Aşkı itiraf etmenin türlü türlü yolları var. Fiziksel, manevi vs. diye uzar gider.
Peki sizin, aşkı itiraf etme tarzınız nasıl?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşkı itiraf etmenin türlü türlü yolları var. Fiziksel, manevi vs. diye uzar gider.
Peki sizin, aşkı itiraf etme tarzınız nasıl?
Aşk konusunda çok açılan birisi değilim karşı tarafın yapmasını hoş buluyorum tabi kişiden kişiye değişir bunun kızı , erkeği yok açılmak için ama ben aşk konularında geriyim. Birini seviyorsanız göz teması bile onu belli eder.
Hislerimi zor belli eden biriyim yani eğer onun bana bir şey hissetmediğini bilirsem hiç bir şekilde belli etmem. Belli etmem için ilk adımın ondan gelmesi lazım, onunda bana karşı boş olmadığını bilirsem ilgili davranarak aşkımı belli ederim, onu merak ederim belki biraz kıskanırım falan.
Cevap
7Cevap
Ben direk söylerim aşığım diye. zaten bu noktaya geldiysem mutlaka karşılıklı hoşlanma durumu vardır.
Ben direkt söylerim, bu konularda aşırı netim ve birçok erkeğin yapamayacağı kadar da cesur biriyim.
Sevdiğimi söylerim zaten büyük ihtimalle oda benden hoşlanıyor olur ben çünkü benden hoşlanma ihtimali olmayan birine açılmam hislerime güvenirim. Söyledikten sonra zaten oda okeyse baslar değilse de ben yine sevgime saygısızlık yapmam. Eskisi gibi de samimi olmam ayarinda davranırım kalbimin de hakkına giremem hiç kusura bakmasın ben milyon insan içinden onu tutulmuşsam onun da tutulması için her şeyi yaparım kafama koydum mu o artık benimdir ya ötesi yok. ☺️ Bu huyum insanları çok korkutuyor ama ben sevdiğimi adamı kollarım kimse yeremez onu. Benim gozumde mükemmelse yedirmem de kimseye.
Neyse ki hak eden yokta uğraşmıyoruz yaşlandık ya 😅
İtiraf etmeye gerek yok Bi yerleri kalkıyor sonra 🙄
Herkesin de kalkmaz ya :D
Kalkanı vardır evet ama mesela bu konuyu ego meselesi yapmayanlar da kalkmaz. Ben de zamanında aldım ve kalkmadı. :D Tam tersine, " ne kadar özgüvenli ve cesur bir kız. " diyorsun ve daha da hoşuna gidiyor.
Ben bir insanı seversem o insan bunu anlar. Anlatmaya gerek yok.
Nasıl anlar :D Mesajlardan mı anlar sözlerden mi yoksa bakışlardan mı?
aha benden bi tane daha hahaha
Eğer ilgisi yoksa bana karşı ve soğuksa, bu da istediğim anlamda oluşmadıysa açılmam, hislerime güvenirim.
Başıma geldi, açılmadım. Öyle işte
Davranışlarımla ifade etmeyi tercih ederim. Ara sıra sözlü bir şekilde de etmek gerek o ayrı mesele tabi de davranışlar daha önemli..
O itiraf etsin :D eğer o belli ederse bende belli ederimm sıcacık biri olurum
Açık açık söylerim
Flörtleşerek, cilveleşerek, temas yolu ve bakışlarla..
Sözlü en son..
Aşkımdan ölürüm genede gidip açılamam.
Belki birilerini araya sokabilirim
direkt söylerdim ki zaten tanıştık bir ay sonrası söyledim bir yıl sonrası evlendim
Ben saklayamam, içimde tutamam. Açık açık anlatırım,
Olursa olur, olmazsa ölüm yok ya sonunda..
Çok iyi ve tatlısın seninle yakın olmak isterim eğer kabul edersen.
fiziki bir şeyler yaparım ama yanlış anlama
Yok niye anlayayım😄
yani mesela çay demlerim falan
Hmm hmm güzel 😄
Direkt derim ilgim var diye
Ellerimle kek yaparım. Erkeğimi beslerim🦦
Bakarak gülümseyerek filan
İlgimi belli ederim ama itiraf etmem
Öyle dümdüz aşığım diye.
Onun bana karşı bir hissi olduğunu hissettiğimde gözlerinin içine bakarak seni seviyorum demek
öncelikle karşıdan beklerim 😅
seni seviyorum derim
Direk söylerim
Aşık olmam
aşkımdan ölsem de etmem o etsin
Hele gel bi çay içek 🤪
Bunu açıq deyəcəyəm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?