Yaşını ya da bulunduğun konumu düşünüp moralini bozma, umutsuzluğa kapılma. Senin nasibin en güzel yerde ve en doğru zamanda bekliyordur eminim 🫶🏻
23 Yorumla- +1 yıl
Evet çok garip değil mi 😊🤲
Soran+1 yılAmin inşallah canım da gençken gelmeyeni bi yaştan sonra da ben istemem ya ask sevgi gençken yaşayınca güzel bence
- +1 yıl
27 yaş hiç de geç değil. Üstelik aşk insanı gençleştiren içindeki çocuğu uyandıran bir duygu o yüzden aşkı sevgiyi hangi yaşta yaşarsan yaşa güzeldir emin ol, yeter ki karşılıklı olsun anlayış saygı çerçevesinde olsun 🫶🏻
Neden normal olmasın? Sonuçta ilk önce kendini tanımaya çalışman sana uygun insanlarla sağlıklı bir ilişki kurmana temel olacak. Bence hayatımda biri olsun kaygısından ziyade yaşadığın ilişkiler sonucunda elde ettiğin olumlu-olumsuz deneyimlere bakıp neyi isteyip neyi istemediğine, neyden hoşlanıp neyden hoşlanmadığını analiz et. Kendini daha net tanımaya başladıkça hayatına alacağın insanlarla daha sağlıklı ilişkiler kuracağını düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım benim en büyük eksiğim olumsuz giden bi flort ilişki sürecinde hep bi kendimde kabahat aramak, sanki suç bendeymis gibi. Halbuki iki insanın elektriğinin tutmaması, beklentilerinin farklı olması kadar normal bi durum olamaz, illa her zaman bi suçlu olduğu anlamına da gelmez yani. Karşıma çıkan tipler de belliyken niye düzgün erkekle karsilasmiyorum diye kendime yukleniyorum. Belki de daha zamanı gelmemiştir belki ben hazır değilimdir belki de cidden beklemediğim anda olacak hiç bilmiyorum. Şu durumu asabilsem daha mutlu olacağım
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Belliki kendi mesleğinden birisini istiyorsun. Muhtemelen asistanken karşına birileri çıkacaktır. Şimdiye kadar yaşadıkların gayet normal. Benim ilk sevgilim üniversiteden sonra olmuştu.
12 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi inşallah bakalım da gençlikte yaşanan saf temiz bi ask bulabilir miyim
İlişkiler yaş ile alakalı değildir ama tabikide dersin kendine bu yaşa kadar niye biriyle bile düzgün bir ilişkim olmadı. Öncelikle bu bir sorun değil. Daha yolun başında sayılırsın çünkü önünde uzun bir yol var ve sen zor olanı başarıp kendine bir kariyer yapmışsın. Bir insanın kendine yapabileceği en büyük iyiliği yapıp kendini geliştirmişsin umarım önüne iyi biri çıkar ve istediğin gibi bir ilişkin olur. Unutma bir iliskide önemli olan saygı sana saygı duyun biriyle beraber ol.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah canım saygı güven dürüstlük ve erkeğin daha çok sevmesi lazım yoksa yürümüyor iliski
+1 yılHayat kosturmacayla geçmiş senin aslında en güzeli aşık olup acı cekmekten iyidir aşk acısı hiç biseye benzemez hem bı 5yilin daha var 5 yıl sonra evde kaldın 😂😂
15 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıla evlenir miyim bilmiyorum ya kulağa çok erken geliyo
- +1 yıl
5 yıla evlenmesen zaten o satten sonra seçici oluyosun hiç evlenemesin
Soran+1 yılSeçici olmak normal olmasi gereken bise zaten
- +1 yıl
Öyle diyil o farklı oluyo o anlatılmaz yasanir bana kalırsa 40 abkadar evlenme zaten ortalık fena evlenen boşanan çok 40 dan sonra evlenirsen karşındaki de ortalama.40 ve üstü olur aldatma ve bisnma ihtimalin yüzde 50 az olur
- +1 yıl
Belirli yaştan sonra bazı şeylerden kırmaya basliyosun ama 30 veya 32 kadar yolu var sonrası büyük sknti 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılhocam sen kariyerine odaklan ve masumiyetini kaybetme. senden hoslanan erkek kendini belli eder. ama esas olan ciddiyeti. ben bu durumlarda masumiyete bakarim. iki masum birbirini bulmali
12 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin pek masum canlılar olduğunu düşünmüyorum ya
- +1 yıl
insan masumiyetini doğduğundan beri kaybederek yaşıyor. Evet. Sabrederek bekleyen erkek çok zor. etrafında gördüğün hem cinslerinden etkilenmeyen erkek olabilir mi?
+1 yılKapalı bı kız makyaj yapmaz Allahu Teala makyajida yasaklamıştır sadece evde kocaniza yapabilirsiniz. İnsanlar tesettürü bozdu baş örtüsü takıyor ama altına pantolon giyiyor hele bazıları daracık giyiyor tüm kalçası belki oluyor Allahu Teala'nın emrettiği tesettür bu değil. Vücut hatları asla belli olmayacak ve ge iş olacak el ve ayak bileklerine kadar örtülü olacak , kadın dışarda işveli cilveli konusmayacak ağır başlı olacak.
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam sen kapanınca yapmazsın abdulkadir👋👋
- +1 yıl
Ahahaha 🤣 İslam açık ve net. İster inan ister inanma ama musluma isen tesettürün şartları belli
+1 yılben de 32 yasındayım benım de olmadı, hiç gerçek bir insana rastlamadım, merhamet, dürüstlük, dik duruş vs gibi insani değerlere sahipseniz yalnızlık normal, bizzat insan oldugum için bu ülkede hiç hayat yasayamadım hem meslegıme engel olundu hem baska bir meslek yapıp para kazanamadım, hem dostsuz arkadassız yasadım. sadece hayvanlar ve büyüyünceye kadar cocukları sevebiliyorum artık, şahsen birkaç yıldır inhih4r etmeyı dusunuyorum bu acıdan kurtulmak ıcın
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama ya hayat çok güzel yaşamak icin
- +1 yıl
çaresizlik ne bilmediğin için bu yorumu cok rahat yapabılıyorsun ben de öyle derdim bir zamanlar... neyse boş ver hiç yorum yapmadım say. iyi günler iyi eğlenceler, konsültasyonum var, cenk hoca çağırıyor endokrinden gitmek zorundayım hastanın hipofiz emarında çay kaşığı gözüküyormuş
Asla yalnız değilsin 28 yaşındayım ve hayatımda sevgilim olmadı ve su anda birisini de istemiyorum evlilik gibi şeyler de ilgimi çekmiyor kendime ve kariyerime odakliyim. Kac yaşında evlenmiş kim birisini bulmuş umrumda değil açıkçası sen de böyle düşün etraf biraz çok fazla baskı yapıyor ama özgürlüğüme düşkün olduğum için çok fazla o işlere girmedim.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de artık kendime ve kariyerime odaklanma evresine geçmeye çalışıyorum canım o raddeye gelince gelecek erkeği de ben istemicem büyük ihtimalle
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Biz erkekler karşısına çıkan kadının ya da kişinin yok şuradan mezun yok burada çalışıyor yok şöyle yok böyle diye bakmayız bu bir gerçek
Hee şuna bakarız kayınpederde ne var kaç daire ya da kaç dükkan ve en önemlisi kaç kardeşler bunlara bakarız
Sana gelecek olursak insan zaten kendini çok beğenmiş bir canlı sende o şekilde ne diyim inşallah bulursun bir erkek12 Yorumla
Soran+1 yılŞükür tabi ki begenicem kendimi hshshs
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHastaneye atanınca çıkar merak etme. Hastaneler çok kalabalık her türden insanla karşılaşacağın yerler. Burdan çıkar mı bilmem. Şanslı bir gününde isen çıkabilir. Ama bence sen kendini işlerin akışına bırak. Ben 40 yıldır yalnızım. İnsan yalnızlıktan ölmüyor. 😃
12 Yorumla
Soran+1 yılBuradan istemem zaten hshshs
- +1 yıl
Bence insan tüm algılarım açık olmalı. İmkanı olmayan burada da tanışabilir. Senin var imkanın reelde tanışabiliriz rahatça. Ama fiziki olarak şartları uymayanlarda var. Bu imkanı olmayan.
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yıl28 yaşındayım 23 yaşından bu yana düzgün ve düzenli bir ilişkim vardı ama bu yaştan sonra artık n inancım nede gücüm var ilişkiye falan şu anda fikrim bu. Belkide şansın bu zamana kadar olmamasidir bundan sonra olacak ilişkin düzgün olur ilişki ve sevgiye inancın olur
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye ayrildiniz
- +1 yıl
Boş bardağı doldurmayacak şeyler ama sonrasında yaşananlardan sonra bir araya gelmek imkansız olan şeyler
+1 yılGenellikle enerjili bir insan olduğunda kötü gözle görülüyorsun halbuki için sıcak ama gel ki insanların kötü zihniyetlerin sil olmuyor olacağına bırak diyicem 27 yaşına gelmişim nasıl oluruna bırakayım diyeceksin sende haklısın. Bende 29 yaşına geldim 3 kere aldatıldım yani 3 kere aldatılmak mi daha iyi hiç sevgilin olmamış içi daha masum olmak mı isterdim diye düşünürsem keşke aldatılma hissini yasamasaydim derim ☺️
117 Yorumla- +1 yıl
İyi yanından bakmamı gerektirecek bir şey yokki aldatmanın kategorisi olmaz benimkide seninkine benzer dürüst insan yok kalmamış
- +1 yıl
Aynen öyle iyi yapıyorsun bunlar yüzünden paranoyak olduk değer verilecek insanlara değer veremiyoruz bazen
- +1 yıl
İyileşme oluyormu ki?
- +1 yıl
Çok üzüldüm iyimisin peki?
- +1 yıl
Umarım çok daha iyi olursun
Soran+1 yıl@bellaumay Allah belasını versin
- +1 yıl
Amin amin aldatılmak gerçekten normal bir şey değil
- +1 yıl
Amin şimdi neler yapıyorsun peki
- +1 yıl
Ne üzerinde
+1 yılHelal yalnızlık haram ilişkiden iyidir. Benim 5.5 seneye yakın ilişkim oldu ama Allah biliyor evlilik düşündüğüm için beraberdim. İhanete uğrardım, ve henüz 1 sene geçmeden evlilik kararı aldılar. Allah bizim bilmediğimiz her şeyi en iyi bilendir. Bende çok istiyorum hayırlı bir insanın eşim olmasını ve sadece dua ve sabır ile bekleyip işime gücüme sporuma vs. odaklanmaya çabalıyorum. Kulunu zayi etmez yaradan. Yanlış kararlar almaktan acele etmekten kaçının elbet sizin olan sadece sizindir.
12 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıllık ilişkide evlenmezsen başkası ile evlenir tabi ki ama önce ayrılması gerekirdi ihanettense çok büyük yanlis
- +1 yıl
Detaylar çok farklı bu sene evlilik teklifi edecektim zaten.
Bırseyler kacırmadın askın yaşi yoktur ben mesela cook genc yaşda gercek aski buldum ve sonuna kadar yaşadım sımdık bu yaşa geldım ve bır daha aynısını bulamadım ınsan cok özenıyor cok ıstıyor ama olmuyorsa olmuyor demek ki daha zamanın gelmedı yapacak bırsey yok playboyla pıskolojını bozucagına sabır et
12 Yorumla
Soran+1 yılGenelde ask gençken yaşanıyo yas aldıkça mümkün değil ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılMoralini bozmak istemem ama seni senden cok seviyormus gibi yapan biri cikarsa karsina ben inandim sen inanma. Muhtemelen esim gibi olacaktir, bin pismanim her konuda bin pismanim. Nikahi basana kadar prenses muamelesi gordum, sonrasi husran
220 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@TugceUwU Keske soylemesi kadar yapmasi da kolay olsaydi.
Cevap sahibi+1 yıl@TugceUwU Bekarken hersey o kadar kolaydi ki, ay seni cekemem deyip engelliyordun oldu bitti. Şu an ayni evde istemedigin biriyle yasiyorsun ve isleri yapiyorsun. Tarifsiz bir eziyet
Cevap sahibi+1 yıl@TugceUwU Muhtemelen araya giren erkek
Cevap sahibi+1 yıl@TugceUwU Şu an ki aklim olsa bir daha assssssssla. Hele su isten kurtulayim tovbe bir daha.
Cevap sahibi+1 yıl@TugceUwU Ben de 27yim cok bir fark yok, benim de birkac tane duzgun ilsikim vardi olmadi bir turlu. Senin yerinde olsam yapacaklarimin listesi kafamda :D
- +1 yıl
Amanın. Eşiniz okumasın bjnlari.. sakın yahu herkes ne kadar gergin.. düzelir hersey
Cevap sahibi+1 yıl@TugceUwU Sufle geldi
Soran+1 yılZaten en büyük korkum bu bu yüzden en az 1.5 yıl evlenmeden tanımak lazım, ama asil gerçek yüz imzadan sonra ortaya çıkıyor haklısın, hiç mi flort sevgililikte sinyal vermedi
Cevap sahibi+1 yılO kadar uzun ki bu konu sinyal gelse de olumlu bakiyorsun, sorunsuz iliski olmaz diyorsun kendini kandiriyorsun sonrasinda bolum sonu canavari cikiyor ortaya maalesef
+1 yılZamana bırak kimse evlenmedi diye evde kalmadı her şey vaktine gebe ve evlenmek içinde evlenilmez hayatını yaşa 🤗
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ben de boyle yaşamaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum bu bilincteyim artık
- +1 yıl
Evlenmek marifet değil 🤗
bu çok "doktorum" diyenler var , insanlar o derece şizofreniye bağladı ki inanmak çok zorlaşan bir durum halini aldı.. ard arda çok komplex sadece tıp okuyanların bilebileceği birşeyler yazabilirmisin. google dan bakmayı "ekarte" etmek istediğim için.
03 Yorumla
Soran+1 yılTip fakültesinden her şey çıkar arada bir doktor çıkar 😭😭
Soran+1 yıl😱😱😱
Beğenen illa vardır ama çoğu meslekten dolayı nasıl olsa bize bakmaz düşüncesiyle eminim ki yaklaşmiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılMeslektaslarim niye doktor olmamdan cekinsin ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir beklenti içine girince olmuyor. Akışına bırakmalısın. Ne kadar üstüne durursan o kadar bulamazsın. Hayatta bence hedeflerine amaçlarına odaklanmalısın. Böyle şeylerin üzerine çok durmamak lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın zaten düşünmesi de can sıkıcı sadece kendime kariyerime odaklanacagim
+1 yılNormal bir durum düşünce yapısıyla alakalı bende senin erkek modelinim ama kendime neden diye sorunca bende cevap bulamıyorum aklıma hep galiba olmasından korktum ya da o zamandaki rejenarasyonumuzun mantık yapısı sevgiliye bakış açısı gerçek aşkı anlayamamayışı vs şeylerden kaynaklı bu haldeyim diye düşünüyorum belkide hepsi yanlış ben çok istenmeyen bir tipteydim o yüzden hiç olmadı…
Doğru cevabı bulursan benide bilgilendirirsen sevinirim10 YorumlaYalnız olmanın anormal bir durumu yok bence ben 28 yaşındayım ve bu halimi seviyorum, kendine uygun olduğunu düşündüğün biri olmadıkça gayet doğal bu durum, anormal olduğunu düşünüp kötü bir ilişki kurmaktan iyi bence
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılSen ne diyorsun ben 30 yaşıma geleceğim değil sevgilim flörtüm olmadı. İş aramak ve KPSS belimi büktü. Gönül macerelarına kalbimi başlamadan kilitlemişim. Bu zamanda ciddi birini bulmak samanlıkta kürdan aramaya benzer. Bizim işimiz gücümüz yerimizde olsun, sağlık sıhhatimiz iyi olsun, yakınlarımız yanımızda olsun yeter.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bu zamana kadar kendini kapatmışsın bu saatten sonra sen istiyosun ki tek seferde doğru kişi gelsin. mümkün değil. insanları tanı fırsat ver konuş flört et tecrübe kazan. diğer türlü ilk seçtiğin kişi ile ciddi bir yola girersen hata payın çok yüksek olacaktır.
13 Yorumla
Soran+1 yılİstediğim gibi çıksa zaten şans vereceğim ama cikmadi
Soran+1 yılÖyle haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol, her iki cinsten de yığınla insan bunu yaşıyor. Yani ne yalnızsın bu konuda ne de teksin.
Ve ne yazık ki dilediğimiz birçok şey gibi bu da olmuyor. Zaman ne getirir ne götürür belli olmuyor.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe boş soru bu. Cevabını biliyorsun, neden böyle olduğunu da yazmışsın. Sorduğun sey, eğer 27 yaşında sevgilisiz olmak normal mi ise. Bence normal çünkü ben 33 yaşındayım. Bende yalnızım. Hiç evlenmedim ve senin gibi doğru dürüst sevgilimde olmadı. Ümidi kesmedim yine. Herşeyde hayır vardır. Sen gibi buraya sorma gereği de duymadım. Sen kendi elinle itmişsin, polisleri, jandarmaları. Kendim ettim kendim buldum de çekil. İtmeseydin belki evlenirdin. Bundan sonra etme ne diyelim
111 Yorumla
Soran+1 yılSorun karşıma istediğim gibi biri çıkmaması yoksa herkesin karşısına her tür insan cikabilir
Cevap sahibi+1 yılTanımadan nerden bileceksin istediğin gibi birimi değil mi? Polis sana yürümüş, tanımadan yol vermişsin tanısaydın, ondan sonra düşünseydin istediğim gibi birimi diye
Soran+1 yılPolis istemiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılNiye herkes polis istiyor sen istemiyorsun
Cevap sahibi+1 yılSeçici olursan evlenmezsin tabi. Evde kal. Akıllan
Soran+1 yılSokaktan cevirdiginle evlen sen o zaman
Cevap sahibi+1 yılBen evlenemem de siz evlenebilirdiniz çünkü snaa bir zafarı olmayacak evlenmenin de boşanmanında. Beni maddi manevi etkileyecek bir şey. Kadını maddi manevi etkilemiyor evlenmek. Polis istemiyorum dedin. Mesleğinden dolayı eledin adamı. Belki kalbi güzeldi. Adam polis olduysa suçu ne
boş ver hiç evlenme sen. Kimsenin başını yakma
Soran+1 yılDoktorlardan da kalbi güzel illa ki vardır kaldı ki küçük yerdeyim belki adamın kalbi güzel değil belki adimi çıkaracak arkamdan yalan yanlış konuşacak nereden bileyim
Cevap sahibi+1 yılDoktor olup, bekar olacak, kalbi güzel olacak, yakışıklı olacak. Kriterlerinden dolayı ihtimaller azalıyor. Öyle birinin denk gelmesi ihtimali. Kaldıki öyle biri denk gelse, seninle evlenecek mi, yoksa eğlenecek mi oda belli değil. Neyse. Bol şans dilemem düşer sana
Soran+1 yılBu kadar dr evleniyorsa vardır illa ki diye dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılŞans, tesadüf, kader diyelim. Beklersin bu gidişle dahada. Sen bilirsin. Bekle ve gör. Umarım dilediğini bulursun. Ne diyim şimdi
Nasibin varsa hiç beklemediğin yerden çıkar, sen ararsan bulman daha zor olur bence :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin hayırlısı artik
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dostum ben 32 yaşındayım; yalnızlık kadar güzel bir şey yok. Bence tadını çıkar😉
21 Yorumla
Soran+1 yılSen de haklisin
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılİsteyeni tanıma fırsatı yaratmazsan düzgün ilişkim olmadı diye üzülmemelisin. Tamam genelde hayatını derslere adayan insanların ilişkileri eksik kalıyor da o kadar tanımak isteyen insan varken fırsat vermeyip sonra üzülmek garip.
22 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanımak isteyenler benim kriterlerime uymuyor ki kaldı ki küçük bi yerdeyim adimi her turlu cikarabilirler huylarını bilmiyorum çünkü
- +1 yıl
Ummadık taş baş yarabiliyor orası ayrı, herkesle tanışma elbette ama aklına yatan biri olduğunda konuşsan da adın çıkmaz. Ben de ilçede doğdum büyüdüm zor haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelenlere şans vermemissin, ve muhtemelen dışardan bakıldığında size birinin teklif etmesi ters tepicek şekilde algilaniyordur, her dışarı çıktığımda her yaş grubunu sevgili olarak görüyorum hemde defalarca, yani sevgilinizin ve ciddi ilişkinizin olmaması size bağlı
01 Yorumla
Soran+1 yılGelenler kriterlerime isteklerime uymuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen düzgün değilsin ki olsun... zihnin statüyle zehirlenmiş... Bulucağın tip senin gibi problemli olucak zaten ikiniz de bir birinizi darlayıp 1-2 çocuk pırtlatıp bekar ve mom jeans giyen biri olup çıkıcağın dünden belli. Ciddi düşünmek için tam bir zaman kaybısın erkek için... Statünle evlisin sen ve bir erkek için çok yanlış bir seçimsin evlilik için.
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıltusuna çalış canım... İler de çok lazım olucak para sana. Evliliği unut... ancak mutsuz edersin kendini ve eşini... kadınlar ya eşini seçer ya statüsünü... seçimini yapmışsın. Bul bir tane jigolo maaşını su gibi içiceği için vurucun zaten... statüne bakrsın artık prof olmaya felan...
Soran+1 yılİyi fikirmiş hahahahaha
Cevap sahibi+1 yılTusa gir... Çevren de ki statüsüne odaklı kadınların %80 kısmının bekar ya da dul olduğunu görüceksin... Ayn Rand okumanı tavsiye ederim... kadın hayatın kurallarını özetliyor.
Soran+1 yılTamam💅
+1 yılO kadar yazdığın şeyler arasındaki anahtar cümle BEN İSTEMİYORUM sen istemezsen biz ne yapalım canım 😄😄😄 bula bulada sevecek playboy bulmuşsun onda istemem diyorsun istemem diyerek sonucun ne olacağını sanıyordun tabi yalnız olacaksın 😆
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte karşıma cika çıka bunlar cikiyo anla durumu hshshshs
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl43 yaşındayım hiç sevgilim olmadı taliplerimi bekliyorum sevgilim dünya düzdür dese inanacam, en sevdiği yemek bamya ise benimde en sevdğim yemek bamya diyecem taliplerimi bekliyorum müracaat ben.
Not :düzgün ilişki adamı değilim 🙄12 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün ilişki adami değilsen kadınlar seni napsin abicim ususus bi de kadin talip olsun diyor
- +1 yıl
Şansımı denemek istedim milyonda birde olsa bir şansım olduğunu düşünüyorum 🙄
- Devamını Gör (292)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler